Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniabezodpowiedzi

powiedzcie mi

Polecane posty

dlaczego człowiek przeklina. Ja ostatnio mam taki czas, że co drugie słowo to tak przeklinam... towarzystwo, nie? :(

Normalnie powiem wam, że już sama ze sobą nie mogę, ale no jak się tu z tego opamiętać? :( Co drugie słowo to K(*&*, Ch*(, Ci*& - skąd mi sie to bierze? Przeciez mam taką kulturkę na codzień :( Ja nigdy nie byłam aż tak agresywna. No straszna się zrobiłam :( Ma tak ktoś? Jak to zwalczać? Wynieść się od przyczyny bo co? :(

Gość
bo wydaje mu się (człowiekowi znaczy) że to go w jakiś sposób nobilituje - chce zaimponować a nie ma czym :D

Nie - ja mam nerwy wiesz. Ale jakieś takie...nieposkrominone. Nie wiem. Za dużo mi wszyscy łazą po piętach. Ale może masz rację - ktoś chce zaimponować a pozostaje mu tylko tyle :(

Gość podkoorwiony na maksa
bo ci ta twoja muza mozg zryla.....dlatego!!!

Gość
ech - w nerwach czasami się coś wymsknie... ale z reguły rażą mnie przekleństwa w ustach kobiet (i mężczyzn też)

Właśnie doszłam do wniosku, że jak sie nie wyniosę stąd to bedę musiała zacząc palić i pić. Starszne, nie? :( takie towarzystwo wsiowe tu jest. Wiejskie. Na razie klnę ,a co dalej? :(

No wiesz - mnie tez to razi, ale mnie tu non stop boli głowa. Z czego? Nie wiem. W tym tygodniu jem drugie opakowanie tabletek przecibólowych.

:(