Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYT21

Problem z erekcja za drugim razem!

Polecane posty

Gość Kasiagosia
Powodem problemu z erekcja moze byc niedotlenienie organizmu. Bierze sie ono czesto z chrapania(przez noc organizm dostaje mniej tlenu niz potrzebuje). Jezeli partner cierpi na chrapanie to powinnismy go naklonic do leczenia.

Gość edeltr
Niedotlenienie organizmu mówisz? Ciekawe... Warto spróbować wszystkiego, tak myślę, ale jednym z lepszych produktów jest Power4sex

Gość waden
Jak nie chcesz mieć problemów z ewentualnym niepowodzeniem odnoście erekcji to kup sobie Braveran.

Gość Kasiagosia
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 16. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość kararar
to normalne przecież :]

Gość Kasiagosia
do 20-latka, jak ze spermą, masz już jej na tyle, że mnie zaprosisz na ucztę.👄

Gość kararar
to normalne, że jak walę konia, to nie ma spermy na seks z dziefczynom!!!

Gość PYT21
Wiecie co wpadłem na GENIALNY pomysł. Lepiej będzie jak będę uprawiać seks takim jednym dużym bezpańskim psem, którego często widzę koło mojego bloku:classic_cool:. Na samą myśl o tym już mi stanął:D

Gość PYT21
taaak, jestem cwelem i zoofilem, a cio, zazdrościsz? Dupa psa nie śmierdzi gównem tak jak chłopska. Spróbuj a przyznasz mi rację i podzienkujesz.Nara.

Gość gość
Miałem kiedys problem z erekcją stosowałem przez pare lat różnych metod nawet byłem u lekarza i coś tam przepisał i nic nie dało a z moja kobietą było coraz to źle znajomy w tym roku zaproponwał abym kupił w internecie tabletki na potencje zytaks z tej strony http://www.zytaks.pl wszystko przyszło do domu pocztą nawet nigdzie nie musiałem jechać.Pełna prywatność! i dosłownie po zakupie tych tabletek moje życie sie zminiło o 100% moja żona jest dla mnie lepsza i chwali się swoim koleżankom. Jest teraz mocna erekcja, pewny wzwód i większy popęd seksualny.takze polecam bo wiem jaki moze to być problem dla mężczyzny i jak zachwiać jego ego i psychike. polecam poczuć się prawdziwym mężczyzna!