Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecież tu chodzi

Dlaczego brzydcy ludzie słuchają przeważnie metalu ?

Polecane posty

Gość m oj brat to metal
i nie pier....e ze metale sa ladni:D:D:D czesto urzadza wraz ze swoimi kumpalmi i kolezankami (a raczej paszczurami) imprezy i wiem tylko jedno TAKIEJ HOLOTY NIGDY NIGDZIE NIE WIDZIAŁAM!!!!!!! a byłam na różnych imprezach różnych "subkultur". te pożal sie Boze ohydne tluste u co drugiego kudly, lrecenie lebem i pierdolenie o glupotach a przede wszytskim PICIE NA UMOR, laski tez, wyubietane w smierdzace ciuchy, glany, rzygajace po sobie takiego chlewu jak po nich nigdy w domu nie mam! jak mozna uwazac taka laske za seksowna:O:O:O:O:O one sa TYLKO DO RUCHANIA he sami ich koledzy o tym mowia, a te sie podniecaja i probuja zablysmnac przy nich jakie to zespoly nie znaja:O

do topicu głównego. Ja znam wiele ładnych dziewczyn słuchających metalu i przystojnych facetów, a to że nie spędzaja przed lustrem porannego godziny to raczej ideologia a nie brzydota.

Gość czarny kotekPP
abstrachując od rozmowy zapraszam paną w białbych kozaczkach na woodstock hahhaha:classic_cool:

Gość
m oj brat to metal -----> ile twój brat ma lat? 15-19? ;)

Gość
część znanych mi metali tak bardzo "odjechała od rzeczywistości" zagłębiając się w ideologii, że w wieku około 30 lat wciąż mają mentalność i wygląd nastolatków (tylko przez te długie piórka łysina zaczyna świtać) :D taplają się w błotku na przystanku woodstock i piją tanie wino... co uchodzi dwudziestolatkowi - 30-40-latka może czynić śmiesznym ;) nie należy przeginać w żadną stronę

Gość m oj brat to metal
wyobraź sobie że 22:O:O:O a że są wyluzowani to wiem i nawet za bardzo hmmm po ostatnim sylwestrze zastałam cała (!) zarzyganą i zakiepowaną piwnicę! do tego byli tak bezczelni ze ściągali drzwi z futryn, poszli pijani do mojej chorej i babci, obudzili ją i zaczęli się śmiać, głupoty opowiadać itp... idioci

ehhhh ta mentalność polaków....wstyd mi czesto za niektórych z moich rodaków.... więc ktoś powiedział że metale piją na umór a dzieci pierdolonej ery techno ida na impreze typu mayday i sie naćpią jakiegoś ciulstwa i jest ok,hipisi nakopcą się trawki i również nie ma nikt nic przeciwko. Styl ubierania: każdy jedzie po wszystkch subkulturach bo ich sposob ubierania odbiega od normy,racja-ale wlasnie w tym rzecz zeby sie odrozniac.dlaczego metale ubieraja sie na czarno?a wiecie co do Black Metal? a dlaczego skate ubierają się w luźne,obwisłe ciuszki? dlatego że skate nie jest się dlatego że się ubiera takie ciuchy tylko dlatego że :A)jeźdźi się na desce/rolkach,B) maluje się graffiti, C) rymuję się i robi bity. A patrząc z perspektywy brzydoty i piękna to każda/każdy z nas ma coś w sobie i z pięknej i z bestii....

Gość dziadek tadek
a kiedyś to ładne dziewczyny poznawało się po tym ze nie robiły kupy, a teraz po muzyce?

no niee, glupszego tematu to ja nie widziałam :D to teraz nasza uroda zależy od rodzaju muzyki, której słuchamy?

Gość czarny kotekPP
neurosa1 byłes kiedys na przystnaku nwoodstock?? pewnie nie wiec dalej ogladaj sobie transmisje z tv trwam przepraszam ale poniosło mnie

aliksandra, wyobraź sobie, że ja ćwiczę przy techno, ale moja muzyka to różne odmiany metalu (ale nie ten najcięższy :P) i jakoś moge to pogodzić...

