Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeleleme

Dziewczyny które szukają partnera mają dzieci

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeleleme

Wyszukałem na gronie dziewczyn w wieku 20-24 lata, które "szukają w gronie partnera". Co wchodzę na jakiś profil to zdjęcia dziewczyny z jej "dzidzią" :( Hmm wszystko rozumiem. Takie dziewczyny nie maja wzięcia więc czepiają się ostatniej deski ratunku, jak szukanie partnera na gronie. Ale widzę w takim razie, że to nie najlepszy pomysł dla mnie, żeby tu znaleźć dziewczynę dla siebie...:)

Gość eeeeeeeeeeeleleme
I co ciekawe, niektóre z tych dziewczyn są naprawdę ładne...no ale jak widać jednak mało który facet chce dziewczynę z dzieckiem, nawet jeśli jest ładna i pod każdym względem super...:)

wiesz mysle ze nie mozna tak generalizowac bo ja znam sporo lasek ktore maja dziecko z jednym, oczywiscie w wiekszosci to byla czysta wpadka, a zycie ukladaja z innymi. choc sa i takie co myslalay ze to milosc ich zycia taki typek a okazywalo sie ze jednak nie.no ale zeby ojca dla dziecka szukac w necie? hmmm....:(

Gość eeeeeeeeeeeleleme
Nie tyle ojca dla dziecka co partnera dla siebie chyba

Gość ffdfdffds
A kto mówi o szukaniu ojca dla dziecka? To juz kobiety z dziecmi nie mogą chciec mieć faceta, nie mogą chcieć miec z kim uprawiac seks, chodzic do kina, na balety? Tylko wszystko dla dziecka? Kazda kobieta, która uprawia seks, moze zostac samotną matką. Wiec nie wiem, skad to napietnowanie.

Gość eeeeeeeeeeeleleme
Tu nie chodzi o jakieś napiętnowanie dla napiętnowania. To wychodzi po prostu samo. Mało który facet jak ma wybór, chce taką z dzieckiem. I tyle

no ja nie chcialam tu nikogo napietnowac, poprostu wydaje mi sei tak samo, jak facet chce poznac babke to chyba najpierw patrzy a te bezdzietne, bo wiadomo, lepiej miec swoej, taka juz nie bedzie latac co noc na imprezy itp.bo dziecko jest z reguły najwazniejsze, ale to zalezy od dziewczyny.

Gość ffdfdffds
OK, tu nie ma napietnowania. Ale jak jest temat o samotnych matkach, które szukają facetów, to predzej czy póxniej zaczynają się odzywki "umie tylko rozkładac nogi" itp. Tak jakby one były jedyne, co rozkładaja nogi. I jakby puszczały siekażdej nocy z kim innym. Bo z normalnego zwiazku nie powstaja dzieci

Gość matka.kolejna
a ja powiem tak jestem juz damno poooo 20 i mam dzieci wychowuje je sama i duzo jest facetów zainteresowanych za to mało interesujacych niestety .Najwazniejsze ze wiesz czegoi chcesz nie chcesz z dzieckiem to OK takiej szukaj Moze z czasem nawet Twoje kryteria sie zmienia

Dziecko w normalnym związku, jak sama nazwa wskazuje, to coś normanego. Dziecko pochodzące z wpadki to co innego 🖐️

Gość eeeeeeeeeeeleleme
Ja nawet o tym nie pomyślałem, że one są puszczalskie tylko właśnie, że dziecko powstało z normalnego związku, i że one nie miały szczęścia...no ale niestety takie jest życie, że teraz one maja dużo mniejsze szanse na partnera. Jak tylko któryś się dowiaduje, że mają dziecko to pewnie traci nimi zainteresowanie.

Gość ffdfdffds
normalne zwiazki też sierozpadają

Gość pokerface
A dla mnie takie laski sa zenujace. Nie wyszlo im? Ok, takie rzeczy sie zdarzaja, ale skoro maja niemowlaka w domu, to niech lepiej sie nim zajma, a jak jakis facet po drodze ma sie pojawic, to sie pojawi. Szukanie na sile partnera to wysylanie oczywistego sygnalu "szukam ojca dla dziecka lub opiekuna, ktory ulatwi nam zycie".

Gość matka.kolejna
No atk to jest fakt ze nic na siłe ale dlaczego to jest tak ze jednak dzieci zwykle zostaja przy matkach a np taki tatus szukajacy partnerki nie powie na wstepie ze ma placic alimenty o ile je placi.Jest grom mezczyzn ktorym nie przeszkadzaja dzieci a jak ktomus to nie pasuje to niech sie dziewczyna nie inetresuje.One nie szukaja ojca dla dziecka bo kazde go ma.A czy chca sobie polepszyc no napewno nie pogorszyc i chyba to zrozumiale.Z cala pewnoscie kazda madra dziewczyna nie bedzie tylko oczekiwac ze cos dostanie ale takze bedzie umiala sporo dac.

>> One nie szukaja ojca dla dziecka bo kazde go ma Ale pierdolisz :o Najczęściej kobieta ocenia faceta pod kątem tego, czy będzie dobry i dla niej i dla jej dziecka :o I z doświadczenia tez wiem, że nie każde dzieckoma ojca :o Jak widac niepokalane poczęcie są ciągle w modzie :classic_cool:

Gość matka.kolejna
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze kazdy sądzi według siebie.....I to mi sie podoba:)

Gość szifo
napisz jesli szukasz dobrego partnera

Gość gopawelść
tylko z malym dzieckiem

Gość gość
Niekoniecznie traci zainteresowanie, mój brat był w stanie zaakceptować dziecko swojej dziewczyny poczęte w wyniku zdrady. Rozstali się z zupełnie innego powodu. A i są też faceci, którzy są bezpłodni i dla nich dziecko to atut ;) A i tacy są, którzy nie patrzą na trudności.

Gość tatuś z bliżniakami
Witam .Bardzo chętnie poznam samotne osoby z dziećmi.Nie szukam na siłę mamy dla moich wspaniałych 6 letnich bliżniaków. Szukam osób które mogą pomagać sobie na wzajem zaprzyjażnić się,wymieniać doświadczeniami.Nie należy oceniac lub uważać za gorszych osób samotnie wychowywójących dzieci uważam że wręcz przeciwnie to dzieci są dla nich najważniejsze i wszystko zrobią dla ich dobra .Widocznie nie wszyscy dorośli do takiej odpowiedzialności i zaszczytu wychowywania wspaniałych naszych maluchów.

Gość gość
Panny z dzieckiem to zwykle szmaty. Kobiety chcialy sie roochac z kim popadnie ale zapomnialy ze nie jest to w ich interesie

Gość gość
tatuś z bliżniakami dziś Najpierw zobacz czy to w ogole twoje dzieci. Zreszta zrobiles to wychowuj i zamknij jape. Wychowanie swoich dzieci to twoj zakichany obowiazek jako rodzica.

Gość gość
Człowieku .Ty psycholu nie wychował byś nawet kijanki.Pewno masz takiego małego że kobiety ze śmiech pękają,HAHAHA .Pomyliłeś forum.Takich kozaków piszących takie rzeczy chciałbym do sparringu w kladce.

Gość gość
Dokładnie takie kobiety nie mają wzięcia, ja bym nie chcial

Gość gość
A ja poznam kobiete w wieku 36 39 lat normalnej budowy ciala 167..175. Do stalego zwiazku.