Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaka06

Sukienka na wesele Rada

Polecane posty

Gość Izaka06

Za niedługo idę na wesele siostry i chcialam prosic o wasza opinie jak wam sie podoba ta sukienka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=584851053&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. i który kolor jest najładniejszy dla szatynki o ciemnych oczach... Czekam na wasze opinie ewentualnie linki z sukienkami;))

Gość śliczne kiecki
według mnie nadają się jak najbardziej. A kolor wybierz jaki ci się najbardziej podoba. Wydaje mi się, ze w każdym będzie ci dobrze. Może ten szaro-srebrny lub liliowy. Pozdrawiam.

Gość boskie krotkie kiecki
naprawde bardzo ladne te sukieki, mi sie podobaja praktycznie wszystkie kolory, ale moze na wesele nie zakladalabym ani bialej ani czarnej, ale reszta kolorow jak najbardziej

Gość Izaka06
Dziękuję Ci zyczliwa kobietko;** Pozdrawiam

Gość Izaka06
Chciałam właśnie coś skromnego a zarazem eleganckiego wydaje mi sie że trafiłam w 10 za przystepną cene;))

Gość żabcia989
naparwdę piękne sukieneczki i tanie;)) Gratuluję gustu!!!;)

Gość EVE-25
Bardzo ladna i na czasie,dobry wybor:P

Gość hehehehe hehe
ladna-najbardziej podoba mi sie ten odciez bezu i brazu:) tylko zeby jakosc byla dobra bo ta cena jakas taka podejrzana mis ie wydaje...

Gość pauliskazdw
Mam do was pytanie . mam 174 wzrostu i około 70 kg wagi . Mam szerokie biodra no i boczki ale nie az tak duże . Biust miseczka B no i nie wiem co zalozyc jaka by byla dla mnie korzystna sukienka. to wesele mojej siostry i chcialabym wyglądac wyjątkowo. pomóżcie . :)