Gość
to na woodstocku już się nie taplają w błocie? xD znajomi ze dwa lata temu się taplali, może się coś zmieniło :D

Gość turboszatan
szatan was opętał :D pojebany ten temat jak lato z radiem :D

Gość
Carolyna ----> ja mam podobnie ;) do ćwiczeń puszczam sobie dicho, np O-zone, Akcent, Basshuntera :D a do słuchania to zupełnie co innego ;)

Gość czarny kotekPP
hahhahahaha na tam to tylko telepanie w błocie hahahhaahhaah

Gość
no taplanie między innymi, nie cały czas :D

Gość m oj brat to metal
haha przystanek woodstock:D moj brat jezdzi co roku....ZAWSZE jak wraca SMRÓD jest nie do wytrzymania:D wali w calym domu przez pare dni hehe a jego skarpetki od razu ida do pieca, oczywiscie tanie wino (PATYK) to jego ulubiony trunek, sam wyglada jak wymoczek

Gość turboszatan
woodstock to jest dla brudasów i jest tam cala zbieranina roznych subkultur. Proponuje odwiedzic tez jakies inne festiwale muzyczne: Wacken, Metalmanie, Hunterfest...

Gość czarny kotekPP
m oj brat to metal --> smród?? to on sie tam nie myje?????????? (tam jest wiele natrysków i prysznicy) wiec wybacz ale to tylko świadczy o nim

Gość
ja jeździłam na Openera ;)

Gość SKINHEADS OK
Skinheads rulez!

Gość m oj brat to metal
Carolyna-------> za przeproszeniem gowno wiesz i w uju bylas:D he to ja TOBIE wspolczuje , bo widze ze imprezy metalowe to widzialas tylko na koncercikach , wymachalas sie glowka i poszlas grzecznie do domu,a nigdy nie widzialas co taka holota moze z CZYJEGOS DOMU ZROBIC!!!! jak musialam na kolanach sprzatac po ich rzygowinach bo sznowne panstwo na kaca to sobie piwo pija a nie sprzataja, nie szanuja czyjegos domu, biegaja i robia co chca, gdyby nie ja to chyba by splonal i to nie byla jedna impreza tylko chyba z 10! to ja glupia siedzialam przy tych gowniarzach, ktorzy byli nieprzytomni i rzygali pod siebie zeby sie nie zachlysneli i nie zrobili krzywdy u mnie w domu a Ty mi wspolczujesz??? sama jestes idiotka he wyobraz sobie taki bezczelnych ludzi ze potrafili sie ZESRAC tak ZESRAC w majty bo nie byli w stanie wstac do kibla, tam nie pijacych ludzi "troche" tylko [picie na umor za kazym razem od paru lat,moglabym tu wymieniac i wymieniaC he ale po co jak niektorzy i tak wiedza swoje "nie oceniaj ludzi po wygladzie" jak to pieknie brzmi ale niestety nie jest to prawda!!!! czarny kotku------> byc moze moj brat to wyjatkowy smierdziel ;) jestem pewna ze nie widzial tam na oczy prysznica he

Gość
czarny kotku akurat ja słucham trochę metalu więc niepotrzebnie obrałaś mnie sobie za cel ataków :) z tym, że ja nie dopisuję do tego żadnej śmiesznej ideologii na imprezy i koncerty metalowe chodziłam - ale już nie chodzę, bo wcale nie różnią się od zwykłych dyskotek - większość ludzi pije na umór i stara się wyrwać laskę/faceta :D znam inteligentnych metali ale również metali tak tępych że aż przykro... więc reguł co do IQ przeciętnego metala nie ma :)

Gość czarny kotekPP
m oj brat to metal imprezy w domu???????????????????? bez przesady i to 10?? kto na to pozwolił?? rodzice wasi?? jesli tak, to widze ze jestes bardzo nieodpowiedzialną osobą skoro nie powiadomiłas o tych incydentach rodziców i zgadzałas sie na kolejne bibki:/

Gość czarny kotekPP
neurosa1 ja wcale nie obrałam sobie Ciebie za el ataków byłaś na kocertach, dobrze, nie przecze, ale skoro myślisz ze koncerty metalowe, i dyskoteki z wrzeszczącymi 15-stkami to to samo to wybacz ale sie nie zgodze

Gość
podaj 3 zasadnicze różnice (z wyjątkiem rodzaju muzyki) :) myślisz że na koncerty metalowe nie chodzą nastolatki? że są tam sami inteligentni studenci? ;)

Gość czarny kotekPP
1 strój 2 zachowanie 3 ludzie z którymi mozna porozmawiac na inny temat niż "białe kozaczki"