Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ronin z Rio

Dziewczyny czy to prawda, że młodszy facet to automatycznie jedynie kolega?

Polecane posty

Gość Ronin z Rio

Dziewczyny, czy jeśli poznajecie jakiegoś młodszego faceta to czy automatycznie traktujecie go jedynie jako kolegę? I nie patrzycie na niego pod względem partnerskim itp?

Gość y-y
nie

Gość Ronin z Rio

Gość Ronin z Rio
Ponawiam pytanie!

Gość WŁADCA KAFETERII POWRÓT KRÓLA
O lady love powróciła

Gość ładnie brzydka
zalezy od osoby i gustu, rozpatrywanie undywidualnego przypadku moze znacznie odbiegac od teoretyzowanych uogolnien ale dl mnie- tak nie tylko mlodszy, ale tez rowiesnik pare lat roznicy to dla mnie odpowiednia relacja, chociaz moje 2 kolezanki od wielu lat sa w zwiazkach z mlodszymi

Gość Rozwalam topiki
Dzięki.

Gość Ronin z Rio
Za co dziękujesz?

Gość Rozwalam topiki
Dowartościowuję się...

Gość Ronin z Rio
Aha. To może idź gdzie indziej :P Ponawiam pytanie!

O, znowu Ty :D Przemyslalam to sobie jeszcze raz, duzo jednak zalezy od wieku dziewczyny. Nastolatki wola starszych, ale juz po 20 ma to coraz mniejsze znaczenie. To tak z obserwacji kolezanek, co ja mysle napisalam juz wczesniej :D

Gość Ronin z Rio
Dziewczyna o której mowa ma 24 lata

w sumie odkąd pamiętam wolałam rok młodszych facetów lub rówieśników, starsi w ogóle nie wchodzili w grę, nie wiem czemu, może dlatego, że nie chciałam żadnego poważnego związku, a takie pół-relacje z młodszymi facetami idealnie mi odpowiadały. a teraz mam 21 lat i od paru miesięcy jestem w związku z facetem o 9 lat ode mnie starszym i już wiem, że nigdy nie będę chciała już młodszego faceta,tu chodzi o podejście do życia, doświadczenie, coś, co ktoś młodszy ode mnie będzie dopiero zdobywał - więc młodsi na chwilowe szalone fascynacje jak najbardziej, starsi na związek :)

Gość Ronin z Rio
21

Gość Danzig665
Do a mi to rybka, Ja mam 19 lat, jak wszystkie dziewczyny szukaja starszych n.p. w wieku 23-26 lat czy starsze to co zostaje dla nas ? Mam szukac dziewczyny w wieku 15 lat ? Jak to ma wygladac, my jestesmy przegrani w tym wszystkim, starsze faceci maja starsze kobiety i mlodsze, troche niesprawiedliwe ??

przez ostatnie dobre 1,5 roku byłam też zakochana w rówieśniku, 8 dni ode mnie starszym, więc może niekoniecznie jesteś skazany na 15-latki. zresztą, możesz spotkać też nastolatkę o wiele dojrzalszą i mądrzejszą życiowo niż niejedna studentka, kwestia trafienia na siebie i dopasowania się :)

Kiedys jak chodzilam do liceum to moi koledzy wlasnie szukali mlodszych bo latwiejsze :D A co do autora tematu to 3 lata to juz troche duzo jak na ten wiek... ale nie tak tragicznie.

Gość Ronin z Rio
yhm

Gość zgadzam sie ze
wszystko zalezy od kobiety, jak bylam mlodsza to nawet nie myslalm o chlopaku/facecie mlodszym ode mnie albo i w tym samym wieku, wolalam tych starsych, ale teraz mam 27 lat i niemialabym nic przeciwko w byciu z kims mlodszym o ile jest dojrzaly psychicznie :)

zresztą, jakby ta dziewczyna coś do ciebie poczuła, to na pewno nie patrzyłaby się na wiek, zamiast narzekać na to, że jesteś od niej młodszy i przez to pewnie nie masz u niej szans, postaraj się choć trochę, bo swojego wieku i tak nie zmienisz, a waszą znajomość jak najbardziej. tylko że to się na pewno nie stanie, jak będziesz ciągle siedział na kafeterii.

Gość Ronin z Rio
Ale w gruncie rzeczy pytałem tylko rozpoznawczo, dziewczyna mi się podoba, a chcę wiedzieć czy ewentualnie nie będzie uprzedzona przez wiek.

Gość Ronin z Rio

Gość nie ****
NIE!

Gość Ronin z Rio
Czyli?

Ja sie spotykam prawie tylko z mlodszymi, bo podobaja mi sie przewaznie dwudziestoparolatkowie (mam 29 lat), zreszta podobno wygladam mlodo i tacy mnie podrywaja. Spotykalam sie tez z 2 facetami powyzej 30 lat, ale wygladali mlodo (z jednym w sumie wciaz sie spotykam). Moj rekord to facet mlodszy o 10 lat (ja 29 on 19) :D Tylko ze ja nikogo nie traktuje powaznie, spotykam sie ze wszystkimi dla zabawy, niezaleznie od wieku, partnera nie szukam (moj ostatni partner jest o 4 lata mlodszy).

Gość nie***
Miałam wszystkich chłopaków młodszych od siebie i tylko jednego rówieśnika.