Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrababas

moj facet

Polecane posty

Gość ostrababas

z ktorym mam dziecko nigdy nie bedzie moim mezem ponieważ : -Mial przedemna inna dziewczyne ,ja nie mialam przed nim -poniewaz juz go nie kocham -poniewaz oswiadczyl sie w momencie kiedy okazalo sie ze jestem w ciazy ,a slubu mu sie odpiero teraz zachcialo -za pozno... -nie wiem czy wobrazam sobie zycie bez niego ,,,boje sie samtonosci nie wiem czy mam nzim byc chociazby dla dziecko -mamy powazny kryzys w zwiazku...:/

Gość ostrababas
poradzi mi ktos cos?

Gość a co ma wspólnego
z tym że nie zostanie twoim mężem fakt że przed tobą miał dziewczynę ? To że się oświadczył jak wpadłaś też bym raczej przypisywała na jego korzyśc , to że chce wziąsc ślub też - ja problem widzę ale w twoim podejściu - nie zrobił czegoś wtedy kiedy ty sobie to wymysliłaś - bach - kara A to że go nie kochasz - to chyba wypadałoby od tego zacząc

Gość mmmammm
ja mam podobnie mamy dziecko jestesmy razem 4lata, zareczeni od 3,5r, zaczal bąkać o slubie ale niestety to pozostanie tylko Jego marzeniem bo: -jestem z Nim tylko ze względu na Małą -nie szanuje mnie a ja glupia sie mecze tylko dla Małej -nie jest mnie wart:P -nie mamy za duzo wspólnych tematów, dla Niego liczy się tylko praca i samochody -wyzywa mnie -rzuca we mnie przedmiotami -nie dbal o mnie w ciąży -moge wymieniac i wymieniac.. -przez to wszystko od 2miesiecy kocham innego i to tylko Jego wina:( i czekam az bedzie miedzy mna a moim w miare dobrze i wtedy sie spakuje i sie pozegnam jak bedzie sie tego najmniej spodziewal i mu podziekuje za to wszystko jak mnie traktowal itd:( plakac mi sie chce ale coz..

Gość ostrababas
mmmammm przybij pioe,wspolczuje ,ten mnie nie bil nigdy teoretycznie byl dla mnie dobry ,ale nie dokononca,na dodatek klamie mnie ze mu sie jego byla nie podobal -jak mozna byc zkims komu siektos nie podoba

Gość szkodagadac
Mysle ze Ty wogole nie powinnas z nikim byc, bo dla Ciebie wszystko musi byc idealne i w odpowiednim czasie, jak cos jest nie po Twojej mysli to od razu tragedia, zastanow sie nad soba, a nie nad chlopakiem.... Wyluzuj troszke ! Bo jak masz mu robic awantury o wszystko co zrobi nie tak i nie wtedy... nie marnuj mu zycia...

Gość szkodagadac
Piszesz o tylu jego wadach, ze napewno go nie kochasz, wrecz przeciwnie ! Odpusc sobie dla jego dobra ! I zacznij szukac idealnego ksiecia z bajki.... Powodzenia

Gość mmmammm
eh no moj tam z była sie nie kontaktuje, ja ze swoim owszem ale to tylko takie kolezenstwo bo z bylym znamy sie juz 11lat:)a bylismy razem 3,5. moj mnie nie bije, ale nie raz mnie szarpal np jak probowal mnie wyrzucic z domu bo nie posprzatalam na czas jak wrocil z pracy(ja tez pracuje i dziecko i szkola) i kiedys mialam pelno siniakow na rekach:(:(ale radzic sobie trzeba najgorsze jest to ze zachowuje sie tak tylko \"w 4scianach\" tzn wyzywa itd.kiedys ktos mi powiedzial ze to sie nazywa znecanie psychiczne i ze powinnam odejsc i to zglosic ale ja nie umiem i sie boje bo nikt mi nie uwierzy bo dookola wszyscy mysla ze on jest super itd i nigdy by sie tak zle do mnie nie zachowal zreszta wsrod ludzi jest jak do rany przyloz a dopiero w domu pokazuje swe oblicze.:( polecam artykul z nowego Swiata Kobiety wczoraj czytalam akurat wpadl mi w rece a moj do mnie \"co ty tam kurwa za bzdury czytasz?\" i awantura:(

no ale to nie ten topik na wywlekanie takich spraw wiec sorki :( pzdr

Gość frufru
o matko, a jak facet pisze że nie chce się zenić bo laska nie byla dziewica to hoho jakie poparcie. jak autorce to przeszkadza to niech za modela nie wychodzi i juz.

Gość frufru
"moj mnie nie bije, ale nie raz mnie szarpal np jak probowal mnie wyrzucic z domu bo nie posprzatalam na czas jak wrocil z pracy(ja tez pracuje i dziecko i szkola) i kiedys mialam pelno siniakow na rekach" czyli Cię bije. Boże co za cham. a Ty głupia jesteś że po pierwszym razie nie zareagowałaś. "kiedys ktos mi powiedzial ze to sie nazywa znecanie psychiczne i ze powinnam odejsc i to zglosic ale ja nie umiem i sie boje bo nikt mi nie uwierzy bo dookola wszyscy mysla ze on jest super itd" co nie umiesz, odejśc nie umiesz?? to spoko, siedz z nim dalej, widac lubisz jak się nad Tobą znęca.

Gość mmmammm
no ale to nie jest takie latwe jak ma sie dziecko wspolne jakies rzeczy itd to kiepsko tak jakos sie ogarnac i odjac te wlasciwa decyzje. zycze Tobie zebys takiej decyzji podejmowac nie musial/a boja tez kiedys myslalam ze nie dam sie tak traktowac i takiego bym w dupe od razu kopnela ale teraz jakos mi ciazko i na pewno nie ja jedna tak mysle:(