Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek dablju

niski facet = mało męski ?

Polecane posty

Gość jak ktos jest gruby to mu chud
szy facet przeszkadza, proste

Gość kak
ja nie jestem gruba, przeciwnie raczej szczupła......jakies dziwne stereotypy mam 165cm i 55 kg

Gość a taki wzrost i waga
173 i 83 kgg to gruby dla was facet?

Gość a taka wersja
a 173 i 80 ?

Gość anty____debil
BNB jak coś powiesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :o

czemu? kilogram tłuszczu ma 2-3 razy większą objętość niż kilogram mięśni :P wiec jeżeli ćwiczy na siłowni to mając 83 kg i 173 cm wzorostu nie będzie gruby jeżeli nei ćwiczy i nabija mu wagę tłuszcz to będzie miał brzuch jak balon :classic_cool:

Gość dany decoy
Tak, niscy są mniej męscy. mam 169...plusminus centymetr...i około 60kilo....

Gość bnb ma racje
tak jest, jak on pisze.

Gość i bnb ma zawsze racje
:classic_cool:

Gość DBS
Aha czyli dlatego wysocy są atrakcyjniejsi bo tylko przy Nich jesteście bezpieczniejsze? Czyni My nie wysocy musimy udowadniać. Tak jak napisał Niski ok trzeba walić w pysk każdego :P

nie dla wszystkich wśród moich koleżanek jestem odosobniona z uwielbieniem wielkości i misiowatości na każdego działa coś innego mnie nie interesują ładne oczy, a wielki misio z wielkimi niezgrabnymi dłońmi

Gość najlepszy taki 180 cm
wielki tez nie jest ladny

Gość co kto lubi i ile
kto ma wzrostu. bo jak dziewczyna 160 to i facet 175 dla niej wysoki, jak ma 176 to taki 180 za niski :D

pary są różne więc wzrost raczej znaczenia nie ma a niski nie koniecznie musi byc mało meski tak samo jak wysoka kobieta jest uwazana za meską :O

Gość chemical sister
Co za idiotyzmy :/. Przeczytałam kilka stron tego topiku i poprostu szkoda mi was ludzie :|. Niscy sprytni i inteligentni a wysocy to pokraki, niemeskie cioty i w ogole? Ze osoby ktore zwracaja uwage na czyjs wzrost sa puste? Ktos tu leczy kompleksy... Odpowiadajac na pytanie w temacie : tak, niski facet jest mało meski, a na pewno mniej meski od tego wysokiego ;] i nie mowie tu o 190+ ale facet ponizej 170 to pozal sie boze... i jeszcze tacy kozaczą na forum jak laseczki na nich lecą. Ale niski = mniej atrakcyjny, wiec obrazajac ludzi lepiej obdarzonych przez nature tylko sie kompromitujecie, i wspolczuje wam, bo do konca jestescie przegrani 🖐️

Gość Lasrazlas
Ja 170, on 164 - od czternastu lat spoglądam na niego tęsknym okiem, i poszłabym za nim na koniec świata, gdyby tylko on tego chciał.

Gość Ja też takiego o 2cm
niższego chcę :(

Gość agguss
mój mąż ma 166 cm wzrostu, ja natomiast mam 174cm... dziewczyny!:-) i to jest prawdziwy mężczyzna = mało męski? wierzcie mi na słowo, męskość się w głowie, wygląd nie ma nic do rzeczy jeżeli chodzi o to czy ktoś jest mężczyzną. znam wiele pseudo mężczyzn, mówię pseudo ponieważ, jeżeli facet jest zabójczo przystojny, ALE ucieka od odpowiedzialności, żyje chwilą i nie stara się być ochroniarzem swojej rodziny, to nie facet... to czy ktoś ma 160 czy 200 ma takie znaczenie, że ktoś albo akceptuje kogoś takim jakim jest albo nie. nieustannie się zmieniamy, gdyby w życiu wszystkich priorytetem byłby wygląd to rozwód stał by się częścią życia każdego człowieka. stojąc przed ołtarzem ślubujemy miłość siwym włosom swojego męża, brzucha i jego starości. w małżeństwie nie ma dopóki... ps: w prawdziwym małżeństwie, nie w formalności...

Gość Mały Wielki
Ja tam jestem dumny ze swoich stu sześćdziesięciu centymetrów wzrostu. Może jestem mały ale nadrabiam charakterem. I pamiętajcie wielkoludy - im więcej centymetrów tym boleśniejszy upadek xD

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość wysoki men
niski facet = mało męski ? Niski facet to pizda a nie facet :)

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do odwiedzenia nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce stworzone dla ludzi wyjątkowych i nieprzeciętnych. Mamy dla Was wiele ciekawych artykułów, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobierać się możemy według wymiarów(każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu dla wszystkich zalogowanych darmowa impreza integracyjna. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl

Gość iueofgmixxx
Powiem krótko: najseksowniejsi są NISCY faceci. Czasy kena i Ibisza minęły, jak widzę wysokiego kolesia z charakterysytyczną przylizaną fryzurką, to mnie odrzuca. W moim środowisku własnie największe powodzenie mają niscy faceci, bo są najbardziej męscy, najszybciej podejmują decyzje, itp. Poza tym spójrzcie na świat biznesu czy polityki - większość kierowniczych stanowisk obejmują mężczyźni niskiego wzrostu, bo są często szybsi, bystrzejsi i cwańsi niż powolni długaśni ;)

Gość Kolezankarozetkka008
Wysocy faceci są zakompleksieni i często się wkurzają na niskich, jak im w życiu wszystko wychodzi... :) znam z autopsji, wiem, co mówię :)

Gość niski = maly
maly nie

Gość niskii
hehe ja nie naleze do wysokich i jakos nie mam z tym kompleksow:) tak czytam to ludzie sa dziwni kazdy jest jaki jest poddajecie sie glupim streotypom.. ale to juz inna bajka , jestem niski i jakos potrafie sb dzierwczyne znalezc atrakcyjna ktorej ci "wyzsi" moga tylko popatrzec:) i przeepraszam ze sie wtrace w sprawy lozkowe jakos mimo niskiego wzrostu(170) mam w spodniach wiecej (ok20cm) niz moi wysocy znajomi wiec sory pod jakim wy wzgledem to wszystko rozpatrujecie:) pozdrawiam i czesto natura obdaza faceta niskiego zwrostu czyms wiecej niz tego wysokiego pozdrrr:)