Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pindilindi

I doczekalam sie kosy nad glowa....

Polecane posty

Dolaczylam dzis do osob,ktorym wisi kosa nad glowa a mianowicie kredyt hipoteczny na 30 dlugich lat....Mam w koncu wymarzone mieszkanie ale mysl o kredycie niweluje troszke te radosc....

Gość cozanna na zaręcie
poco brała jak nie miała na to?

cozanna na zaręcie=brala po to zeby miec mieszkanie:)Mam z czego splacac(gdybym nie miala to bym nie dostala)ale to jednak jakies zobowiazanie...Zyje w chorym panstwie,wiec musze sobie radzic sama,tak jak wiekszosc mlodych ludzi:O

Gość vvvvv
wcale mi ciebie nie żal - płać jak brałaś

Gość cozanna na zaręcie
dlatego że w chorym to tym bardziej trzeba odmienną taktyką żyć.Kupić zamiast chałupyjakiś lokal ,kótry wynajmując zapewni ci spłacalność raty bo w tym momrncie ty też możesz podnieść czynsz .......No coż cel góra oddalił by się na jakieś 2 lata.....

cozanna na zaręcie=ja nie kupilam chalupy tylko normalne trzypokojowe mieszkanie....Mieszkam w Trojmiescie i ceny sa tu przeogromne:O

Gość cozanna na zaręcie
i po co ci tyle metrów? kto to posprząta ?

Gość czarny kotekPP
pindilindi bez przesady, zdajesz sobie sprawe że jeszcze Twoje dzieci mogą to spłacac??

czarny kotekPP-ja mam zamiar jeszcze troche pozyc wiec napewno dzieci nie beda splacac....Ta cyfra 2039r mnie troche przeraza....Moze wygram w totka i szybciej splace?:P

Gość czarny kotekPP
pindilindi nie chodzi mi o Twoje życie, ale o to czy to 3- pokojowe mieszkanie jest tego warte... dzieci sie wyprowadzą a Ty zamiast im pomagac bedziesz spłacała kredt...

W USA też biorą kredyty. fakt tam są w stanie spłacić w 5 lat, a teraz po spadku cen mieszkań nawet w 2 lata. Jestes młoda, więc zawsze jakąś pracę będziesz miała. Razem z facetem mozecie spłacić szybciej. Przynajmniej nie musisz topić pieniędzy w wynajmowanie kawalerki.

Gość wzielas kredyt
niekoniecznie, to zalezy w co chcesz wierzyc a w co nie