Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie? *

Polecane posty

1000 LAT HA, HA... francuskie e sie zbuntowalo i nie weszlo!!! ale to NA SZCZESCIE!!!!!

Witam wszystkie noworocznie.. Transmisja koncertu z Wiednia wlasnie sie zaczela, dla tego ja tylko na chwilke, pozdrawiam serdecznie.. Gapa - czy to wielki powrot Gapy, ktora pisala tu na topiku dawno temu? jesli tak to witaj serdecznie i juz nie znikaj.. :D Iris - zdecydowanie przychylam sie do definicji szczescia gloszonej przez Hemingway'a. Wersja Monroe tez jest mi bliska, nie lubie zbierac pieniedzy tylko po to, zeby je miec, zdecydowanie wole je wydawac.. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego..

Kokus, to ja, ta sama Gapa :) Wroce tym razem, obiecuje ;) Noworoczne pozdrowienia wszystkim !!!

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!! Poprzedni zakonczyl sie pomyslnie otrzymaniem pozwolenia na prace i obywatelstwa brytyjskiego... nowy rozdzial z bialymi kartami przed nami :) Takze zycze Wam spelnienia marzen i dotrzymania noworocznych postanowien oraz by ten nowy rok byl jeszcze lepszy od tego co wlasnie minal. Pozdrawiam

Kasiulena :) powodzenia wiec teraz w znalezieniu (czy moze juz masz zaklepana?) pracy :) Informacja dla osob zainterasowanych tematem kosmetykow i kosmetyki (czyli chyba wszystkich pan i wielu panow ;) ): od lat korzystam z bazy danych www.beautypedia.com, ktora nie ma sobie rowych i jest niezastapiona :) Trzeba niestety placic 'skladki czlonkowskie', ale dla mnie to i tak gra warta swieczki. Ale teraz maja taka promocje, ze w styczniu i lutym 2011 wejscie jest za darmo, wiec polecam dziewczyny - nachapcie sie poki daja, nie bedziecie zalowac :)

Fajna jest ta strona, a czego Ty uzywasz? Moze odkrylas cos extra?!

Hej Dzieki trzymajcie kciuki... beda potrzebne... wydawalo sie ze z praca nie bedzie trudno, ale przez te trzy miesiace, przez ktore czekalam na pozwolenie nastapily jakies zmiany na projekcie i teraz nie wiem czy ta oferta sprzed kilku miesiecy dalej stoi czy moze bede musiala poszukac sobie czegos innego :( a stronka rzeczywiscie fajna .. szukam dobrego produktu ktory zminimalizowal by moje cienie pod oczami ale nic nie moge znalezc .... mozecie cos zarekomendowac? Pozdrawiam chorobowo :(

Czesc Kobitki :) Ja juz za kilka miesiecy bede znowu w USA :) Jade tam (dokladnie do Chicago) juz 2raz. Treche sie obawiam tej zmiany (lece na dluzej);) ale ciagnie mnie tam do wspanialego mezczyzny. Mam nadzieje, ze moge sie dolaczyc do zacnego grona :) SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU dla WSZYSTKICH :)

Witamy nowe niki! :)...prosimy pare slow do ''mikrofonu'' o sobie ;) Kasiulena, wiecej spac mniej pracowac ;)

O, kilka nowych osob nadeszlo :) Witajcie :) Dalaczcie do naszego milego (chyba ;) ) grona :) Kasiulena - cieniow pod oczami nie zlikwiduje zaden krem ... bajery reklamowe i panie w sklepach twierdza inaczej, ale niestety. Wiecej spac, mniej siedziac przed ekranem (komp, tv). Niektore kremy maja drobinki rozswietlajace, to optycznie czyni skore naokolo oczu bardziej 'promienna ;) Poczytaj sobie recenzje i artykuly tej babki, duzo mozna sie dowiedziec, a przede wszystkim przestac wierzyc reklamom prawiocym o cudownej likwiedacji zmarszczek, efektom niczym po skalpelu itd. Iris* - ja uzywam roznych kosmetykow, mam tlusta cere, zmarszczki sie mnie nie czepiaja, wiec glownie uzywam smarowidel typu serum, bo sa lekkiej konsystencji, nie dodaja stlustosci skorze, a maja duzo odzywczych skladnikow poprawiajacych zdrowe funkcjonowanie i odnowe komorek. Moje ulubione serum Clinique Repairwear niestety wycofali z produkcji, a zastapili nowym, ktore juz nie ma tak dobrego skladu i denerwujace opakowanie z kroplomierzem ... Na szczescie mam jeszcze 2 butelki w zapasie (mozna wycofane kosmetyki kupic w outletach, sklep nazywa sie chyba The Cosmetic Company Store, maja tak kosmetyki wszystkich firm podlegajacych pod Estee Lauder, czyli Clinique, MAC, Bobbie Brown itd.). Oprocz tego dobre sa i sluza mi kosmetyki Olay z serii Regenerist. W lecie uzywam bardzo swiezego kremu Neutrogena z kwasem salicylowym. A w ogole to czesto jade na probkach z 'free giftow' ;) Ogolnie Clinique chyba przoduje w mojej uzywalnosci kosmetycznej, tylko trzeba unikac kremow w sloikach (w ogole), bo sa niehigieniczne i po kilku uzyciach wietrzeje z nich co najwazniejsze.

