Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież tu chodzi

Dlaczego brzydcy ludzie słuchają przeważnie metalu ?

Polecane posty

Gość
strój - tego argumentu nie uznaję, bo... w czym czarny t-shirt miałby być lepszy od powiedzmy niebieskiego topu czy zielonej tuniki? :) a argumenty miały świadczyć o wyższości imprez metalowych nad dyskotekami zachowanie - w jakim sensie? co do tematów... tak jak wspomniałam przynależność do subkultury metali nie czyni nikogo geniuszem - spotkałam takich metali, z którymi dało się pogadać na poziomie i takich, którzy chcieli obmacać mnie lub wypić ze mną wino :D

Gość kasienkaaaaaaaaaaa
ja slycham metalu a jestem sliczna :*

Gość .................sjdjf
ale głupotę palnąłeś. Mnie zaden facet oceniał nie będzie, mam lustro w domu i widzę, że tez jestem śliczna:D aczkolwiek metalu nie słucham, ale takze mocniejszej muzyki:D

Gość podkoorwiony na maksa
metalu,hip-hopu,techno to sluchaja ludzie -beztalencie na parkiecie,tacy ktorzy nie wiedza jak sie tanczy.... i te trzepanie lbami...wstrzas mozgu(o ile jest)co koncert....

Gość podkoorwiony na maksa
bb....chyba w krzywym zwierciadle:P

A czy ja gdzies napisalam, ze sie ubieram jak 'metalowa'? Wygladam jak 'niunia', 'laleczka', wszyscy sa w szoku, ze slucham takiej muzy, bo podobno na sluchaczke takowej nie wygladam :P

Gość
:o ??? nie ma to jak obiektywna samoocena i zdrowa skromność :D

Gość jesteś pełen wad
ja znam taką gościówę, która ubiera się od stóp do głów na rózowo , ma kolczyka w pępku, ciągle rozjaśnia włosy, nosi tipsy dłuższe od jolki rutowicz :D a słucha metalu. Jak się o tym dowiedziałam to naprawdę byłam w szoku, bo wygląda jak stereotypowa słuchaczka techno i głupia solara... a w rzeczywistości jest mądrzejsza i inteligentniejsza od nie jednej osoby, ktora ubiera się "normalnie" :D

Gość
m oj brat to metal ------> ok twój brachol jest taki, a nie inny. ale wydaje mi się, że przedstawiciele różnych subkultur robią dokładnie to samo... czy skejci nie rzygają po chlaniu? a punki też nie? chatę mogą rozwalić też \"normalni\" bez przynależności do czegokolwiek... a mnie śmieszą takie małolaty, kindermetale, polerujące glaniaki ;) kiedyś poznałam taką laskę, wymalowana, pieszczochy, kabaretki, glaniaki, kolczyki i tylko się oglądała na wszystkie strony \"bo jak mnie ojciec zobaczy to będę miała przewalone\" :D cffaniara paląca i pijąca, a bojąca się że tatuś zobaczy jej look xD

Gość metalila
mówicie co chcecie, ale wielu "metali" to brudasy, błoto na spodniach, powyciągane ciuchy bez formy,brudne, tłuste włosy, lub długie, ale obrzydliwie zaniedbane, nie czesane, kołtuny jakieś..ble często na ulicy można spotkać takich, na uczelni, jeden mój znajomy własnie tak wygląda, miły chłopak, ale to błoto po kolana na spodniach mnie przerasta:o i żeby nie było, słucham metalu, rocka alternatywnego;)

Gość jaki popiedoleniecccccc
prawiczek i kropka 1987 nie wiem czemu, ale metalowe laski kojarza mi sie z nieogolonymi c*pami A co to cipa prwiczku ?:o za nim cos napiszesz to sie zastanow:o ten tekst byl tak zalosny jak cala twoja kariera tutaj:o bo ja tu widze tylko jedna cipe Ciebie:o gowniarz pojebany!!

Gość fankametalu
Słucham metalu, do tego jazzu i jestem na prawdę ładna. Nie wyglądam na "metalówę", wręcz na zadbaną elegancką kobietę, więc szokiem dla niektórych może być że taka delikatna osoba może gustować w takiej muzyce

wyrazilem opinie??/:o prawik tyle tu kobet a ty szczelasz takimi tekstami:o nieogolone cipy:oi nie wazne ze to forum. jestes cholernie nie dojrzaly i pusty! 🖐️pa a leszcz to najwidoczniej ciebie robil!!!!

nie powiedzialbym:o sory ale musialem to napisac! bo kobiety cip nie maja:o to obrazajace:o

Gość owszem prawikuuuuuuuuuuuu
bo ja matole cipy nie mam:o

Gość Sjenna
Moim zdaniem nie można uogólniac... Jak można powiedziec wszyscy metalowcy są brzydcy... to tak samo jakbym powiedziała każdy chrześcijanin jest hipokrytą... żal

Gość Sjenna
i po za tym jak moża czepiac się kogoś anrządów płciowych, to kogos intymna sprawa, nas nie interesuje czy masz chuja czy masz 2 centymetrowego czy 5 ;ppp

Gość Sjenna
co tam prawiczku?/

Gość ko
łysoooop

o ja cie jakie z was dekle .. ja slucham i rocka i techno i metalu troche i co myslicie ze jestem teraz pomieszanym gownem?? z wygladu?? buehehehe .. tez mi myslenie

Gość ja ci cos powiem prawiczku
Co to dla ciebie za różnica czy cipa ogolona czy nie, przecież i tak nigdy nie będzie ci dane żadnej zobaczyć, nie mówiąc już nawet o dotykaniu :-o

Gość szatańsko z rana
tak, słuchaczki metalu nie golą owłosienia łonowego, żeby mieć czym machac na koncertach, wszystkie dziewczyny w szale ściągają majtki i wymachują swoim wlosami sięgającymi kolan..nie wiedzieliście?

Gość szatańsko z rana
a jeśli golą, to oczywiście zostawiają trochę włosów układających się w odwrócony pentagram, względnie w logo ukochanego zespołu. wtedy jest się naprawdę TRÓ!

Gość
oooo tak, są tacy xD ja to potrafię szydzić nawet z tych zespołów, które lubię, jeśli np nagrają coś co ewidentnie ssie :P