Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia z Poznania

Sharp Aquos czy Sony Bravia ? Co kupić???

Polecane posty

nie wiem ile kosztuje,bo staram się nie chodzić w tamte rejony MM,bo jeszcze mój wypatrzy lepszy model i bedzie chciał wymieniać ;):) ale powiem ci szczerze,że projektor to jako dodatkowe urzadzenie tylko! co prawda jest tam funkcja - pokój dzienny,ale jak słońce mocne za oknem to dość słabo widać,generalnie projektor to na wieczorne ogladanie filmów z DVD,bo wtedy masz obraz kryształ

Gość Gosia z Poznania
Bardzo Cię o to proszę :-) I napisz mi ok? Ja sobie później przeczytam Zapytaj o model Sony kdl v 4000 52 cale. Wiem,że jest jakaś różnica między v i W? Ja planowałam kupić ten V właśnie. Spytaj proszę swojego partnera o różnicę między nimi. A wy macie W czy V ?

już po konsultacji :) możesz śmiało kupować te 52 cale,parametry te same co w 40 calach,tylko ekran większy modele V mają najlepsze parametry,możesz sobie sprawdzic w porównywarce na www.sony.pl

Gość Gosia z Poznania
Izunia bardzo Co dziękuję 🌼 za pomoc. :-)

Gość oczywiście że Sharp Aquos
:O Ma lepszą i nowocześniejszą matrycę z krótszym czasem reakcji, nie ciągną się żadne smugi. Poza tym telewizory Sharp sa robione w Japonii, a Sony... Sony to dziadostwo. Tyle, ze bardziej reklamowane.

Gość Lulululu
Taa a porównywałeś pilota od Sharpa i Sony ??? Sony lekki,smukły pilot a sharp to kawał klocka Pewnie,że sony.