Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta Katowice

Młoda Dziewczyna i Starszy Mężczyzna

Polecane posty

Gość OLLLCCIIIAAAKK
ja też mam w tym doświadczenie:) starsi sa the best:)

Gość BADBOY POZNAŃ
każdy sie napala na młode sunie, co w tym dziwnego, jak jest młoda a do tego zgrabna i ładniutka.Ale sensacja

Gość ELLE...od kilku lat
ja jestem w takim układzie.

Gość 4tgfe
dziwki

Gość hehe i ja tak mam
Żonaty... Co mnie kręci w starszych? Sama nie wiem, ale na pewno nie są to tylko pieniądze. Nawet jak kiedyś byłam w "normalnym" (czyt. bez korzyści finansowych) związku, to też ze znacznie starszym :) Tak po prostu mam; jedne lubią blondynów, inne sportowców, a ja lubię starszych :D Także wiesz... nie jest powiedziane że mimo posiadania mniejszej ilości kasy jakaś młoda amtorka ci się nie trafi ;) A wg mnie moi rówieśnicy są po prostu nuuuudni :)

Gość Seymour
Jak bym mial taka kobiete jak ty i dowiedzialbym sie o twojej przeszlosci to bym cie upokorzyl lekko mowiac :)

facet powie wszystko zeby tylko zaliczyc jakie wy wszystkie naiwne szkoda mi was glupiutkie dziewczyny

Gość oj wstrętne to to
Aneta Katowice - myśle ,że i ty kiedyś będziesz miała męża i Tobie właśnie życzę tego aby Twój mąż znalazł sobie utrzymankę .

Gość oj wstrętne to to
Ps. Moje życzenia się spełniają !

Gość krajman
zgłaszam się , będę się nadawał , pisać prszę!

Gość dziewczyny krzywdzicie same
siebie a przede wszystkim inne kobiety w tym przypadku żony. Przyjdzie czas na opamiętanie się ale będzie już za późno. czy naprawdę raja was to ze jesteście workami na spermę dla tych starszych panów? szanujcie się i nie krzywdźcie innych bo wy kiedy też będziecie żonami, latka lecą a konkurencja nie śpi.

Gość krajman
Każdy ma prawo wyrazić swoją opińię , ale po co zaraz te agresywne i obrażliwe porównania . Żono moja , sere moje :)

Gość Joshepine
Hm.... zastanawiam się, dlaczego niektórzy z Was (niektóre) tak się burzą na ten temat. Chyba nie po to koleżanka Aneta utworzyła taki post :) Nie podoba się to nie, nie musicie przecież takiego życia prowadzić. Mój mężczyzna ma 41 lat, ja 25, jest po rozwodzie. I dlatego zainteresował mnie temat postu. Nie sądziłam, że chodzi tu o sponsoring. Jesteśmy po prostu w związku, on mi nie płaci, ja mu nie płacę :) Normalny związek, tylko, że troszkę większa różnica wieku niż przeciętnie. Sądzę, że nie wzięłabym pieniędzy za .... sex czy towarzystwo, ale nie neguje, nie moja sprawa. Napisałam, bo chciałabym poznać Waszą opinię dziewczyny na temat różnic związanych z wiekiem. Np czy nie macie problemu z tym, że Wasz partner nie wyjdzie z Wami do clubu czy np nie do końca dobrze czuje się w towarzystwie Waszych znajomych młodszych sporo od niego? I jeszcze jedna sprawa. Mój kochany ma dzieci z byłą żoną... Wiedzą już, że jesteśmy parą i mamy niedługo się poznać. Boję się, że mnie nie zaakceptują.. Nie wiem jak mam z nimi rozmawiać. Co radzicie?

Gość szukam sponsora
ja tez szukam sponsora,co z tego facet w wieku 22jak glopi.albo menz i tez cie olewa.nie jestem polka ale mieszkam na stale w polsce.zle mam z pisanem ale mam czas sie nauczyc.popieram sponsoring

Gość Oliwia ...
hej ;) ja od pewnego czasu pracuje w sklepie obok przyatnku wracam do domu autobusem i zauwarzyłam ze kierowca sie na mnie dosc intensywnie patrzy... przychodzi po rózne rzeczy kupuje i kreci... ktogos razu jak wracałam. a było dosc pozno i ciemno ... zasnełam w autobusie... obudził mnie dopiero na ostani przytsanku choc dobrze wiedział gdzie wysiadam zazwyczaj. podszedł do mnie i powiedział ze wkoncu jestemy sami i spytał czy interesuja mnie spotkania z nim. Facet przytsojny po 40 ... nie zgodziłam sie i wydiadłam. potem go nie widywałam ... i własnie niedawno znów zaczoł jezdzic ... pojechałam do konca trasy i powiedziałam mu ze jesli układ dalej jest akutalny to ja sie zgadzam... zabrał mnie do siebie do domu... moze jestem głupia i mozecie nazwac mnie jak chcecie ale On bardzo mnie pociaga i moze dlatego wyladowałam z nim w łózku nie płacic mi bo ja tego nie chce... ale od czasu do czasu spotkamy sie na małe co nie co... Jego zona jest dosc oschła babka wiem bo miałam okazje ja poznac ... oczywiscie całkiem przypadkiem... ale nie widze w tym nic złego jestem młoda a on straszy dowiadczony...i moze dlatego cos mnie ciagnie do niego....

Mloda dziewczyna dajaca dupy zonatemu... Jestem juz tolarancyjna ale to nie wchodziloby dla mnie w gre.

cieszą się te dziewczyny z tego, że sie prostytuują i jeszcze im nie przeszkadza, że oprócz nich facet póka swoją żonę. Sorry, ale dla mnie to bezmózgowie, brak życiowych ambicji i totalna żałosność. Nie wspominając o braku szacunku do samej siebie. Jak już dorośniesz, jeśli to się stanie, będziesz musiała żyć ze świadomością, że zarabiałaś jako dziwka. I potem takie obrzydlistwa zostają matkami i żonami. Potworne.