Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma lekko

Dlaczego mężczyźni zdradzają???

Polecane posty

może dlatego mąż do żony kotku myślałem dziś o twoich cycuszkach przeleciałbym je teraz a żona przestań pieprzyć o głupotach wynieś lepiej śmieci haha fajne...przyznam że tak często jest... ale szkoda ze tylu facetów zwykle mysli kutasami a nie mówzgiem...i to nie w tej sytuacji ale w większości

Gość Luśka z W..
dodałabym jeszcze lenistwo - biologicznie jesteśmy zaprogramowani na wierność kilkuletnią, kiedy to większą rolę odgrywa instynkt i emocje, potem trzeba nad związkiem pracować przede wszystkim głową, a to juz nie jest taka lekka praca.

Gość O to zapytać
Należy X,więc iksik,gdzie Twoje klejnoty?Wszak to najważniejsza część Ciebie:P

zawsze szczery to nie wymówki tylko konkretne powody,które facetowi mogą skutecznie małżonkę obrzydzić:P O moje jaja martwić się nie musicie bo są na swoim miejscu,a żonka została wyautowana:P

zawsze szczery to nie wymówki tylko konkretne powody,które facetowi mogą skutecznie małżonkę obrzydzić to moga byc powody by albo naprawiac zwiazek albo takiej pani powiedziec sajonara, ale w kontekscie zdrady to wymowki

A ja będę twierdził ,że jednak powody,a zdrada to tylko pewien etap:D

A ja będę twierdził ,że jednak powody,a zdrada to tylko pewien etap wiekszosc osob tak twierdzi, bo tak latwiej i przyjemniej :-)

a co zdradzałeś ,że wiesz,iż łatwiej i przyjemniej??? :P :classic_cool:

Gość adaskost
Jak suka nie da pies nie weźmie......90% zdrad przez to ze kobiety zaniedbuja swoich partnerow, i sa tylko pasożytami w zwiazku

Gość do xyzeda
Co znaczy ze zonka zostala wyautowana ?Nie pytam zlosliwie , jesli mozesz odpowiedz

Jak suka nie da pies nie weźmie......90% zdrad przez to ze kobiety zaniedbuja swoich partnerow, i sa tylko pasożytami w zwiazku a jak to swiadczy o facetach, ktorzy sie na to godza? to tak samo jakby powiedziec, ze kobieta zdradza bo ja maz bije litosci

Wyautować ,czyli pozbyć się, powiedzieć adijos itd itp :classic_cool:

Gość do xyzeda
O kurcze dzieki ixiku . Czyli w koncu odszedles:classic_cool: Szczery a wiesz ze jesli maz bije ,to bardzo prawdopodobne ze kobieta go zdradzi z kims kto bedzie glaskal zamiast byl. Cos pomotales.

zawsze szczery.a dlaczego nie odpowiedziałeś na moje pytanie???? szczerości zabrakło?? :P Śledzie lubię ( w sensie konsumuję) ale nie w każdej postaci :P

Gość do xyzeda
bil*

Szczery a wiesz ze jesli maz bije ,to bardzo prawdopodobne ze kobieta go zdradzi z kims kto bedzie glaskal zamiast byl. Cos pomotales. nic nie zamotalem :-) a jesli faktycznie zdradzi, zamiast zostawic damskiego boksera, no coz....tylko wspolczuc

Gość O to zapytać
No to nas uspokoiłeś X,wszak już martwiliśmy się o tę "strategiczną"część CIEBIE:D

widzę.że ktoś śledzi moje losy :D:D:D:D:D To co może randeczka? :D

Martwiliśmy?? :D:D:D To widzę,że więcej chętnych do randkowania jest :D:D:D:D:D:D:D

Gość do xyzeda
No wlasnie "martwilismy?" Ja zawsze wiedzialam ze xyzed da rade . I nie martwilam sie :classic_cool:

Gość O to zapytać
Chętne by były....ale Ty coś szybko "wyautowujesz",to może się nie opłacać;)

Gość do xyzeda
W randkowaniu nie chodzi o oplacalnosc -ponoc :)

Pewnie,że się nie opłaca bo ja biedny człek jestem:D:D:D:D:D :P i mam listę wymówek żeby swobodnie zdradzać jeśli żona zamiast dać doopy,to na śmietnik mnie wyśle :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość O to zapytać
Ależ oczywiście,że tak....jeśli podejmuje się jakieś działanie to z myślą o pozytywnych jego efektach!A X,coś nie wygląda mi na" pewną inwestycję":)

Dobra :) wypowiedziałem się w temacie więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku mogę się oddalić :D zawsze szczery nie musi więc już odpowiadać albowiem jego szczerość jest fikcyjna :D

Gość do xyzeda
No to jak to z Toba ? Ty chcesz inwestowac ? Czy Tobie ma sie oplacac? X moze teraz zasadniczo zmienic zdanie :classic_cool:

Gość O to zapytać
Biedny.....pewnie masz rację,jeśli nie masz obok kochanej osoby...to jesteś bidulkiem:)Finansowo,to coś kręcisz,kapitalisto!:P

zawsze szczery nie musi więc już odpowiadać albowiem jego szczerość jest fikcyjna masz racje, nie musze odpowiadac bo w koncu przyznales, ze stosujesz wymowki :-)

Gość O to zapytać
Szczery,wymiksowałeś się jak zwykle... Nie dziw się potem,że już krążą pogłoski,że jesteś osobą duchowną;)Coś nazbyt tajemniczy jesteś....:P