Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież tu chodzi

Dlaczego brzydcy ludzie słuchają przeważnie metalu ?

Polecane posty

Gość przecież tu chodzi

Gość bo nieszczescia chodza parami

Gość makabreska
pewnie z tego samego, z ktorego wojujace feministki wygladaja jak idz stad i nie wracaj

Gość Kokokoha
a co to znaczy brzydcy??? Jak człowiek może byc ładny albo brzydki?

Gość przecież tu chodzi
czy myślą ,że jak się ubiorą na czarno będą drzeć ryja to nikt nie zauważy ich brzydoty /

Gość Kokokoha
dlaczego wulgarni i chamscy, cpający ludzie słuchają hip-hopu?

nie zgadzam sie z tym, metal, rock, blues itd to piekne utwory ktore maja na celu przekazanie piekna muzyki, tutaj licza sie instrumenty dzwiek elektrycznej gitary, basu czy tez perkusji tego rodzaju muzyki nie sluchaja brzydcy ludzie, oni sa poprostu nie w twoim stylu, bo maja np dlugie wlosy i nosza ciemne ciuchy

Gość przecież tu chodzi
na dodatek metalom wydaje się ,że są inteligentni :o inteligentny człowiek nie wygląda jak zużyty mop

Gość Kokokoha
Lady love- dokładnie, każdy ma swój gust, styl życia, może niech autor napisze czego słucha...?

Gość Kokokoha
a my ocenimy czy jest brzydki, mądry itp?

Gość Kokokoha
aliksandra- to może wypowiedz się na ten temat, kolejana mądra, ale nic mądrego nie powie, tylko oceni sama innych wypowiedzi

Gość przecież tu chodzi
lady love tobie odbieram głos - jesteś powszechnie uznawana za kafeteryjną idiotkę więc zamilknij

dziewczyna może być ładna ale jak ubierze długą kieckę czarną, przefarbuje na czarno włosy i założy glany to może wyglądać na brzydką

Gość AżTakaBrzydkaJestem
Hmm, mam rozumieć, że i ja i mój chłopak jesteśmy aż tacy ohydni? Oboje słuchamy głównie metalu, jeździmy na koncerty metalowych grup, nosimy czarne ciuchy i łańcuchy.. I co? Brzydcy tylko dlatego, że słuchamy tego rodzaju muzyki? Śmieszne. Lepiej popatrz się na tych całych hip-hopowców i fanów techno, którym spodnie opadają w kroku aż do kolan, noszą worki zamiast normalnych ubrań, sklinają tak, że ciężko jest wyciągnąć sens z jakiegokolwiek zdania.. Zabawne..

Gość Kokokoha
Wszyscy tylko cisną na Lady love, a sami nawet nie wiecie nic o niej, jej zdaniu,

bywa, przeszkadza im to ze mam inne zdanie na wiekszosc tematow ktore sa tutaj zakladane, ale mniejsza z tym, przeciez temat dotyczy czegos innego ;)

Gość Kokokoha
Lady Love- wiem, ale właśnie o to chodzi, ze Polacy lubią komuś docisnąc, sam temat o tym mówi....

Gość ta muzyka też jest koszmarem

Gość Kokokoha
ja np też nie jestem wielką fanką metalu, słucham niektórych fajnych piosenek, ale po prostu nie wiem dlaczego ludzie którzy tego słuchają są podsumowani jednym zdaniem....

Gość lucrezia
bzdura. Mój facet słucha metalu a jest piękny jak z obrazka, mógłby z powodzeniem pracować jako model :)

Gość Kokokoha
aliksandra- ah jakaś Ty obeznana w tym świecie...

Gość AżTakaBrzydkaJestem
Wiesz, wygląd i gusta nie mają absolutnie nic do inteligencji. Widać, że to Tobie trochę w głowie brakuje, szczególnie po tym, jak zobaczyłam to, niemalże przesiąknięte inteligencją zdanie: "lady love tobie odbieram głos - jesteś powszechnie uznawana za kafeteryjną idiotkę więc zamilknij ". Pewnie jesteś chorym i wulgarnym fanem tak zwanego "dukcyk dakcyk" (czyt. techno) lub hip-hopu. Metale to jedni z najmilszych i najlepszych ludzi, a to, że nie potrafisz zauważyć prawdziwej natury człowieka, to akurat twój problem. My jesteśmy stworzeni w naturze kontrastu. Cisi i spokojni, jednak z zamiłowaniem do głośnej i "charczącej" muzyki, którą chyba tylko my potrafimy docenić.

Gość ta muzyka też jest koszmarem
od słuchania czegos takiego robi sie czarny mózg i serce !