Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieśniak z puszczy piskiej

Dziewczyny ale tak szczerze...

Polecane posty

próbowałyści kiedyś ser spod napletka? pytam poważnie

odpowie ktoś? jak to może smakować?

myślałem,że tu jakiś smakosz się znajdzie,a tu dupa.co wy wiecie o smakach,ruchaniu i o życiu?

tak szczerze to zastanawia mnie jedno. ile sie trzeba nie myć zeby takowy ser powstał? bo ja mam 26 lat na karku i nigdy u siebie takiego \"przysmaku\" nie zaobserwowałem. owszem... widziałem serek u mojej dziewczyn no ale ona wtedy miała grzybice, poza tym u dziewczyn wytwarza sie ten sluz, ktory później moze zmienic konsystencje \"w serek\" no ale zeby u faceta? :O

Gość tomik67676
chyba cię pogięło kolego,nie udawaj takiego czyścioszka,ja fiuta myję po każdym siku,bo ser wbrew pozorom wytwarza się szybko

Gość kotka222
jasne, najlepiej smakuje z pomidorkiem i cebulka, palce lizac polecam wiesniaku sprobuj

wiec widać jest ze mną coś nie tak bo nigdy nic podobnego pod napletem nie znalazłem. myje sie dwa razy dziennie i staram sie po każdym sikaniu opłukac ptaszka i wierzcie lub nie ale nigdy sera nie miałem :)

Gość serekserekk
pewnie ze sie pojawia - nawet po jak kto napisał, jednym dniu. myslicie ze wasze dziewczyny tyo takie czyste sa ze u nich nic sie nie dzieje? alez oczywiscie ze tez maja podobne rzeczy z tym ze dbaja o siebie. podobnie kolesie - maja serek dosc syzbko ale jak o siebie dbaja to dziewczyna nigdy tego nie zaobserwuje

Gość kafka___
po pierwsze to normalne,że u kobiet jak i u facetów są wydzieliny..u mojego mężczyzny takowego przysmaku(?)nie zaobserwowałam.może ty jesteś jakiś inny albo się nie myjesz :D

Gość wiesniak chyba sie podniecił
i uciekł szkoda go moze by sie cos o higienie intymnej dowiedział ,swoja droga jego panna ma zajefajnego mena myje sie pewnie raz na tydzien w sobote kąpiel zbiorowa całej rodziny