Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivien10

Faceci, którzy nie chcą mieć dzieci..

Polecane posty

No tak masz rację,ale jak by mnie nie było to nie musiał bym się trudzić jak będzie wyglądała moja przyszłość,czy coś osiągnę w życiu to prawda, ale pomysl, ze w jednym momencie wszystkim odechciewa sie miec dzieci, rozumiesz co by sie stalo?

Gość Vivien10
Tu chodzi o to czy sa faceci zorientowani na nieposiadanie potomka..

Ano jest Vivien, ale nie zawsze i w to nalezy umiarkowanie wierzyć:) A Ty nie chcesz w ogóle dziecka czy po prostu nie chcesz 9 miesięcy ciąży, porodu, siedzenia potem na macierzyńskim?

Gość Vivien10
odzywasz na tym ziemskim padole swoje, jestes szczesliwy, a reszta cie nie obchodzi..to by sie stało:)

Gość 4588888 ehh lolol
Wtedy był by koniec świata i pewno każdy by poszedł tam gdzie zasłużył.

Gość 4588888 ehh lolol
Człowiek powinien się czymś w życiu interesować a nie dzieci dzieci i tak w kółko.Lepiej poznawać świat,poznawać ciekawych ludzi,innych niż większość społeczeństwa.

Vivien10 Tylko pozostaje pytanie czy w otoczeniu tylku ograniczeń serwowanych nam przez społeczeństwo da sie życ jako naprawde wolny człowiek.Dziwi mnie podejscie typowe podejscie ludzi do zycia, wszystko robia z jakas niepisana kolejnoscia..gdzieś tam oczywiście pojawiaja sie dzieci..wielokrotnie kobieta wrecz musi odpierac zarzuty i ataki z powodu tego ze nie chce posiadac potomstwa..i co ciekawe, wiekszosc facetow z reguły z takiej kobitki rezygnuje chocby była Miss Universum..wolą wielokrotnie aką, która to potomstwo jednak im da.. vivien, ale co cie obchodza ludzie i ich podejscie? co to ma wspolnego z "wolnoscia"? kazdy z nas sam decyduje o swoim zyciu

Człowiek powinien się czymś w życiu interesować a nie dzieci dzieci i tak w kółko.Lepiej poznawać świat,poznawać ciekawych ludzi,innych niż większość społeczeństwa. tak tak, oczywiscie, a ci ciekawi ludzie to skad by sie niby brali? z upraw? :-)

Gość zmanierrowana
zawsze szczery tylko nie pisz ze nie lubisz samolubow :p

Gość Vivien10
Do zawsze szczery: czy zawsze jestes tak krytycznie nastawiony na czyjesz wypowiedzi czy poprostu reprezentujesz taki sztywny, utkany pzrez pokolenia swiatopoglad?

czy poprostu reprezentujesz taki sztywny, utkany pzrez pokolenia swiatopoglad ke? :-) to jeszcze raz napisze slowa klucze: swiadomosc wyobraznia

wyludnienie nam nie grozi więć spokojnie:P zawsze mamy idiotki, które myślą za pierwszym razem w ciaze sie nie zachodzi:P

Gość 4588888 ehh lolol
Najbardziej mnie wkurza to że jak komuś powiem że nie chce mieć dzieci to ktoś popatrzy na mnie jakoś dziwnie,że jestem jakiś nienormalny,dla ludzi to jest po prostu szok jak nie chce się mieć dziecka.Ale ja żyje własnym życiem,innym od pozostałych i odilozowałem się od towarzystwa które mi nie odpowiada.

Gość zmanierrowana
zawsze mamy idiotki, które myślą za pierwszym razem w ciaze sie nie zachodzi :D i te, ktore mysla, ze upoja sie wladza doboru stroju i dodatkow dla swych dzieci

Ja też marzę o facecie niedążącym do reprodukcji. Ja nie chcę być matką. Nie wyobrażam sobie, że miałabym siedzieć w domu, poświęcać się dziecku, być za nie odpowiedzialna. Ja po prostu boję bólu i nie mam do dzieci cierpliwości. Dwie godzinki zniosę, ale nie po to się uczę, żeby gnić w domu w otoczeniu pieluch.

zawsze mamy idiotki, które myślą za pierwszym razem w ciaze sie nie zachodzi i myslisz ze one wychowaja tych "ciekawych ludzi" o ktorych ktos tu pisal? :-)

Gość zmanierrowana
zawsze szczery po nas chocby nudziarze :)

Gość oner
a jak ktos czuje ze nie bedzie dobrym ojcem i ogolnie nie lubi dzieci to po co ma je miec? dla ojczyzny?;) tylko czy takie dzieci beda szczesliwe:o

to jest oczywiste, ze jesli ktos nie czuje takiej potrzeby to przeciez nic na sile, nie zgodze sie jednak z tym by nazywac to ograniczeniami wolnosci, twoje zycie i rob z nim co chcesz

Gość Vivien10
Do zawsze szczery: czyli było Ci dane poznaie nie tylko pojęcia sści ale i jej istoty??Gratuluje..a co do wyobrazni..nie miałbyś jej, gdyby nie doswiadczenie, które przyniosło Ci zycie, bo niby skąd byłyby te obrazy budzace sie w Twej wyobrazni..??Jestes taki sam co do swej istoty przwidywalny??Podobnie swiat i ludzie??

wychowac to nie wychowaja moze ale zawsze moga oddac, zrzec sie praw rodzicielskich i wtedy wykształceni ludzie zaadoptują:P Poza tym jednostki tylko dzieci nie chce, reszta to jest na rozmnazanie nastawiona jako na najwazniejszy cel zyciowy wiec gdzie tu mowa o wyludnieniu?

sadze,ze do posiadania dzieci nalezy zwyczajnie dojrzec, zasadniczo to dobrze ,ze kobieta jest tego swiadoma. Dzieki temu moze uda sie uniknac patologicznych matek, ktore wyzywały by sie na swoich niechcianych dzieciach ,badz tez dokonywaly aborcji.

Gość zmanierrowana
adopcja, aborcja co jeszcze wymyslicie adoracja?