Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek dablju

niski facet = mało męski ?

Polecane posty

Gość Bambiniko
A ja właśnie nie wiem dlaczego facetom o niskim wzroście najbardziej pasuje luźny styl ubierania coś w stylu rapera i lekkie przypakowanie się. Już wiele takich niskich facetów widziałem i najlepiej właśnie w szerszy spodniach i w bluzach z kapturach i wtedy rewelacyjnie wyglądają.

Ja widziałam raz w sklepie takiego niskiego faceta, umiesnionego, wyglądał zajebiście, chociaż miał chyba 165 wzrostu.. i kupował same pyszne rzeczy :D

Gość Intel Xeon
To samo się tyczy Peji. On tez nie jest wysoki (Chyba 170 cm). Pamiętacie jak nagrywał pierwsze kawałki, chudzina, blady a teraz? Napakowany, też luźne ciuchy lub sportowe i zawsze lekko opalony i wygląda rewelacyjnie! Peja jak nagrywał w latach 90-tych czy na początku 2000 roku: http://www.hip-hop.pl/teksty/data/img/8/6/2/1041508268_1_small.jpg Peja teraz: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21229/peja_550.jpeg Nie wiem ile trzeba spędzić na siłowni aby uzyskać taki zajebisty efekt

Gość Słuchacz Ryśka
Co się tyczy Peji to nie do końca wiadomo czy On naturalnie przybrał taka masę mięśniową. Bo jeszcze w 2001 roku był chudzina jak w teledysku "Jest jedna rzecz" http://www.youtube.com/watch?v=smP85x4DFGU&feature=related Ale już w 2004 roku w teledysku do kawałka "Co Cię boli" już był napompowany http://www.youtube.com/watch?v=oiEJf1maBD0 Nie wiem nie znam się ale znam ludzi co chodzą na siłownie by przybrać masę to raczej po trzech latach dopiero mięśnie się na dobre pojawiają.

Gość Facet z siłowni
Oczywiście, że się da po trzech latach być napakowanym i to bez brania koksu. Wystarczy bardzo dobra dieta a po roku treningu odżywki i kreatyna. Kumpel też chudzina trenował 3 miechy na siłce a miedzy czasie kreatynę i już widać było, że ładnie przybrał na masie. A kreatyna nie jest szkodliwa lecz wtedy trzeba zrezygnować np. Z Alkoholu bo źle się kończy jak się bierze kreatynę i pije alkohol :]

Gość Padłem
Kreatyna nie jest szkodliwa?! Co Ty wygadujesz. Jest szkodliwa i to jak! Nie dość, że przez kreatynę masz masę ale tzw. suchą czyli jak przestaniesz ćwiczyć i brać kreatynę to mięśnie Ci flaczeją a po drugie kreatyna może Ci zrobić spustoszenie w nerkach i jak się ma np. kamienie w nerkach to jest samobójstwo, Oczywiście na forach o kulturystyce będą Ci mówić, że kreatyna jest zdrowa bo stracą dochód ze sprzedaży odżywek.

Gość Facet z siłowni
Gadasz bzdury, no chyba, że kreatyna ze stadionu :]

Gość Niski ok
Ci co oceniają człowieka na podstawie centymetrów to bezmógowce i puści ludzie

Gość campeone
Niski ok Dokładnie tak jest jak mówisz

Gość a dla mnie pustym bezmózgowcem
jest ktoś, kto nie odróżnia oceny człowieka od tego, czy ktoś się komuś wizualnie podoba jeśli do tego jest jeszcze niski- dla mnie jest nieatrakcyjnym bezmózgowcem

Gość Niski ok
Spadaj cwelu bezmózgowcu

Gość ni urosniesz wiec chociaz
nad intelektem popracuj i nie obrazaj ludzi jak prostak

Gość Niski ok
Ty jak Cię złapię to CI z dupy nogi powyrywam. Takich jak Ty to wiecie co się robi?

