Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie rodzynek

Nasza klasa - moja kolezanka ma..

Polecane posty

Gość Nie lubie rodzynek

Moja dobra kolezanka ma: - ukryty wiek przed obcymi jak i znajomymi -ukryte szkoły przed obcymi i znajomymi - jedno zdjęcie i to ze ledwo ja widac bo ma okulary słoneczne Pytam sie: po co ona jest w takim razie na naszej klasie??

Gość dawqq
jest normalna i tyle

Gość dla znajomych
ktorzy wiedza co skonczyla, jak wyglada , ile ma lat i jakie szkoly a nie dla szpanu :P

Gość kryshka_ww
ja tez tak mam. zdjecia i informacje na temat mojej osoby sa tylko dla moich znajomych, a nie dla kogo popadnie. hmmmm, moze ten topic o mnie??? hehe

Gość brawo właśnie
takie jak Twoja koleżanka powinny być na nk :D Nie rozumiem jak można wklejać 50 fotek

Gość ja rozumiem to tak
Pewnie po to zeby nawiązać kontakt ze znajomymi z klasy...

Gość Nie lubie rodzynek
Czy ja napisałam że ja moge widziec klasy do których chodziła? NIE! Bo idiotka ma ukryte wszytsko, ze nawet jak ja ktora jestem jej znajoma nie moge zobaczyc coskonczyla i gdzie skonczyla.

Gość i ja mam podobnie
jestem zapisana do klas, ale nie upubliczniam ich dla wszystkich znajomych- bo po co? profil mam po to, żeby można było nawiążac, kontakt, z ludźmi z którymi się nieoczekiwanie zerwal....ale nie koniecznie chcę im od razu pokazywac swojego rentgena :D wolę najpierw wymienić maile, spotkać się i zobaczyć czy warto....

a co wam przeszkadza ile kto ma fotek, lub że ukrywa swój profil, ma do tego prawo. czepiacie się ludzi a oni robią to co chcą , są takie funkcje na NK widocznie po to aby z nich korzystac a na dodatek NK nie jest obowiązkowa.

Gość i ja mam podobnie
...a jeżeli ktos oglada mój profil, tylko przez chorą ciekawość, a kontakt z moja osoba wcale go nie interesuje, to niech spada na drzewo banany prostować :P niczego ciekawego nie wyszpera....

Gość Hasta Luego
To znaczy ze twoja amiga pokonczyla slabe skzoly albo matury nie zdala. Przewaznie szkoly ukrywaja ci co czegos sie wstydza.

Gość albo pokończyała za dobre
i boi się ludzkiej zawiści :P ...ale tego się nie dowiecie, możecie tylko spekulować- wścipskie babsztyle :P

Gość Kocham sosik czosnkowy
Kazdy ma prawo do posiadania profilu na naszej klasie i kazdy ma prawo zamieszczac informacje takie jakie chce.

Gość Szczescia łzy
Co Cie o obchodzi ze kolezanka ma w profilu. Jakby to byla twoja przyjaciolka to bys byla z wiadomosciami na biezaco, a ze nie jestes jej bliska kolezanka to nie wiesz. Jestes wscibska zapewne i wszytsko cie interesuje.