Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evy21

zdjecie

Polecane posty

Gość makabreska
6037435 ha! znalazlam swoj numer sprzed 100 lat :) u brata na liscie jeszcze jestem ;)

a ja własnie wysłałam ci na poczte zdjecia przed i po :-)

evy21 kurcze...za późno weszłam a bardzo mi zależało na obejrzeniu zdjęć :-( mam ten sam wzrost co ty.... chciałam zobaczyć jak wyglądasz z taką wagą o jakiej ja marzę

może wklej jeszcze raz zdjęcie, przecież zawsze jest tak że znajdą sieosoby co przyczepiają się dio czegokolwiek ( kanapa...pffff :-O) nie ma co sie przejmować, ponadto jesteś anonimowa

Gość griszka
Fajnie wyglądasz,nie zwracaj uwagi na zazdrośnice.

dzięki :-) ładną masz figurę, mi troche jeszcze brakuje śmieszy mnie że ktoś dopatrzył sie tu wiszących piersi. masz po prostu spory biust i jesteś pochylona.ale nie każdemu jest dane wiedzieć, jak takiej wielkosci biust się zachowuje więc dziwnie komentują :-) podasz wymiary??

Ciesze sie , ze tak piszesz . Dzieki i pozdrawiam 🌼

nie znam swoich wymiarów . A odnosnie biustu to rzeczywiscie wyglada nie najkorzystniej . Ale prawde mówiac jak schudłam to zmniejszył sie troszeczke i wbrew pozorem poprawił sie wyglad , jest na prawde jedrniejszy a na tym zdjeciu .... moze tak siedze albo zły stanik załozyłam

na drugim zdjęciu widać, ze nie zwisa. taką pozycję przyjęłaś po prostu. a jaki masz rozmiar stanika?

Dzien dobry:-) Makabreska własnie zobaczyłam twpje zdjecie , sliczna opalenizna :-) Wiesz, ja uwazam ,ze kazdy powinien czuc sie dobrze w swojej skórze . Jezeli uznasz , ze chcesz sie pozbyc kilku kilogramów to ja chetnie słuze wsparciem i radą. Wczoraj wydałas mi sie bardzo zmotywowana , jak rozmawiałysmy na gg. Uwierz mi , ze dietkowanie moze byc przyjemnie , mozna schudnac nie głodzac sie :-) Do wszystkiego trzeba podejsc madrze:-) Ja jestem po sniadanku owsianka i kawce 2w1. Miłego dnia na uczelni. Pozdrawiam 🌼