Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma lekko

Dlaczego mężczyźni zdradzają???

Polecane posty

a to specem od logiki też jesteś???? Rany co za skarb na kafe to może mi powiesz czy 2 x 2 = 5 jest logiczne czy nie ??? czy na pewno zdajesz sobie sprawe jakie wrazenie sprawiaja tego rodzaju wpisy? zastanow sie chwile :-)

Gość zawsze szczery to raczej
z nkim tutaj na kaffe sie nie zgadza :P a raczej szuka pretekstu by błysnać swoim wikpedowym rozumkiem wiecie taki bystrzacha na potrzeby netu :D gdzie bystrzacha = lanserka

ee tam lans nie jets wcale taki zly .. prawda szczery:):) szczegolnie na kafe:) hahhah bo to wyjatkowe miejsce :D

Gość zawsze szczery co nie
? no odp czy lanserka jest fajna tutaj ?

ee tam lans nie jets wcale taki zly .. prawda szczery szczegolnie na kafe hahhah bo to wyjatkowe miejsce no jasne! stad juz droga na sam szczyt, czerwone dywany, kawior, autografy :-)

Gość raczej...
zawsze szczery nie znasz odpowiedzi więc ponownie kiepsko atakujesz :D:D:D:D:D Zerknij do podręcznika logiki to znajdziesz odpowiedź :P w wikipedii możesz tego nie wyczytać:D Znudziła mnie już ta pseudodyskusja z toba

cholera dyskusja nie polega na tym ,ze mamy zawsze wszystkim przytakiwac i sie we wszystkim zgadzac... caly pic polega na tym zeby umec sie logiocznie wypowiedziec i miec jakies argumenty no jesli ktos tego nie rozumie to moze warto sie cofnac do klasy III szkoly podstwaowej i nadrobic braki:):) jak to sie mowi, na nauke nigdy nie jest za pozno:):):)

Gość Predatorka nie liz
d u p y szczeremu :) bo to brzydko

hahahha :):) i czego mam jeszcze nie robic? prosze o rade... :):) najlepiej w punktach.. sa wowczas bardziej czytelne;):) "uwielbiam" tak glebokie i przemyslane wypowiedzi na kafe;):) one wszak tyle wnosza do dyskusji:):)

Gość Predatorka ty dobrze wiesz
ze i tak lizesz :P

Gość wiesz moze bym i polizał
jak koles by sie tak nie nadymywał i był by soba ,ale pseudo inteligentnej dupy szczerego to raczej lizac nie bede

a tak na marginesie .. temat dotyczyl nie szczerego i ewentualnego lizania mu tylka - tylko zdrad:)

Gość tak tak predatorka
nie ma to jak subtelnie wrócic do tematu ;) miłego lizania :P

tak tak.. a co kreci cie rozmowa o lizaniu? ale to nie to forum... moze zajrzyj na lizanie pl czy co ? zreszta w googlach znajdziesz odpwoedni adres:P

Gość Wracajac do tematu
z mojego doswiadczenie - zdradzaja bo to gnojki, ktorzy wyrwanie laski traktuja jako mile dopieszczenie swojego ego. Kochalam mojego ex , bylismy para pelna czulosci , godziny bez siebie nie moglismy wytrzymac... Byla ogromna przyjazn, milosc, rewelacyjny seks. Ale on mnie zdradzal na boku. Nie wiem co chcial osiagnac; znal moje zdanie na temat zdrady i wiedzial czym ryzykuje. Jak sie dowiedzialam od razu go rzucilam i wtedy byl placz, blaganie itp. Ja sie nim brzydzilam i nie bylo powrotu. I co wyszlo - gosc zaczal mnie szkalowac, wymyslac,ze ja za nim biegalam, wyzywac, szaantazowac itp... Pozniej szukal kontaktu z moja rodzina, naprawde balam sie ze moze cos namieszac. Szok... Wkurza mnie jak wielu ludzi mowi,ze to wina dwoch stron.. Ja swiata za nim nie widzialam, sama nie wiem ,czy mnie kochal czy nie . Po prostu byl koles totalnym dupkiem. Nie wiem,gdzie byla wina z mojej strony i w ogole to chore zeby stwierdzac,ze jak jest zdrada to wina jest zawsze po obu stronach. A jak mnie ktos oklamie czy okradnie to tez jestem wspolwinna???

Gość gość
często pada wypowiedź że w związku im cos brakuje u że kobieta nie lubi eksperymentów.. a jeżeli ja spełniam każdą zachcianke chłopaka wiadomo z lekkim uporem zeby czuł sie zdobywcą :) a on zdradza??? do tego on miesiąca nie ma seksu... wytłumaczył mi że rok ze sobą mieszkamy że ma mnie na codzien i dlatego mu sie nie chce... hm... super delikatnie powiedziane a teraz brutalna prawda.... znudziałam mu sie... ;/ źle nie wygladam jestem atrakcyjna a on zdradza.... i jak temu zaradzić?? ktoś pisał że trzeba zaufać i spóścic go ze "smyczy" ok spuszczam a on leci do innj suczki jak pies.... nie ma rady albo robić to samo co on i cieszyć sie z mieszkania samochodu itd albo zostać singlem...

Gość gość
po drugie czesto niby my jestesmy winne ze oni zdradzają.. ale facet lubi wyolbrzymiać swój problem. raz nas głowa boli na 5 lat i nie ma seksu a ten gada ze wiecznie tak jest, raz nie ma obiadu na czas bo w urzedzie skarbowym była kolejka to wiecznie obiadu w domu nie ma. i ide o zakład ze oni zdradzą oczekują przebaczenia, my byśmy to zrobiły to byśmy miały bez tłumaczenia walizki za drzwiami

Gość gość
A dlaczego kobiety daja:::jak suka nie da to pies nie wezmie !!!!

Gość gość
A dlaczego mężczyźni dają?! jak pies nie weźmie to suka nie da.

Gość gość
żeby pies wziął to suka musi najpierw dać!

Gość gość
zeby suka mogla dac musi znalezc sie pies :)

Gość gość
dobre :P Żeby był pies i źle się zachowywał to inna suka musi go tak wychować.

Gość gość
pies zawsze poleci tam gdzie szybciej i smaczniej dostaje

Gość Balcepa
Ci, którzy zdradzają, nie zasługują na miłość ani szacunek. I na takich trzeba mieć program szpiegowski NinjaLogger.

Gość Pogromca Larw
Xyzet. Żenada. Wynika z tego, ze zdrada to taka kara, ze zony sa be, a mężowie cacy. Niezle masz pojęcie o związku, rodzinie, wierności.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni zdradzają??? x Pytasz się na forum gdzie same kobiety albo prawiczki czyli Ci co nigdy nie uprawiali seksu ba większość nawet nie miała dziewczyny albo nie całowali się nawet nigdy :P Pytanie jest bardzo ogólne i obrażające tych, którzy tego nie zrobili nie robią i nie zrobią. Użyj słowa niektórzy.