Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleksanderka

co sądzicie o Aleksandrach? Olach? znacie jakieś? jak Wam kojarzy się to imię?

Polecane posty

Gość oleksanderka

Gość Rozwalam topiki
Aleksandry i Ole to osoby niepewne siebie i niezaradne życiowo :P

Gość advancee
Oj zanm... Każda Ola to samolubna egoistka. Do tego szmata jakich mało. zapatrzona w siebie, uwielbia poniżać. No i tępa jest generalnie.

Gość Nataliaaaaa
Ole sa spoko, moja siostra ma tak na imie i spoooro kolezanek. Wszystkie sa naprawde ok

znam kilka i tylko jedna z nich jest OK pod wzgledem charakteru, aczkolwiek, jak ktos juz szybciej napisal, kompletnie niezaradna zyciowo, taka ciapowata ;) w uroczy sposob ;p

Gość oleksanderka
proszę o więcej opinii, może jednak znajdą się jakieś milsze:p

hahah, moja Ola tez uwielbia chipsy a Biedronki ;p a swoja droga uwazam za durne generalizowanie ludzi ze wzgledu na to, jakie maja imie ;p

ja znam jedną ktora jest nieporadna i brzydka i zazdrosna ze inne laski maja wieksze powodzenie (chodzi tez o rozmowy itd) :)

znam kilka dobrze sie ucza, ale sa zadziorne i podlizuja sie nauczyciela, mysla ze wiedza wiecej niz im sie wydaje, wygladaja jak sierotki ktore nie potrafia sobie z zyciem poradzic, sa egoistyczne, zapatrzone w siebie jak juz to ktos napisal

Gość oleksanderka
pytam, bo sama mam tak na imię. Olki z którymi się zetknęłam przeważnie były wrednawe, albo typ sieroty. Nie wiem do której z grup się zaliczam:p Może jeszcze jakieś typy?:p

Gość Ja Facet
Największa szmata wśród Ol to OLA LUBICZ Szmata nad szmaty :P:P:P

Gość 1234255
Wszystkie Ole, które znam, to śmiałe i szalone dziewczyny.

Gość oleksanderka
jestem ciekawa po prostu na ile inni są uprzedzeni do tego imienia. usłyszałam niedawno, że to ładne imię. A jednak kojarzy się nie najlepiej...

Gość co druga dziewczyna
ma tak na imię,nie wiem dlaczego ale te imię mnie strasznie irytuję. Nie lubię po prostu.

Gość oleksanderka
mnie też irytuje. imię dobre do jakiegoś 10 roku życia. później brzmi głupio:o

zgadzam sie z advancee.. każda ola jaka znam jest dwulicowa, szmaciara i niby taka madrzejsza niz piekniejsza..strasznie zarozumiała a w efekcie nic nie wie i jak zostaje bez kolezanek to taka sierotka.. nie wiem jak Ty.. może jesteś wyjątkowa? ;]

Gość najwieksza idiotka i pustak
Olcia F i Olcia B.!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Paniusie,myślą ze najpiękniejsze a pusto pod kopułą....

Gość oleksanderka
tez mam poczucie, że jestem egoistką, do tego czasem wydaje mi się, że..no cóż, że nie jestem najmądrzejsza:o przyznaję... do tego uważam swoje imię za kretyńskie... istnieją przecież znaczenia imion, podobno osoby nazwane tak a nie inaczej charakteryzują się określonymi cechami..stąd moje pytanie..po prostu konfrontuję swoje wyobrażenia z Waszymi opiniami. I zgadza się dużo..niestety:o

to zmien to w sobie:] i kiedy wiesz ze chcesz cos sama egoistycznie zrobić to zrób wbrew sobie na odwrót wiem ze to trudne ale naprawde pomaga i sa wpaniałe efekty:] moze zmienisz pokolenie aleksander ;] ja tez miałam być ola.. ale jestem justyna i nie mamzadnych cech z oli... moz to dobrze :]

Gość źle mi się kojarzy to imię
Nawet bardzo źle. Poza tym - Ola brzmi ładnie, ale pełne imię.. trragedia.

Też mam na imię Ola, nie uważam, że jestem niezaradna:D ale też uwielbiam chipsy z biedronki:D haha:D i pić;)

Jak możecie wypowiadać się o wszystkich Aleksandrach?:O skoro wszystkich nie znacie a stereotypy mylą. Tak jak ten, że wszystkie blondynki są głupie:O Mimo, ze jestem brunetką to tak nie uważam. Jesteście żałosne wypowiadając się, że "wszystkie Ole są..."

nie mówimy o wszystkich olach z całego świata.. tylko o olach które my znamy..

Widzę właśnie:O 14:07 [zgłoś do usunięcia] Rozwalam topiki Aleksandry i Ole to osoby niepewne siebie i niezaradne życiowo 14:07 [zgłoś do usunięcia] advancee Oj zanm... Każda Ola to samolubna egoistka. Do tego szmata jakich mało. zapatrzona w siebie, uwielbia poniżać. No i tępa jest generalnie.

Gość kratka szkocka
Znam 5 Olek i trzy są sympatyczne i szczere dziewczyny, a dwie niesympatyczne, zarozumiałe mendy. Takie co to wyżej sr#ją jak du#y mają. Tak więc 3:2 dla tych miłych Oleniek.

Lady Love - rozgryzłaś mojego brata , znamy sie ?? , normalnie opis mnie rozwalił , taki jest właśnie tej Mój Aleksander .....:O:O:O:P:P:P Właśnie zadego Aleksandra nie znacie czy co? Same Ole tylko? Te ole które ja znam sa dokładnie takie jak w opisach powyżej :O

Gość up bo fajne
:D:D:D:D:D