Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminnkaaaa

do tych kobiet PYTANIE-co rodziły ok.3 mce temu i niedawno

Polecane posty

Gość muminnkaaaa

pytanie odnośnie ksiązeczk zdrowia dziecka, jaką macie czy taką pomarańczowo-niebieską? z pomarańczą na okładce i taką dziewczynką co dźwiga cięzar :D może to głupie pytanie ale nie wiem czy tylko ja dostałam taką szczegółową czy wszyscy kiedyś były inne dwie kartki na krzyż a teraz super są:D

Gość niby kiedy były dwie kartki na
krzyż?

Gość muminnkaaaa
:D

Gość mamajulci
Trzy kartki na krzyz??dziewczyno obudz sie:) 4 lata temu dostalam ksiazeczka dla dziecka bardzo szczegolowa. Jest w niej miejsce na 3 zdjecia dziecka,opis porodu,przebieg ciazy,leki przyjmowane w ciazy,wszystkie scczepienia dla dziecka,wpisane porady lekarskie,siatki centylowe,bilanse 2,4,6,8,10 latka.Ksiazeczka ma kieszonke na ostatniej stronie na rozne wyniki badan,specjalna rozkladana kieszen na zdjecia rtg..i naprawde wiele innych fajnych rzeczy:)Ksiazeczka ma 66 stron:)Pozdrawiam.

ej hehe ale nawet ja mialam jak sie urodzilam 23 lata temu ksiazeczke szczegolowa..moze bez miejsca na zdjecie...ale bylo miejsce na wszystkie szczepienia..na bilanse do 18 roku zycia...na przebyte choroby operacje...i z porodu mamy czy cc czy sn wage moja itp itd punkty...grupy krwi moja i mamy...wiec nie przesadzaj ze 2 kartki na krzyz

Gość niby kiedy były dwie kartki na
ja się urodziłam 31 lat temu i moja książeczka liczy sobie 16 stron (policzyłam), a książeczka mojego synka urodzonego w sierpniu zeszłego roku - 28:D raczej dwóch na krzyż nie było nigdy:D

Gość muminnkaaaa
chodziło mi o 15 lat temu były bardzo liche te ksiązeczki

Gość muminnkaaaa
noo dwie nie przesadziłam ale teraz są rzeczywiście super

Gość książeczki
są bardzo różne, w zależnośći od tego w którym szpitalu rodzisz i kto je sponsoruje:-)moj maluch ma taką niebiesko białą z mamąi dzidziusiem na okładce i z reklamą bebilonu, ogólnie jest bardzo obszerna i jest w niej miejsce na wszystko:-)