Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma lekko

Dlaczego mężczyźni zdradzają???

Polecane posty

Gość raczej...
zawsze fałszywy jest :P

Gość olga0765
moj tez mnie zdradzi wiem to napewno:P swoim chamstwem wobec mmnie tak mnie zniechecił ze zadko mam ochote na seks:( a jeszcze niedawno to codziennnie a czasmei 2 razy dziennie. taka jest kolej rzeczy

Gość raczej...
czyli jak wypunktował xyzed nie szanuje Ciebie:O

niewiele mnie jeszcze dziwi :-) a co do \"wymiksowania sie\", no coz, kazdy ma inne spojrzenie na dyskusje na forum internetowym i jeszcze inne na informacje podawane na takim forum skupiam sie na poglądach, jesli to komus nie odpowiada, to jego problem :-)

czyli jak wypunktował xyzed nie szanuje Ciebie a jak wiadomo skoro nie szanuje to "powod" do zdrady, tak, naturalnie :-)

Gość O to zapytać
szczery toś mi dowalił :O

Gość O to zapytać
Już ty wiesz molu intelektualny;)

Gość raczej...
zawsze szczery czepiłeś się iksa i oczywiście jeśli nawet sam nie zrdadzałeś to i tak wiesz lepiej jakie są tego powody lub jak mówisz wymówki.Może najpierw przeżyj coś takiego sam,a potem podważaj zdanie innych ???? Ale gdzież tam ,przecież Ty i tak wiesz lepiej:O

Gość O to zapytać
Ależ szczery napisał dlaczego -bo są egoistami

dokaldnie, jak zona przez miesiac nei daje dupy, to od razu leca do innej (czym zesz kurwa jest miesiac w stosunku do wiecznosci 😭 ) po drugie ktos napsial: faceci maja uczucia, nie mysla tylko o dupczeniu wiec dlaczegoz to po meisiacu braku sexu, chca sexu, i sie seksza z byle nawinieta ladacznica z namiotu trzeciego :| ich jedynym uczuciem w sprawach sexu jest sex :P

Gość nie ma lekko
ok zdrada, sex. a co ,jeśli facet ma kilka lat kochankę i sex schodzi na plan dalszy, pojawia się uczucie,....? chyba kochanka to też człowiek i nie samym sexem człowiek zyje

zawsze szczery czepiłeś się iksa nie iksa, bo nawet nie wiem kto to, polemizuje z jego pogladem i oczywiście jeśli nawet sam nie zrdadzałeś to i tak wiesz lepiej jakie są tego powody lub jak mówisz wymówki.Może najpierw przeżyj coś takiego sam,a potem podważaj zdanie innych ???? ten argument jest smieszny, powiedz tez psychiatrze, ktory leczy schizofrenie, ze nie ma prawa sie wypowiadac, bo przeciez nie przezyl Ale gdzież tam ,przecież Ty i tak wiesz lepiej nie mowie, ze wiem lepiej - wyrazam swoja opinie, potrafisz podac sensowne argumenty przeciw moim slowom to chetnie przeczytam a co do powodu - wyrazilem sie jasno - egoizm, jak ktos nie bardzo rozumie znaczenie tego slowa to odsylam do wikipedii

a co ,jeśli facet ma kilka lat kochankę i sex schodzi na plan dalszy, pojawia się uczucie,....? wtedy jest egoista do kwadratu i wyznaje zasade, ze dobrze miec ciasto i zjesc ciastko, to samo dotyczy kobiet, ktore maja meza i wieloletnich kochankow

faceci zdradzaja z tych samych powodow co kobiety.. warto poczytac na topiku o kochankach ( w kilku juz odslonach , kochanki , kochanki II i nawet kochanki III) tam sobie panie bardzo dokaldnie wytlumaczyly dlaczego wskakuja obcym facetom do lozek:) sadze ze analogicznie mozna by to tez odniesc do biednych misiow, ktorzy maja \"zle zonki\" i musza sobie na boku ulzyc z jakas milusia przytulanka- co to o nic nie pyta:O zalosne..

