Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makabra ii

wstyd sie przyznac

Polecane posty

Gość makabra ii

ale przejechalam dobre km jadac na biegu... 2 z predkoscia kolo 60-70 .... bylam pewna ze po 3 wrzucam na 4 (a jak sie okazalo wrzucalam ciagle na 2) dziwilo mnie czemu tak wyje i mialam z tym jechac do mechanika :P ale kuzyn mnie oswiecil ... baba za kolkiem :D

Z 3 wrzuciłaś 2 i nie szarpnęło? Jak mi sie czasem źle wbije, to od razu czuć, bo szarpnie...

Gość makabra ii
toyoty sa jednak wytrzymale :P dobrze ze ktos mnie oswiecil bo za dlugo bym tak nie pojezdzila ... :D

Gość makabra ii
tak, lekko szarpnelo... Boze jak mi wstyd takie bledy robic dobrze ze jestem juz uswiadomiona heh...

A jak długo jeździsz? Jak pierwszy raz tak szarpnęło, to myślała też, że się samochód zepsuł i w dodatku, na środku skrzyżowania:-) A tu mój chłopak, ze stoickim spokojem: Kochanie, wbiłaś dwójkę... :D Ale się wystraszyłam... A czasem wbijam na odwrót, 4 zamiast 2 i już mi dwa razy zgasł przez to... 😭

Gość makabra ii
dobrze ze masz u boku chlopaka ktory zawsze podpowie ja musze na siebie tylko liczyc ;/ tak owszew dziwilo mnie wycie i mialam sie udac do mechanika, bo myslalam ze cos sie uszkodzonego ..

Poważnie się skrzynia psuje? Przecież co dla niej za różnica, jaki bieg wbijam... Chyba raczej dla tych obrótów w silniku bardziej to potrzebne... No nie wiem, nie znam się...

Na początku z nim trochę jeździłam, weekendami, jak się uczyłam, normalnie w tygodniu jeździłam sama...jak się uczyłam i teraz, jak się już nauczyła, też:D

Gość makabra ii
ale przy dojezdzaniu do swiatel gdy hamuje, zatrzymuje sie i np. z 3 wrzucam na 1 to tak mozna, prawda? nikt chyba przeciez nie redukuje zaraz przed swiatlami 5-4-3-2-1?

Eeee... Myślałam, że to jakiś facet znawca się odezwał;-) Bo mój to mi tylko mówi, że u jednych się samochód "zużywa" przez takie używanie, a u innych przez inne, jak go o coś pytam... Też nie redukuje po kolei biegów, nie wiem czy to dobrze:P