Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam tu juz nie wchodzić

Dobra, coś się wydarzylo i pytam.....

Polecane posty

Byla impreza, na ktora zaproszeni byli koledzy wspolokatora mojej kolezanki, czyli taka znajomi znajomych i potem wstawieni pojechalismy na dyskoteke. Tanczylam z jednym z tych chlopakow (nazwijmy go X), powiedzmy, że wpadł mi w oko, ale.... ... ja szukałtelefonu żeby zadzwonić do kumpla, a byl juz niexle wcięty to z telefonem wyciągnęła mu się z kieszeni prezerwatywa :o udałam, że tego nie zauważyłam no i oczywiście 15 minut potem juz mnie nie bylo na tej dyskotece, olałam gościa. I teraz pytanie: czy ja jestem jakaś dziwna, że to zrobiłam? Ej, czy każdy chłopak teraz nosi ze sobą gumki, a nuż się jakaś trafi? Boże, jaki żal...

Gość czarny kotekPP
lepiej z prezerwatywą niż bez:D

Gość lonleyika
zdziwiłabym się jakby nie nosił..

Jest odpowiedzialny, bo strzeże się przed chorobami przenoszonymi drogą płciową.

A ja zawsze myślałam, że odpowiedzialna osoba to taka, co nie uprawia seksu z nieznajomymi ...

Gość frufru
i very good że ją miał. kazda babka tez powinna nosic prezerwatywy przy sobie zeby potem nie bylo za w szale zmyslow pada haslo "będę uważał"...

Gość zaznajomiona z tematem
po pierwsze jestes dzieckiem! po drugie - pijani (o sory wcięci-cokolwiek to dla ciebie znaczy) pojechaliscie sie bawic i poderwal cie rowniez jakis pijany czlowiek wyciagnij wnioski i moze troche luzniej z alkoholem!

Ani trochę Ci się nie dziwię, że przeżyłaś taki wstrząs emocjonalny kiedy to zobaczyłaś. Tak samo bym zareagowała. Nie muszę chyba też za wiele pisać, bo na pewno myślimy tak samo. Skończyły się czasy romantycznej i jedynej miłości. Dziś miłość jest ogołocona ze wszystkich wartości:(

Gość first liest
teraz to wszyscy sie piepsza :o

zaznajomiona z tematem - przeczytaj pierwszy post, zanim się podzielisz swoimi mądrościami....

Gość fsfsfsrwerevs
widocznie i dla niego i dla kilku osób z tego powodów, seks to jedynie chwila przyjemnosci...smuci mnie takie przedmiotowe podchodzenie do tego

Gość fsfsfsrwerevs
oj sorry: "widocznie i dla niego i dla kilku osób z tego forum" mysle o jednym, pisze drugie:O