Gość raczej...
żałosne jest to ,że w związku to tylko kobiety mają prawo mieć wymagania,a facetów tych praw się pozbawia :O

O to zapytać Szczery,wymiksowałeś się jak zwykle... Nie dziw się potem,że już krążą pogłoski,że jesteś osobą duchowną Coś nazbyt tajemniczy jesteś.... ................. szczery- to w takim razie ja chce miec ciebie za spowiednika :):) hahha

Tylko gdybam, ale po licznych konsultacjach jestem :D, wykorzystam trochę schemacik jakiegoś frustrata: 1. traktują żony tylko jako praczki, sprzątaczki i niańki 2. traktują żony tylko jako obowiązek małżeński w sypialni, używają jak manekina bez polotu, bez entuzjazmu, bo jest własnością 3. mężowie obrażają się i lekceważą żony, a kogoś kogo się nie szanuje można zdradzać 4. dają chvja w nagrodę za dobre sprawowanie kochanki 5. uważają żonę za rzecz,o którą nie trzeba dbać i można spokojnie zdradzać 6. uważają ,że tylko oni ciężko pracują i poza pracą należy im się trochę wolności i odpoczynku 7.uważają,że żony mają zbyt wiele uczuć, a oni tylko by dupczyć chcieli 8.uważają,że tylko ich zdanie i ich zachcianki się liczą, bo są głowami domów, samcami alfa 9.uważają,że tylko oni mają takie ciężkie życie, nikt inny 10.uważają,że w ogóle wszystko się im należy bo przecież są facetami więcej mi się pisać nie chce ...

żałosne jest to ,że w związku to tylko kobiety mają prawo mieć wymagania,a facetów tych praw się pozbawia a mozesz rozwinaec te gleboka mysl? znaczy kto ich pozbawia? sad? konstytucja? sa w zwiazku za kare? pokutuja za cos?

Gość raczej...
brawo :D z tym ,że ten frustrat nie powiedział ,że analogiczne powody mogą mieć kobiety:P Kółko się wiec zamyka:classic_cool: i co mam cię teraz określić mianem frustratki???? Nie zrobie tego bo nie obrażam ludzi za to ,że mają swoje zdanie. :classic_cool:

zalosne jest to,że my kobiety same sobie pozwalamy na to aby mezczyzni nas tak traktowali jak opisala to potworka w mini:):)

Gość raczej...
zawsze szczery odsyłam do wikipedii bo to chyba twoja skarbnica wiedzy??

zawsze szczery odsyłam do wikipedii bo to chyba twoja skarbnica wiedzy?? jesli juz decydujesz sie bawic w przepychanki slowne to postaraj sie przynajmniej trzymac jakas spojnosc logiczna swoich wypowiedzi

jak mi dzis ktos madry napisal:) facet postepuje tak jak mu na to sie pozwala... na co sie godzimy same:) i to prawda niestety...

Gość raczej...
a to moje zdanie po przeczytaniu twoich wywodów tu i tam. Uznałeś to za obrazę?? No trudno to twoje subiektywne uczucie i przekonywać Cię nie będę bo to i tak nic nie da o nieomylny:D:D:D Nieomylny to też obraza???? :D

Gość raczej...
a to specem od logiki też jesteś???? Rany co za skarb na kafe:D:D:D:D to może mi powiesz czy 2 x 2 = 5 jest logiczne czy nie ??? :D

chlopie zastanow sie chwile, czy z moich slow widac chocby cien tego, ze jestem obrazony? cos piszesz, ale na serio niewiele z tego wynika napisalem ci o prawach? potrafisz odpowiedziec lub chociaz rozwinac swoja teze? zarzut? sam nie wiem jak to nazwac? moze wyrzut? predatorko - to co napisalas dziala w obie strony, jesli faceci pozwalaja sie psychicznie kastrowac to maja powazny problem i ze soba i w zwiazku a zdrada tego z cala pewnoscia nie rozwiaze

do raczej:) co ty sie tak przyssałes/as do tej wikipedii, uwazam,ze to malo wiarygodne zrodlo wiedzy- polecam raczej tradycyjne encyklopedie :) to tak na marginesie:):)