Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat nie z tej ziemi

2500 czy 1600?

Polecane posty

Mam problem, podobają mi się2 sukienki - jedna piękna i pięknie wyglądam, ale druga wręcz olśniewająca - jak prawdziwa księżniczka. Ta druga jest droższa. Którą wybrać?

Gość evvvunia
pokaz zdjecia bo tak to ciezko doradzic

Nie mam zdjęć. W jednej sukni wyglądam powiedzmy bardzo ładnie, a w drugiej cudnie - opinia różnych osób. No i teraz nie wiem co robić. Jeśli chodzi o suknie to są różne wzory. Obie piękne, ale cieżko je porównać.

Gość burububububutuburu
o matko, znowu te ksiezniczki... :/ jakis kompleks kopciuszka, czy co? a nie chcesz wygladac jak piekna ty w pieknej sukience? o co chodzi z tymi ksiezniczkami?!

Jak zaczniesz mierzyć suknie ślubne, to zrozumiesz o co chodzi. W prostych sukienkach wyglądam jak przeciętna panna młoda, albo jakbym sobie kiecke z sylwestra ubrała.

Gość burububububutuburu
zmierzylam wiele, wierz mi nadal nie kumam kompleksu kopciuszka to predzej w tych ksiezniczkowych sie wyglada infantylnie

Gość burububububutuburu
niestety chyba wlasnie przecietna panna mloda ma kompleks kopciuszka wlasnie, wiec jedyna recepta na to jest ubrac cos nieksiezniczkowego, zeby wygladac niebanalnie i nieinfantylnie

Nie lubię suknie typu księżniczka i zdaję sie na opinię innych osób. Po co mam kupić taka w której wyglądam tylko ładnie, jak moge mieć taka w której wyglądam pięknie? Nie napisałam, że którakolwiek z suknia jes księżniczkowata, tylko ze czuję sie jak ksieżniczka a to co innego.

Gość burububububutuburu
dla mnie to nadal wygladam, a nie czuje sie... ale nie chce mi sie klocic... 'Mam problem, podobają mi się2 sukienki - jedna piękna i pięknie WYGLADAM, ale druga wręcz olśniewająca - jak prawdziwa KSIEŻNICZKA. Ta druga jest droższa. Którą wybrać?'

'Wyglądam jak księżniczka' czy 'czuje się' wcale nie oznacza, że suknie jest księżniczkowata. Ale tak swoja drogą, to może i cos jest w tym kompleksie kopciuszka, bo na co dzień stawiam na wygodę i raczej modnisią nie jestem. Jeśłi dla Ciebie to infantylne, to sobie kup prześcieradło i bądź w nim niebanalna.

Gość burububububutuburu
ech ze skrajnosci w skrajnosc... powodzenia w poszukiwaniach, dalsza wymiana zdan raczej nie ma sensu

raczej sie zgadzam, Twój pierwszy wpis był już sensu pozbawiony