Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfsgfgfgfdsgfdsgsa

odnośnie tolerancji

Polecane posty

Gość gfsgfgfgfdsgfdsgsa

Jak wiadomo ja jak każdy normalny człowiek mam gdzieś czy ktoś w domu się bzyka homoseksualnie czy hetero i nie mam zamiaru nikogo z tego powodu dyskryminować. Natomiast teraz na to słyszy się odpowiedzi tego typu od tęczowych (i tutaj jeden też tak pisał): to nie chodzi, że masz mieć to gdzieś kto się z kim bzyka, w ramach tolerancji geje powinni mieć prawo do wyrażania swoich uczuć na ulicy i cieszyć się nią i pokazywać światu. I muszę być tolerancyjny i nie mogę im powiedzieć nawet, że mi przeszkadza ten widok pary homo całującej się na ulicy... Przecież to zwykła kpina i nie żadna tolerancja, ale pod przykrywką "tolerancji" staranie się na siłę zmienić czyjeś poglądy Tak samo jak mam prawo czuć się zgorszony parę hetero śliniącą się i obmacującą na przystanku (wiele osób też to razi) jak stoję z dzieckiem tak samo może mi przeszkadzać widok dwóch gejów którzy się macają po jajkach albo całują na ulicy. Równie dobrze mogą pojawić się ludzie, którzy pałają miłością do psich odchodów i też w ramach "tolerancji" będą się przytulać na ulicy do nich i też nikt nie może nic zrobić bo "czy oni Tobie przeszkadzają" albo "to się nie patrz" jak w przypadku homo? To jest jakaś paranoja te staranie się na siłę zmienić kogoś poglądy i zmuszać ludzi do oglądania obrazków, których nie chcą... Oczywiście za jakiś czas obróci się to przeciw homoseksualistom...

Po; 1) Nie porównuj ludzkiej miłosci do czegos co jest totalnym świństwem...:O 2) KObietom ( nie wszystkim) lecz moim kolezanką jak jest dwóch gejów przystojnych i sie całują to ten widok się podoba, tak jak facetą widok 2 pań less 3) Jak sie nie podoba mozesz odrwócić wzrok :):classic_cool: MIe też nie podobają sie pary hetero sliniace sie na ulicach , oddające sie igraszkom na ulicy , le trza przezyć , do do gejów jeśli mają to być jakieś ciotki to niech zostaną w domu Na ulice niech wychodzą ci przytojni ( czyli 80% gejów :P)

Gość mi tez to nie przeszkadza
dwoch ladnych to nawet spoko iwdok , nie wiem jak inne....:O

Gość już kiedys na kfae
był temat o tym calkiem niedawno , jestem srodku i tak i nie w dupie mam to co robia ich sprawa ich zycie

Gość napisz do magdy ona
ci odpowie na to pytanie :)

Gość jarus najbardziej
tolerancyjny czlowiek na kafe niech sie wypowie :O

Gość svdsds
Prawda. To co pedały nazywają tolerancją to nie tolerancja tylko HOMOTERROR jaki sieją oni na świeci. I dlatego mimo że jestem tolerancyjny w normalnym tego słowa znaczeniu czyli że nie przeszkadza mi jak się jebie dwóch pedałów u siebie w mieszkaniu to w obecnie zaistniałej sytuacji najchętniej widziałbym jak pedałyidą idą masowo do gazu a potem do pieca bo mam DOSYĆ słuchania o nich.d

Gość svdsds
A pozatym to homoseksualizm to nie jest miłość i orientacja seksualna tylko chora potrzeba posówania w dupe osobnika tej samej płci.

Gość homoterror dobre sobie
daj sie chłopie leczyc bo widzę ze na pewno facet jesteś , jednak trzeba przyjac ze intelektualnie kobietom do piet nie dorastacie ech faceci to idioci , wyrwij lesbijke i idź sie z nia zabaw

Pedały doskonale zdaja sobie sprawę z tego, że nikogo nie obchodzi co kto robi pod kądrą, a irytacje wywołują ich manifestacje i wpiepszanie się na pierwszy plan w każdej dziedzinie. A jeśli irytacje- to pedały są ofiarami - a jeśli sa ofiarami to znajdą się tacy co ich bronią i im współczują i właśnie tym sposobem na siłe chcą się wpie***lic do szkół ze swoja pseudoedukacją bo licza na dzieci u których seksualnośc się jeszcze nie rozwineła lub sie rozwija. Jakoś nie słyszałem zeby chcieli wygłosić cos ciekawego na swój temat w jakimś zakładzie pracy.

Nic mi do tego co dwoje mężczyzn czy kobiet robi w swoim domu, czy to w sypialni czy w innym pomieszczeniu. W demokratycznym kraju każdy powinien mieć prawo do demonstracji tego że czuje się dyskryminowany(parady równości). Mnie to średnio obchodzi, oczywiście dopóki nie będzie to wyglądało jak u Niemców np. Macanie się po kroczach jest łamaniem prawa i to za równo u pary hetero czy homo. Natomiast jak sobie czytam że w imię tolerancji ma być zakazane używanie słowa mama czy tata.. zaczynam się robić nietolerancyjny. :o Ja jestem ojcem i nic do tego pedałom i lesbijkom. A oni niech tam sobie będą opiekunami i mnie nic do tego.