Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham sosik czosnkowy

Kącik dla tych co nienawidzą chodzić na zakupy odzieżowe!

Polecane posty

Gość Kocham sosik czosnkowy

Ja zgłaszam sie pierwsza. Zakupy sa dla mnie meczarnia. Chodze tylko wtedy kiedy naprawde w mojej szafie widze pustki i nie mam sie w co ubrac. Nie cierpie robic zakupow odziezowych, natomiast kocham chodzic na zakupy kosmetyczne jak i spozywcze :)

Gość ja pomidorowy
Ide zawsze z chęcia i nadzieją, ale srzydła opadaja mi szybko. A to nie zmieszcze sie w rozmiar który powinnam sie zmiescić A to cycki nie na swoim miejscu. Jak cos pasuje w pasie to w udach juz niekoniecznie. A to coś idealnie lezy ,ale materaił nadszarpnęty,a to jedyna sztuka. O cenach juz nie wspomnę......... Dlatego tez nie zamawiam w sklepach wysyłkowych , bo to juz kompletna dla mnie porazka :D

Ja też raczej nie lubię chodzić kupować ubrań,nie chodzi o to,że ciężko mi coś dobrać na siebie,tylko o to,że z reguły mam czas na zakupy w sobotę albo w niedzielę,co wiążę się z tym,że na targu,czy w sklepach,czy w marketach są całe tabuny ludzi,i to najgorzej doprowadza mnie do szału! Nic nie można spokojnie obejrzeć,do przymierzalni zawsze są kolejki,brrrrrrr,nienawidzę tego!

Gość weronisiax
ja pracuje w centrum handlowym ;( i tez nie nawidze robic zakupow, kupuje wtedy kiedy czegos naprawde potzebuje i staram sie to zrobic w przeciagu 15-20 minut....nie rozumiem ludzi jak moga godzinami chodzic po CH i ogladac szmatki.....masakra

Gość weronisiax
A jak jest weekend to juz w ogole rece opadaja-sloneczko,sliczna pogoda a tu....Cale rodziny na spacerze w centrum handlowym...brak slow.

Gość tez nienawidze mierzyć
rozbierać się i ubierać, po kilku sklepach mam dość. poza tym mam wrażenie że w tych wszystkich sklepach szmaty na wieszakach niczym się nie różnia poza cena (jakość wykonania, materiał wszystko do bani , bardzo słabe wzornictwo) jak juz coś mi się spodoba to cena w kosmos😭 a i jeszcze wkurza mnie to że w galeriach jest tak gorąco! żeby sprzedawcy popylali w krótkich rekawach, podczas gdy klient musi sie pocić!!!

Gość ffdfdffds
A ja wolę regularnie coś kupić, żeby mieć, bo jak nagle wypadnie taki przypadek, ze trzeba kupic spodnie, sweter, buty i bluzke, to jest sajgon, bo wiadomo, ze jak sie czegos szuka, to sie za chuja nie znajdzie i człowiek xły, ze przeszlajał sie ileś tam godzin i nic nie znalazł , i jeszcze na koniec kupił cos takiego sobie z braku laku

Gość anMB
Ja też nie lubię chodzić na zakupy odzieżowe, wkurza mnie to przymierzanie, wybieranie itd. Kiedyś pojechałam z koleżanką na zakupy, ja już w pierwszym lepszym sklepie kupiłam co musiałam a ona potrafiła w jednym sklepie 2 godziny oglądać wszystkie ubrania, przymierzać i musiałam z nią chodzić cały dzień, kupiła tylko bluzkę i spodnie :o

a wiecie co wam powiem...ile razy jest tak ze chcę coś kupić np.sweterek i niby pełno tego wszystkiego wisi a jak chce się upić to nic nie ma...takie te niektóre dziwne jakies...a to materiał byle jaki..a to kolor..a to rozmiar..a to fason....ale jak się patrzy to tyle tego wszystkiego jest :o

hehe :D chce się kupić * miało być.....a wyszło że chcę się upić :D:D

Gość klassi
Ja między innymi dlatego coraz rzadziej kupuje w centrach handlowych. Tracę tam tylko czas i się wkurzam niepotrzebnie na te tłumu. Teraz wolę chyba bez przymierzania kupić coś w necie i w razie czego oddać czy wymienić na inne bez kolejek i zbędnych nerwów.

Gość bojowkowa LKS
ide raz na jakis czas do lumpów, albo cos wpadnie w reke w normalnym sklepie - wtedy jak nic nie musze kupować a jak na gwalt jest kiecka potrzebna albo buty... dajcie spokój :( koszmar

Gość stylonka
Mam to samo, najgorzej jest z butami :/ Ja nie mam nerwów do szukania rzeczy w ciucholanadach. ostatnio też coraz częściej zaglądam do sklepów internetowych. Całkiem niezłe rzeczy można wyhaczyć w tym klubie zakupowym stilago.pl Mają co chwilę kilkudniowe wyprzedaże ze zniżkami do 70% , niezła sprawa.

Gość pełen relaks
Nie lubię zakupów - ale chodzę, bo jeszcze gorzej nie znoszę, jak nie mam się w co ubrać :) lubię ciucholandy

Gość salianka
Rany,ja też nie cierpię zakupów odzieżowych - ciężko znaleźć mi coś w moim stylu (na wieszakach same "modne" rzeczy).Do tego ciężko z rozmiarem lub cena trochę mnie przerasta.Masakra ....grrrrrr....

Gość Zebyniewariowac
Stylonka a ty zapewne jestes z tej strony i ja reklamujesz buehahahhahaha

Gość aha i achhhhhh
Nic nie piszecie o problemie luster. ja z każdych zakupow po odzież wracam z totalnym dołem, po tym, jak musze ogladac sie w tych cholernych lustrach. W innych wygladam w miarę noralnie, a w tych w przymierzalniach, to jest tragdedia zupełna. :o

Gość dołączam się bo też nie lubię
zakupów. A już najbardziej nie cierpię, jak jakaś koleżanka mówi mi "choć sobie POOGLĄDAMY"! Raz mnie naciągnęła - i nigdy więcej.