Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chciałam żeby wyszło tak

CZY SŁUSZNIE POSTĄPIŁ????

Polecane posty

Mój facet zadzwonił do mnie ,rozmawiamy fajnie,wesoło. I zapytał mnie co robię i czy sama jestem. Ja mu z uśmieszkiem odpowiadam,że tak sama! Pyta dlaczego? Odpowiadam,że wszyscy są w pracy. Po czym znowu powtarza napewno jesteś sama? Ja mu mówie,nie no żartuję...jeszcze przez 5 minut jest mama i wychodzi z powrotem do pracy. On na to czy ja nie rozumiem prostych pytań? Odpowiedziałam : Jejku zażartowałam sobie tylko... On na to :Ty naprawdę jesteś śmieszna i się rozłączył.... Czy to naprawdę straszne kłamstwo? Jestem śmieszna? Powiedziałam tak dla podkręcenia rozmowy itd... Jezuniu:( I popsuł mi humor! Mam się do Niego teraz odezwać? Facet 30 lat!!!!

Gość Anna__ Maria
Właśnie dlatego mój były jest moim byłym :classic_cool:

Gość Ty się może zastanów raczej
czy Ty słusznie postąpiłaś. Kłamstwo dla podkręcenia rozmowy! - no faktycznie, super pomysł :O:O

No, nie ma to jak gościu, przy którym trzeba uważać na każde słowo, bo jeszcze się obrazi hehe. Mnie to się zdaje, że szukał problemu i sobie go znalazł;)

Czyli źle postąpiłam?:(

facet ma cos z głową :O nie rozumiem takiego kontrolowania drugiej osoby

Obraził się za to...rozłączył... I co mam teraz robić? Odezwać się?Przeprosić?

tak żle postaopiłaś bo przy swoim faceciku musisz bardzo uwżac co mówisz musisz ze szczególna dokładnosc dobierac słowa by chłoptaś nie strzelił focha

W snach! Wkurzyłam się kurcze...

Gość Ty się może zastanów raczej
ej no bez jaj. Dziewczyna kłamie "dla podkręcenia rozmowy" (jak to niby miało ją podkręcić? :O) a Wy mówicie że facet ma coś z głową nie tak? :O

No jasne, że przeprosić!! A jak tego nie zrobisz do pół godziny, to jeszcze gotów odejść na zawsze!! DZIEWCZYNO, co Ty za herezje gadasz? Przeprosić? Czekaj aż on zadzwoni...

Powiedziałam tak,bo myślałam,że gdy powiem że jestem sama to przyjedzie do mnie! Tylko dlatego!:( A zresztą no jak mówię 5 minut po tym jak powiedziałam ,że jestem sama , byłam już sama! Nie chciałam źle...

Nie KŁAMIE, ale ZAŻARTOWAŁA i po chwilce powiedziała, że zartuje. To nie była sprawa życia i śmierci, tylko bzdura. Ja w rozmowie z facetem żartuje ok. 100 razy i się przyznaję i znów kręcę, robimy sobie jaja. To nienormalne uważać na to, co się mówi non stop!

ona ma cedzic słowa ma być powazna i mówic tak panie jestem sama zreszta dlaczego ją kontroluje ???

Gość LENNA90
hmm chyba nie masz się czym przejmować... przeciż nie jest to jakieś straszne kłamstwo o które musiał by sie odrazu obrazac... przejdzie mu szybciej niz myslisz.

Oczywiście że zażartowałam. Za chwilkę mu powiedziałam,że przez 5 minut jest jeszcze mama... Echhh....

ja z mezem nie raż zartuje ze nie jestem sama i co nie ciska słuchawka tylko sie smiejemy trzeba umieć zartowac i miec zufanie !!

czy Wy macie po 15 lat?? Bo z tego co piszesz to na takich oboje wyglądacie... on puszcza fochy o byle pierdołę, Ty już rozpaczasz, że Cie zostawi, że musisz go natychmiast przeprosić... A jakbyście dzień ze sobą nie rozmawiali to świat by się skończył?? Pozwalasz sobie wchodzić na głowę - oto cała prawda...

dziewczyno chyba tracisz czas z tym facetem masz sie zawsze przed nim gęsto tłumaczyc z kadej chwili spedzonej oddzielnie

LENNA90 też tak myślę ... Ale zdziwił mnie tym ,że powiedział ..."Ty naprawdę jesteś śmieszna" I się rozłączył. Na początku pomyślałam,że sobie zażartował i zaraz zadzwoni...a tu nie...

To kochany facet, zdziwiło mnie Jego zachowanie naprawdę.

Łeee, no to pewnie ma zły dzień. Olej to. Pewnie za jakiś czas zadzwoni i bedzie udawał, że wszystko jest okej, bo będzie mu głupio, bo przesadził:) To naprawdę bzdurka:) Jakby inni mieli takie problemy, to świat byłby piękny:)

Właśnie to nawet nie jest problem...bzdura..głupota... Dzisiaj był poddenerwowany troszkę od rana...Może dlatego. No będę czekać na telefon. Nie będę teraz się odzywać,pisac,ani dzwonić.

Gość heheheeee a to moja rozmowa z
wczorajszego wieczoru moj facet dostal nowy kontrakt w pracy i chcial go ze mna omowic (omawiamy go od wtorku :classic_cool: ) , jest na szkoleniu teraz, wiec sie nie widzielismy . Mowilam mu, zeby mi go przeslal na maila, to przynajmniej bede wiedziec o czym rozmawiam ... ale nie ... gadamy (juz trzeci czy czwarty raz tego dnia) i on mi mowi ,ze w tym kontrakcie obcieli mu koszty na pracownika , ktory mial sie zajmowac sprzedaza i umawianiem na spotkania (on sam musi zalozyc dzialalnosc ,a jego praca bedzie polegac na serwisowaniu pewnych urzadzen w roznych krajach) . Wiec ja (ze smiechem) powiedzialam mu ,ze najwyzej wezmie ksiazke TELEFONICZNA do Uzbekistanu (nie wiem skad mi sie ten Uzbekistan wzial, bo tam raczej nie bedzie latal ) i bedzie dzwonil i sam sie umawial . o kurdeeeeeeeeeeee myslalam ,ze normalnie wybuchnie (????) oczywiscie powiedzial, ze ja tego nie traktuje powaznie i sie pozegnal . Za 5 minut znow dzwoni i pyta ,czy juz sie wysmialam . No kurde , to ja juz sobie pozartowac nie moge ? (facet 34 lata :classic_cool:)

Hehehe...Ale oddzwonił za chwilę!

zaraz zaraz po 1 to z tego co napisalas wynika ze w 1 chwili udzielilas mu prawdziwej odpowiedzi - ale on jej nie przyjal tylko zaczol sie upewniac a ty wtedy pozwolilas sobie na zart daruj sobie nie odzywaj sie do niego pierwsza bo on strzelil WIELKIEGO FOCHA, ktorego tak po prawdzie sam swoim dopytywaniem sprowokowal to tak jakby szukal pretekstu do klotni

yeez masz rację! Pierwsza się nie odezwę.