Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Memoczubek

No jak to zrobić, no jak?!!!!

Polecane posty

Gość Memoczubek

Postaram się krótko: 4 lata temu na wakacjach miałam króciutki ale ekscytujący romans. Od tamtego czasu miałam inny długi związek który niedawno się skończył. Jakoś tak wzięło mnie na wcześniejsze wspomnienia i znalazłam tamtego faceta od przygody wakacyjnej na N-K. Zmienił się bardzo, ale nadal coś mnie w nim ogromnie pociąga. On mieszka teraz w Anglii, ja wciąż w Polsce, ale też dużo podróżuję. Chciałabym nawiązać z nim jakoś kontakt, ale nie wiem jak to zrobić, żeby nie wyjść na psychopatkę, która wypisuje do gościa po 4 latach od spędzenia razem zaledwie jednej nocy?!?! A ciągnie mnie coś do niego bardzo. Dodam, że wtedy 4 lata temu znajomość nie potrwała dłużej z mojej winy. Zawsze później tego żałowałam... Macie jakiś pomysł? Poradźcie coś!

Gość hejooo
ja bym napisała do niego na twoim miejscu

Gość Memoczubek
Ale co ja mam napisać?! popatrz jakby to wyglądało: "Cześć, nie wiem czy mnie pamiętasz, ale cztery lata temu spędziliśmy razem pasjonujący wieczór, tylko że ja potem wyszłam i więcej się nie widzieliśmy. Co u ciebie?"

Gość Memoczubek
Hejooo, jestes tu? Albo ktoś inny rozsądny? Jak zacząć znów, aby gościa nie odstraszyć?

no to napisz mu że tak sobie ostatnio myślałaś troche o nim i postanowilas zapytac co u niego. Jak sie za pyta kim jestes to sie ładnie przedstaw i napisz ze sie poznaliscie 4 lata temu. Albo będzie chciał z Tobą rozmawiać albo nie :) krotka pilka :)

Nie musisz pisac ze spedzilisvie razem noc :D napisz ze poznaliscie sie 4 lata temu i tak sobie o nim teraz wspomnialas, no i co u niego :)

Gość Memoczubek
Dzięki wielkie Zazwyczaj podchodze do takich spraw z dystansem, ale gdy chodzi o tego faceta to jakoś mi rozum odbiera :) Zawsze tak było.

Gość kakakakakkaka
a nie mozesz wysłac mu zaproszenia na NK.wyslij i wtedy zobaczysz czy zaakceptuje i czy przysle wiadomosc "my sie znamy" czy "miło cie widziec"

Gość kakakakakkaka
nie pisz ze 4 lata temu bo wyjdziesz wtedy na swirnietą, jak juz to pisz jakis czas temu lub któregos lata

Gość Memoczubek
kakakaka - to brzmi logicznie, tylko że... prawdę mówiąc założyłam konto na n-k tylko po to żeby go znaleźć. Ja nie mam tam żadnego zdjęcia, informacji o sobie, znajomych itd. Obawiam się, że facet absolutnie by mnie po tym nie skojarzył. A nie mam żadnych ładnych zdjęć swoich żeby wrzucić. I ogólnie choć uważam że jestem ladna i w realu nie mam żadnych kompleksów, to jednak nie jestem abyt fotogeniczna, co wiele razy udowodnił mi aparat fotograficzny. Naprawdę źle wychodze na zdjęciach. A jemu chcę się podobać.

Gość Memoczubek
kakakakka - z tym 4 lata temu to właśnie mam podobne odczucie. Można mnie ogólnie po tej historyjce wziąć za świrniętą. Ale prędzej czy później jesli nawiążemy kontakt, wyjdzie to kim i skąd jestem. I właśnie chcę to tak zakręcić, żeby jednak nie pomyślał wtedy że jestem świrnięta :)

to pozapraszaj kilka osób na nk, podaj swoje dane, umaluj się ładnie, popraw włosy i nie przejmuj sie że brzydko wychodzisz na zdjęciach. Szczerze mówiąc to chyba większość sobie wmawia że paskudnie wychodzi na zdjęciu a tak na prawdę to ładnie wychodzą :)

Gość Memoczubek
No, może faktycznie jakoś zrobię ten swój profil. Poproszę koleżanki to mi urządzą małą sesję. Jedna moja przyjacióła jest fotografem, ale zobaczę ją dopiero za dwa trzy tygodnie. No, ale też - co nagle to po diable. Po 4 latach 3 tygodnie więcej nie zrobią różnicy :) Jest jeszcze jedna opcja - mogę do niego napisać na gg, ale boję się że zrobie z siebie idiotkę.