c.d. A z upiekszajacych kosmetykow to puder Shiseido Pureness, roz Chanel, kredka do brwi EL, cienie Clinique Butter Pecan, jakis tusz i jakas kredka, a na ust korale to juz bardzo roznie... Ale na starosc nie sluza mi juz cienme matowe matowe pomadki, ktorych uzywalam bedac na etapie famme fatale ... 10 lat temu przerzucilam sie glownie na bluszczyki ;) A wy dziewuszki jakie macie faworyty kosmetyczne??

Ja od roku uzywam B. Kamins - CHEMIST, i jestem zadowolona, natomiast do makijazu szukam czegos nowego. Przegladalam strone La Prairie i pare innych, chyba przydalaby sie konsultacja z profesjonalistka zanim zainwestuje w nowosci. Wydaje mi sie, ze czas zmienic cos w makijazu, od kilku lat jest prawie taki sam, a wiek juz nie ten sam ;) po za tym nudno ciagle tak samo.

Ja od roku uzywam B. Kamins - CHEMIST, i jestem zadowolona, natomiast do makijazu szukam czegos nowego. Przegladalam strone La Prairie i pare innych, chyba przydalaby sie konsultacja z profesjonalistka zanim zainwestuje w nowosci. Wydaje mi sie, ze czas zmienic cos w makijazu, od kilku lat jest prawie taki sam, a wiek juz nie ten sam ;) po za tym nudno ciagle tak samo. p.s. wklejam ponownie

Bagatelka, buziak za stronke ( zapomnialam emotikonki :D ), nabylam cos, co byc moze mi pomoze ;), a jak pomoze, to zdam relacje ;) Dzieki :) Pozdrowionka wszystkim !!!!

Gapa :) no to super, dla mnie ta kobieta jest bezcenna :) Nabylas cos z jej firmowych kosmetykow, czy z polecanych przez nia innych firms?

Bagatelka, porownywalam i porownywalam i w koncu zdecydowalam sie na jej produkt. Ryzyko, bo wczesniej nawet o niej nie slyszalam ;) Co myslisz o jej kosmetykach ? Masz jakies doswiadczenia ?

Gapa - nie mam zbytniego doswiadczenia z jej kosmetykami, ale poniewaz ona bazuje swoje receptury na tych wszystkich doswiadczeniach, o ktorych pisze omawiajac inne kosmetyki, mysle, ze na pewno nic im nie brakuje. A czy pomoga na jakis indywidualny problem to juz osobna sprawa ... kazda osoba moze inaczej reagowac na lek, czy kosmetyk. Ja uzywam jej tonik, bo w sumie nie ma na rynku zbyt wielu dobrych tonikow, oraz taki plyn lagodzacy po depilacji (plynna aspiryna, czy cos w tym rodzaju), maseczke weglowa. Z wszystkiego bylam zadowolona. Zamierzam sie stopniowo przerzucac coraz bardziej na jej produkty, ale najpierw testujac probki. Z tym, ze ja lubie uzywac ciagle co innego, wyprobowywac rozne firmy, no i uwielbiam (jak male dziecko :D ) prezenciki, promocje, takze ciagle cos innego mnie pociaga ;)

Drogie Panie ( + 1), jezeli nie ogladalyscie dzisiejszego wydania Dr. Oza, chce Was z przyjemnoscia poinformowac, ze odkryto dwa ''nowe'' punkty erogenne w ciele kobiety. Teraz, oprocz punktu G, naukowo zatwierdzono istnienie punktow: A i U!...jakby nie bylo wystarczajaco duzo problemow z punktem G ;)...zycze powodzenia w odkrywaniu i duuuuuuzo cierpliwosci ;)

Gość just4fun
w Herborn, wiecie gdzie to jest?

Po szczegolowe info. odsylam Cie na jego strone :) http://www.doctoroz.com/ Zastanawia mnie jednak fakt, ze odkrywcy tego ''alfabetu'' to sami mezczyzni. Cos mi tu nie gra. To moze byc kolejna z tych informacji, ktora powoduje wiecej frustracji niz korzysci. Od niepamietnych czasow, odmawialo sie kobiecie prawa do czerpania przyjemnosci z seksu. Okaleczanie kobiet ( wycinanie lechtaczki) trwa do dzis, obarczanie ich grzechem (religie), ogolne traktowanie kobiecych potrzeb jako mniej wazne i nie zaslugujace na szacunek.

Czesc dziewczyny.. Wszelkie info dotyczace pktu G bardzo mnie interesuje, dlatego pamietam dobrze, ze wiosna pojawila sie informacja, ze mimo usilnych badan nie udalo sie potwierdzic istnienia takiego punktu. moim zdaniem nie wazne czy jest czy nie.. wazne zeby szukac.. :D