Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

czy kobieta z malym biustem moze czuc sie seksownie?

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

i jesli tak to jak bo mi sie to nie udaje:(

Gość wyczerpana zapalniczka
No tak bo seksowność zależy tylko od wielkości biustu.... Ech....

Nie może. Jest ustawowy zakaz. Kobiety z małym biustem, które się czują seksownie, są łapane i usypiane. A w każdym razie powinny być

Tak i palone na stosie.

Gość Jako facet...
nie spostrzegam raczej kobiet bez krągłosci jako obiekty seksualne, ale nie zaprzeczam że mógłbym sie w takiej zakochać. Milosc nie wybiera. Jednak seksapil opiera sie na bodźcach wzrokowych, a gdzie tu zawiesić wzrok jak kobieta nie ba biustu...jakbym chciał męskiej klaty, zostałbym gejem.

A podobno procentowo więcej facetów patrzy na pośladki ;P

Gość zabeczkaaaaaa
nie nabijajcie sie mi to przeszkadza przeciez kobieta z wiekszym biustem wyglada lepiej nie ukrywajmy

Gość Facet z rzeczywistoscia
dla mnie maly biust nie jest problemem...wole to od plaskiego tylka to chyba jest dla faceta najmniej seksowne, takze jezeli masz fajny tylek to nie przejmuj sie...bedziesz miala branie!

Gość Jako facet...
Masz racje, pupa też jest ważna, ale kobietę najpierw widzi się od przodu...jesli przód jest nijaki nawet się nie obracam, chyba ze twarz uchodzi...wtedy czasem...ale dla mnie akurat biust jest chyba ważniejszy...tyłkiem długo się nie pobawie, natomiast piersiami mogłbym bez przerwy:)

Niekoniecznie, wyobraź sobie kobietę 158 cm wzrostu, 40 kg wagi i biust D. Zaczyna to wyglądać jak wybryk - najpierw widać jej piersi potem długo nic i ona. Chyba najważniejsze są dobre proporcje, ładna, seksowna i kobieca figura a nie same wielkie cycki. No a takiej brzydkiej, grubiej to i ładny duży biust nie pomoże :(

Gość mhmh
też się nad tym zastanawiam, chłopakowi niby się podoba ale i tak mu do końca nie wierzę..

Gość zabeczkaaaaaa
wlasnie a co do tylka czemu lubicie taki okragly? a biust to u mnie cos ok 70B 😭 gdybym miala kase juz bym go powiekszyla

Gość Jako facet...
Jak kobieta jest cała gruba i ma wielkie cycki to i dupe ma brzydką i cała jest brzydka więc w ogóle na nią nie patrze. Ja tu mówie o kobiecie, która moze pochwalic się sylwetką u urodą, w takiej wolałbym wyeliminować tyłek w zamian za piersi. Oczywiscie najlepiej jak jest wszystko naraz :D Moja kobieta ma cudo pupcie, ale tez cycki w rozmiarze D, aha i ma własnie 158 oraz 47 kg i wygląda ekstra, każdy kumpel mi to mówi:)