Gość MMA
Niski ok, masz moje poparcie. Bić cweli! :D

Gość sierpniowa panna
Tez zawsze myslalam, ze niskiemu powiem stop....ba! zarzekalam sie ze taki nie ma u mnie szans.... ale jak to w zyciu bywa los plata figle... i moj ukochany jest takiego samego wzrostu jak ja 169cm wzrostu... Jest cudowny, bardzo meski i dla mnie atrakcyjny i w zyciu bym go nie zmienila i nie zamienila na zadnego innego:-) mimo, ze adoratorow mi nigdy nie brakowalo. Bo tak naprawde wzrost nie ma ZADNEGO znaczenia

Gość nie dość że niski pusty
to jeszcze chce bić kobietę ech...

Gość Też nie wyoski facet
Co za stereotypy. Też mam nie wysoki wzrost (170 cm) a znam dziewczynę, która uwielbia o takim wzroście chłopaków. Jest to moja EX :P Następcy moi również są nie wysocy. I sama stwierdziła mi, że uwielbia chłopaków nie wysokich ;)

Niski facet=mało męski=BZDURA!!! Mój pierwszy chłopak miał 168cm wzrostu, ja mam 164, i powiem w ten sposób: chociaż od czasu rozstania minęło prawie 2 lata, jestem z kimś innym, to na samą myśl o tamtym ciągle coś bardzo boli. Tak więc wzrost nie ma żadnego znaczenia.

Gość Też nie wysoki facet
Jeśli jest silne uczucie to inne "pierdoły" schodzą na bardzo daleki plan :)

Gość 24__latek
Sorry ale nie sugerujcie się opinią małolatek. To One marzą o wysokim księciu. Później życie zweryfikuje wszystko ;) Popatrzcie sobie na NK na zdjęcia swoich starszych koleżanek po dwudziestce. I się zastanówcie dlaczego tak piękne dziewczyny są z chłopakami co nie sa ideałami? Bo ideałów nie ma ;)

Gość 24__latek
Nie wiem po co tutaj głupia dyskusja o Peji. Peja nie ma 170 cm wzrostu. To, że często jest z Gandim oraz Dj Decksem co mają ponad 190 cm wzrostu to się wydaje, że jest niski. A On ma około 175 cm wzwyż wzrostu

Co do stylu, to w sumie u mnie też tak jest, mój facet jest raczej średniego wzrostu, bo około 1,75, a musi wszystko mieć luźne... Ale mi jego wzrost ani trochę nie przeszkadza, bo sama jestem niska. I jest bardzo męski. ;)

Gość 24__latek
Znaczy co luźne? Chodzi Ci o spodnie w stylu skate?

Gość 24__latek
Znaczy podobno niskim facetom nie pasuje elegancki styl typu ładne koszule, marynarki. Ale bluza z kapturem, szersze spodnie. Styl sportowo-skate. Coś w sumie w tym jest ;)

Gość najgorszy jest chudy
a nie niski ale taki co waży 56 kg to porażka

Gość 24__latek
A jak ma 170 cm i waży 73 kilo bo jest lekko przypakowany? ;)

Gość najgorszy jest chudy
przeciętna kobieta (nie grubas nie chudziak) czuła by się z takim gościem jak z dzieckiem?? co to za facet którego moge strząsnąc z siebie jak muchę ze stołu? byłam z takim ja nie dałam temu rady chciałam się czuc przy nim delikatna i żeby zmieścic się w jego ramionach i żeby mnie mógł przycisnąć i żebym wogóle go mogła czuć...nie czułam, odeszłam, ale żeby obalić moją teorię ów Pan jest już od 7 lat w szczęśliwym związku z Panią wagi ciężkiej..ok120 kg, sa przeszczęsliwą parą :-) więc jak widać róznie bywa :-) tylko że ja nie chce byc 120 kg Panią ani miec faceta który wazy 56 kg ot co

Gość jdhhefwh
ja znam niskiego ale bardzo sympatycznego z czarującym uśmiechem...dla mnie jest atrakcyjny...nie umiem tego opisac ale ma cos w sobie acha i nic mnie z nim nie łączy jestem obiektywna:0

Gość kak
prosze Mi sie tu od chudzielców odczepić mój Miś waży 60 kg ale i tak go kocham ponad zycie, wiem że chciałby przytyć ale nie może taki już jest i ja go akceptuje

Gość Panna znikad
Wydaje mi sie ze niscy sa bardziej napaleni i mescy :D Zawsze lubilam wysokich ale mi los tez splatal figla :D Nie zamienie mojego kurdupla na innego, jest moja druga polowa. Tylko obcasow juz nie nosze :D