Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poduszka slubna

kupowac czy nie

Polecane posty

Gość poduszka slubna

poradzcie! kupowac poduszke pod obracki czy wystarczy pudelko od jubilera(mamy biale z bordowa wstawka). do czego wlasciwie sluzy ta poduszka oprocz pamiatki? kiedy swiadek podaje obraczki ksiedzu?w trakcie slubu czy przed? odpowiedzcie prosze bo niewiem czy zamawiac czy nie.

hm nie wiem czy nie mozna wypozyczyc tego w zakrystii ;) ale chyba nie trzeba miec,mozna miec w pudelku w kieszeni swiadka. potem poda,zaden problem.

Gość poduszka slubna
aha czyli jednak swiadek w trakcie mszy przed glownym obrzedem podaje obraczki? kurcze wiem ze pytanie moze glupie ale bylam na tylu slubach a niewiem tego :/

wiem ze swiadek je trzyma i pilnuje. poduszki widzialam na zdjeciach na allegro.ale w realu sie nie spotkalam z tym. mysle ze zbyteczne,chyba ze ksiadz ma do wypozyczenia ;)

Gość heeeehehjeeeeeeeeeee
przeciez swiadek daje obraczki ksiedzu albo koscieknemu przed slubem a w trakcie slubu ksiadz podaje je na tacy...po co wiec poduszka???

Gość poduszka slubna
dzieki dziewczyny wlasnie o to mi chodzilo-kiedy podaje sie obraczki... ale skoro przed slubem to znaczy ze sa niepotrzebne :) bo na slubie to wiadomo ze ksiadz je swieci juz na tacy! wiec nie kupuje bo chyba to zbyteczne!

Gość dylemat nie z tej ziemi
Poduszki wykorzystuje się, kiedy obrączki podają księdzu dzieci (taka niby atrakcja), al edla mnie to zbyteczne

Gość poduszka to obciach
nie rób wsi. normalnie na tacy ksiądz poda.

Gość poduszka slubna
bo ja wiem czy wiesniacka jest?mysle ze to fajna pamiatka-ale z drugiej strony to jest zbyteczna faktycznie...a spytalam poniewaz widze ze sklpey internetowe pekaja w szwach od takich roznych gadzetow wiec myslalm ze to chodliwy towar,z tym ze nie do konca wiedzialam czemu sluzy tak do konca.ale juz jestem uswiadomiona:)

Gość na co ci taka kurzozbierajka
pamiątek i tak będziecie mieli mnóstwo.