Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena221

czy moge byc w ciazy? pomozcie

Polecane posty

Gość magdalena221

miesiaczka skonczyla mi sie 10 marca. przez poprzedni caly cykl bralam tabletki i przestalam je brac. po 10 marca kochalam sie z moim chlopakiem kilka razy tzw. "stosunek przerywany". 19 czyli 9 dni po skonczonej miesiaczce przez przypadek sie we mnie spuscil, teraz mi sie przyzal, ze zrobil to tez chyba pierwszego dnia po miesiaczce. czy moge byc w ciazy? i czy jest duze prawdopodobienstwo?

Gość jezus mariaaaaaa
dziewczyno, jakie spuscil? nie znacie innego slownictwa??????????? az sie czytac nie chce takich rzeczy! TAK, MOZESZ BYC W CIAZY!!!!!!

teraz mi sie przyzal, ze zrobil to tez chyba pierwszego dnia po miesiaczce ------------------>>> a Ty spałaś ze nie czułaś ??? :D hahahahahahahhaah

Gość magdalena221
boze daj spokoj ze slownictwem. jakie jest prawdopodobienstwo? bo raczej dni plodnych nie mialam.

Gość magdalena221
nie chodzi o pelny wytrysk tylko tak troche i zaraz wyciagnal

Gość jezus mariaaaaaa
a skad wiedz ze nie mialas plodnych? wrozka jestes? najpierw poczytaj troche, poucz sie o swoim organizmie, dowiedz sie ze po tabletkach wystapenie dni plodnych jest nie do przewidzenia..... a dopiero potem bierz sie za seks jak mamy ci niby powiedziec jakie jest prawdopodobienstwo?! nie siedzimy w twoich jajnikach! prawdopodobienstwo jest i nikt ci wiecej nie powie!!

Witam. Jakies trzy tygodnie temu tzn 12.03 mialam pierwszy stosunek plamilam przez 4 dni mialam wtedy 17 dzien cyklu. Sex byl przerywany bez zabezpieczenia. Nie skonczyl we mnie. Czy jest jakies ryzyko?? prosze o odp :(( Dodam ze mam bardzo nie regularne cykle miesieczne i przed okresem ktory dostalam 21.03 mialam sluz jakbym miala dni plodne i okres trwal tylko 4 dni a zwykle jest dosc dlugi ok 7-9 dni pomuzcie !!!

Gość wredna_maupa
dzieci dzieci dojrzejcie a potem zabierajcie się za seks.

Gość ku pomocy
mozesz byc jezeli masz cykle 28 dniowe to 19 zaczely ci sie plodne nie panikuj idz do apteki kup test bedzie wszystko jasne

Gość ku pomocy
mozesz byc jezeli masz cykle 28 dniowe to 19 zaczely ci sie plodne nie panikuj idz do apteki kup test bedzie wszystko jasne

Gość wredna_maupa
dzieci dzieci dojrzejcie a potem zabierajcie się za seks.

Gość ku pomocy

Gość wredna_maupa
dzieci dzieci dojrzejcie a potem sie zabierajcie za seks, a jesli jest wątpliwość czy jest się w ciąży czy nie to albo sie czeka do okresu albo kupuje test i po sprawie.