Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CSarnaCC

P45 - CO Z NIM ZROBIC?

Polecane posty

Gość CSarnaCC

Witam, wlasnie dostalam P45. Co mam z nim zrobic?? Jestem obecnie w Polsce a pracowalam w UK 5 miesiecy. Wiem, ze dla obeznanych w sprawie to pestka ale ja naprawde jestem ciemna w tej sprawie. Prosze pomozcie.

Gość zrozpaczony2
UP

Gość zrozpaczony2
Tez sie z tym zetknolem :(. Co zrobic z tym p[apierem??

Gość MAriusz BHP
możecie sobie np wetknąć :)

napiszcie proszę czy o zwrot podatku trzeba się samemu starać-wypełnić jakieś druki,czy wystarczy podejść z p-45 do HR,czy czekać?.Pracowałam 3 miesiące i cały podatek mam do zwrotu.

Gość MAriusz BHP
bierzesz P45 i idziesz do Inland Revenue, tam dostajesz papiery do wypełnienia, mają nawet tłumaczenia na Polski, wypełniasz, dajesz dla urzędnika, po około 2-4 tygodniach dostajesz czek pocztą

Gość aga_nton
Witam wszystkich. Mam pytanko. Obecnie pobieram Jobseekers Allowance, niedawno dostalam z agnecji p45. Mam do zwrotu jakas sumke i teraz nie wiem czy mam isc do Revenue czy dac p45 w Job Centre? Czy ktos z Was wie jaka jest procedura? Czy Job Centre moze wstrzymac mi Jobseekers Allowance?

Gość spencer89
Witam ja mam takie pytanie...Pracowałem w Anglii rok i teraz jestem w Polsce i dostałem właśnie P45. I nie wiem co mam teraz z tym zrobić? może mi ktoś powiedzieć co mam załatwić gdzie iść czy gdzie zadzwonić>?