Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freydis

CO SĄDZICIE O PRACOWNIKACH ZAKŁADÓW POGRZEBOWYCH?

Polecane posty

Gość Ja z mężem prowadzę zakład
U nas przy myciu,ubieraniu zwłok itd..pracują tylko kobiety.

List motywacyjny,czmu nie...Widać że komuś bardzo zależy.

Gość ciekawska taka
kochana ściemniasz cos. z woja jak nie wywalą to odsyłają na rente. więc ten Twój patałach albo nigdy nie był w wojsku ( no chyba że na słuzbie zasadniczej - takich na misje nie biora) albo wywali go

sluchaj, bez urazy, nie jest to twoja sprawa i nie o tym jest ten topic.

Gość ciekawska taka
matko same mitomanki tu siedza, hahah kobiety przy ubieraniu zwłok:D chyba sztangistki czy kulomiotki:P

Gość ciekawska taka
jasne że nie moja, tylko po kij pisałas o tej misji?

ciekawska taka takie to dla Pani dziwne,że kobiety zajmują się myciem i ubieraniem zwłok? Uwierz,znam ludzi mających zakłady pogrzebowe niemal w całej Polsce i kobiety prawie w każdym zakładzie tym się zajmują. Nie wiem co w tym dziwnego,wręcz nie rozumiem...

w sumie to nie wiem, moze dlatego by sama siebie przekonac ze ma wystarczajaco silna psychike. na pewno nie po to, by sie chwalic, bo naprawde nie ma czym .:)

Tym nie zajmuje się jedna kobieta,a trzy lub czasami cztery.

Gość ciekawska taka
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka proszę Pani:D

Gość cctv-
ja tez nie rozumiem co dziwnego ze kobiety myja i ubieraja zwloki.....

Gość wyczerpana zapalniczka
Ciekawska - żeby nie było nie naskakuję, ale skąd wiesz ze jest to niemożliwe?

Pani ciekawska otóż Zakład mam z mężem od 10ciu lat,także proszę mi nie wmawiać:) Wiem kto i przy czym u Nas pracuję. Proszę przejść się do jakiegokolwiek Zakładu i zapytać śmiało.

Gość dkljfwnjf
Ja z mężem prowadzę zakład-grabarze i karawaniarze nie zarabiaja duzo.Tak do 1500zł

popieram ciekawska. ty co prowadzisz z mezem jestes smieszna... pracuja 3-4 kobiety przy ubieraniu ^^ chyba u ciebie na chacie przy gotowaniu. fakt zajebisty interes zatrudniac 4 kobiety do ubierania zamiast 2 mezczyzn ktorzy moga ubierac, potem kopac i obslugiwac pogrzeb. Jestes naprawde smieszna, nie wypowiadaj sie wiecej bo dupa sie marszczy, jestem pewnien ze o zakladach pogrzebowych to wiesz z opowiadan meleli stojacych pod słupem czytajacych klepsydry wioskowe. Teraz skieruje do tej co maz byl na misji- rowniez jestes tak samo smieszna, maz byl na misji, i a ni renty ani emerytury, ani odprawy.... w ogole zyciowy fajtłapa

Gość prac b
pracuje juz kilka lat w zakładzie pogrzebowym. CO do tych czterech kobiet przy ubieraniu i to to chyba przesada, a przynajmniej ja sie nie spotkałem. zgadzam sie ze pracuja kobiety i ubieraja, ale jest ich zdecydowana mniejszosc moze kilka procent. teraz wszyscy oszczedzaja i ubiera sie zazwyczaj w 2 osoby a czesto i jedna.

Gość prac b
I jak "grzesiohehe" napisał kobiety nie pojda na pogrzeb ponieść trumne, nie wykopią dołka, nie złożą pomnika, nie zrobia ekschumacji, czy nawet jakaś pirdołe przy aucie zrobic. Pracuja u nas kobiety , ale one zajmuja sie kwiatami.

Gość gość
Zależy. Są różne zakłady i różni ludzie.

Gość gość
Nie wiem czy jest 24 h, musiałbyś sprawdzić ale mogę polecić zakład http://www.anubis.info.pl/. Miałam z nimi do czynienia przy okazji pogrzebu członka rodziny i z czystym sumieniem mogę polecić.

Gość gość
warto sprawdzić sieć zakładów pogrzebowych Funebre tam są sprawdzone firmy podejrzewam że pracują tam tylko sprawdzeni ludzie www.funebre.pl

Gość gość
Mnie ostatnio polecano zakład http://eden.sosnowiec.pl/ z Sosnowca. Podobno bardzo kompetentni pracownicy i zakład bardzo na poziomie.