Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak głupie że

tak głupie że aż mi wstyd

Polecane posty

Gość Tak głupie że

Po prostu w to nie wierze... wczoraj mój facet... na mnie na pierdział :O Leżałam placami na jego plecach i rozmawialiśmy... a on zaczął pierdzieć i się śmiać zero przepraszam niczego... Po prostu się wściekłam chyba nikt nigdy mnie tak nie upokorzył i nie okazał takiego braku szacunku ... Zerwałam z nim... i nie mam zielonego pojęcia jak wytłumaczyć to rodzinie i bliskim bo na pewno będą się dopytywać a prawdy im nie powiem...

Gość ZMIIIIIIII
:D leżę normalnie :D

Gość ffdfdffds
hehe ;)

Gość zuzaaaaaaaaaaaaanaa
Lojejku,moj caly czas pierdzi i jest ok ;p A moze Twoj nie wytrzymal i musil popuscic baka,heh?Jestesmy tylko i wylacznie ludzmi !

Gość Tak głupie że
Tak wiem że to jest zajebiście śmieszne i czytając wasze komentarze też nie mogę zdzierżyć kretyństwa tej sytuacji ale co ja mam zrobić?? PS ciesze się ze poprawiłam wam humor przynajmniej wy będziecie mieć dobry

mnie to nie smieszy akurat ani troche tylko dziwi mnie fakt ze w ogole masz problem a dokladniej chodzi mi o 2 ostatnie linijki twojego topiku

Gość Tak głupie że
Wiem że jesteśmy tylko ludźmi i nie czepiam sie o to że mu się wymsknie w mojej obecności ale ludzie kochani nie pierdzieć prosto na mnie i nawet nie przeprosić tylko uważać to za mega zabawne co następnym razem na mnie nasra bo nie zdąży do kibla?? :O

Ej- nie dziw sie ludziom- bo to smieszne. Ale smieszne do momentu gdy sami tego nie doswiadcza!:) Skoro nawet nie zdobyl sie na to by przeprosic (a powinien) to niech sie buja..tymbardziej,ze nic nie piszesz,ze teraz pisze, dzwoni, szuka kontaktu..

idz do niego i napierdx na niego będziecie kwita - hehhehehehe zerwałaś z nim bo napierdział i nie przeprosił:D:D:D:D::D:D KUrwa a ja myślalem ze moja ex jest dziwna:P

Gość zuzaaaaaaaaaaaaanaa
Moze po prostu zrobilo mu sie glupio i zaczal sie smiac,zeby jakos zamaskowac wstyd,faceci tak maja niestety.Wola obrocic w zart ,niz przeprosic.Zapewne jemu jest teraz gorzej,niz Tobie,bo sie sam upokorzyl przed Toba.

a ja myślę, ze facet sobie teraz pomyśli ze dziwna z ciebie dziewczyna-przecIEZ to normalna fizjologiczna sprawa i oni z kumplami sobie nawet urzadzaja zawody w tej dziedzinie:D nie łudź się że będzie mu głupio;) jeśli przestanie to robić przy tobie to tylko dla świetego spokoju a nie z jakichś innych wyższych pobudek:D

Gość Tak głupie że
Nie dziwie się sama zdaje sobie sprawę z absurdalności mojego problemu , i szczersze napisałam że ciesze się że przynajmniej im poprawiłam humor :D Tylko ja naprawdę czuje się teraz poniżona i nie chce żeby ktokolwiek z moich bliskich dowiedział co się stało... A co do niego to dzwoni, pisze, przeprasza i płacze że jest skończonym chamem ale ja juz z nim nie chce być skoro w ogóle mnie nie szanuje i wyraża to w tak ordynarny sposób :O

Gość Carolineeeee
nie dzwoni, nie pisze, bo nie widzi problemu Nie masz dziewczyno za grosz dystansu do siebie, jestes tak glupia, ze az mi przykro. SRANIE< PIERDZENIE< BEKANIE

i biedak siedzi teraz w kącie w domu popiarduje z cicha i przeklina w myślach "kurwa piedolę was wy moje kich, flaki nie mogłyście się uspokoić wtedy"::D:D:D:D:D:D:

Gość Carolineeeee
urwało mi post ...to naturalne sprawy no dobrze, ze czuje sie przy tobie swobodnie jestes nienormalna i dobrze ze go zostawilas, najpierw musisz sama sobie poradzic Kobieto, wypuszczajaca, z dupy, motylki :DDD cieeeeemność, widze ciemność

szczerze powiedziawszy to mi tez zrobiłoby się głupio i pewnie zrobiłabym oczy jak pięć złotych gdyby tak przy mnie bąkala wielkiego puścił ale żeby od razu zrywać :D chyba przesadziłaś troszku:)

>> tylko dziwi mnie fakt ze w ogole masz problem Mnie też to dziwi :o Kobiety zawsze wymyślają jakieś problemy :o Facet po prostu czuje się przy tobie swobodnie, powinnaś się z tego cieszyć ;) Ja przyswojej Dorotce też sobie pierdze, bekam; ona jak idzie do kibla to też nie zamyka drzwi, a ja uwielbiam słyszeć jak kukpa którą robi tak fajnie plumka do wody w klozecie :) Bądź tolerancyjna 🖐️

Gość Carolineeeee
a jabym najadła się grochu, usiadła na nim i ... :D a jak by uciekł to bym zaczęła go gonić ;)

a i jeszcze chciałam dodać, że skoro dopiero po jakimś czasie tak mu się zdarzyło przy tobie to i tak znaczy ze jakieś maniery w tym względzie ma a ten fakt świadczy o tym że czuje się przy tobie swobodnie (tak jak napisał ktoś wyżej):) na pewno gdybyscie pobyli jeszcze ze soba dłuzej to nie jedna jeszcze głupsza sytuacja mogłaby was spotkac:D