Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evy21

zdjecie

Polecane posty

NIe uwazam, ze połaczenie sweterka z dzinsami jest niemdne :-) zawsze jak zakładam ten strój to wszyscy prawia mi komplementy SZCZERZE

Gość makabreska
chetnie bym poogladala naturalna dziewczyne, jak tu piszecie ale nic mi nie wyskakuje...kasuje przerwe w linku i nadal nic...moze mi podpowiecie jak moge tam zajrzec?

usunęłam zdjecia bo smutno mi było czytac wiekszosc komentarzy . Wystarczy mi to co przeczytałam :-(

A miałam zamiar wkleic zdjecie z twarza... Na szczescie tego nie zrobiłam uffff

Gość szczerze to
skasowala juz chyba te zdjecia wiec nie obejrzysz:) a do autorki, tak polaczenie dzinsow i sweterka jest modne zawsze ale to jeszcze zalezy jakiego sweterka i jakich dzinsow. CHcialas zebysmy byli szczerzy, nie mowie tego zlosliwie, sucha szczerosc, nie ubierasz sie najgorzej wiadomo, ale nie jest to tez fajny modny stroj, raczej taki bezplciowy, tak jak pisalam wyzej. Tylko widzisz dla Ciebie moze licza sie inne wartosci niz fajne ciuchy i nikt Cie z tego powodu nie krytykuje. Moze nie masz fajnych ubran ale masz cos w glowie:)

A moze po prostu masz inny styl co ? I nie koniecznie tylko Twoje ubrania są modne ? Dopuszczesz taka mozliwośc ze cos co ci sie nie podoba moze byc modn i podobac sie innym?:-)

Gość makabreska
acha...szkoda...skoro nie jestes kolejna solarowa na pewno milo sie na ciebie patrzy, a ze ktos skrytykuje, coz zawistnikow nie malo, ale konstruktywna krytyke powinnac przyjac z pokora i usmiechem, ze jest jeszcze cos do poprawy, a to lepsze niz ogolny zly wyglad i chociaz cie nie widzialam to potwierdze opinie innych, ze ciuchy bardzo wiele daja, moze wez pod uwage te wypowiedzi, nie sa obrazliwe, wiem cos o tym, bo sama mam wielki problem z gustownym ubiorem ps. jak udalo ci sie schudnac tak duzo w tak krotkim czasie??? zazdroszcze i gratuluje, to dopiero przede mna

Gość szczerze to
nie dla kazdego ciuchy to priorytet, ja akurat pracuje w takiej branzy, ze znam wielu ludzi majacych obsesje na punkcie ubran i to tez nie jest takie fajne. Moze tez dlatego bardziej krytycznie oceniam innych pod wzgledem ubioru, takze sie nie przejmuj:)

Gość szczerze to
kochana nie zawsze podoba mi sie to co jest modne, a jednak obiektywnie potrafie stwierdzic: tak to jest na czasie. Takze to nie jest tak, ze uwazam, ze jak cos mi sie podoba to jest modne, az takim narcyzem nie jestem.

nie obrazam sie tylko to dziwne , ze na podstawie dwóch zdjec ktos ocenia moja garderobe . ok , nie wazne . Powiem szczerze , ze ludzie w rzeczywistosci oceniaja mnie bardzo pozytywnie . Ale przyjmuje krytyke . Kazdy mam prawo sie wypowiedziec . Stosuje diete 1000 kcal , 4 posiłki :-)

szczerze powiem---- ooo , super ...skoro pracujesz w" tej branzy" to powiedz mi co jest nie tak z tymi dzinsami i sweterkiem . Dlaczego są nie modne ? kolor , fason ????

Gość makabreska
ooo to jestes twarda :) ja mam troche wiecej do zrzucenia, wiec i wysilek fizyczny musi byc duzy, i jakies ujedrniajace zabiegi beda niezbedne :) ale jakos dodalas mi otuchy wirtualnie :)

powiem ci szczerze, ze ja nie cwicze . To znaczy zdarzały mi sie okresy , ze robiłam brzuszki np. tydzien albo dwa i pozniej przestawałam. Maszeruje tylko do pracy i to sa moje cwiczenia. Polecam diete 1000 albo nawet 1200 kcal

a zaczełas juz odchudzanie czy dopiero sie przymierzasz?

Gość szczerze to
evy dalas dwa zdjecia wiec na ich podstawie Cie oceniamy, to chyba logiczne. Czego oczekiwalas w takim razie? chyba opinii, skoro wybralas te dwa zdjecia tzn ze najlepiej charakteryzuja Ciebie i Twoja garderobe. W przeciwnym wypadku zaprzeczasz sama sobie proszac o ocene. A jesli chodzi o to co jest modne, to owszem modne sa dzwony i szwedy, Ty na tamtym zdjeciu mialas dzwony, ale bardzo ugrzecznione, teraz preferowany jest styl hippie, modne sa tez bardzo tzw pumpy, czyli spodnie luznie w kroku i zwezane u dolu. W nowych kolekcjach pojawiaja sie tez jeszcze rurki, ale w bardzo ograniczonych ilosciach, no ale jeszcze resztkami sil zipia:) sweterek? nie pamietam go za bardzo, byl taki dluzszy fioletowy z kieszonkami prawda? ja nie uznaje czegos takiego jak inemodny kolor, w zasadzie kazdy kolor jest zawsze modny, szczegolnie takie podstawowe barwy. Sweterek wg mnie wygladal nieco tandetnie, tyle zapamietalam, jakbys wrzucila jeszcze raz zdjecie to bym sie przyjrzala.

Gość makabreska
przymierzam sie, chce to zaczac i kontynuowac jak nalezy a do tego potrzebuje wiosny za oknem :) mam jeszcze pytanie czy jest to 1000 kalorii mniej (czyli ta standardowa) czy 1000 kalorii jesz?

Gość szczerze to
a i buty mialas juz bardzo niemodne.

Gość szczerze to
podpowiem Ci jeszcze, ze do Twojej figury najlepiej pasowalyby proste spodnie o klasycznym kroju, nie dzwony i nie rurki.

szczerze -- dziekuje za wypowiedzi , prosiłam o ocene i to zrobiliscie . Głównie chodziło mi figure ale oceniono tez ubrania włosy , materiał mojej kanapy wiec nie bede musiała zakładac nowego tematu : co sadzicie o mojej kanapie " :-) :-) :-) załatwione z ajednym razem ja jeszcze sie odchudzam, wiec jem ok 1000 kcal, ale jak juz uznam ze wystarczy to zaczne dodawac stopniowo kcal az dojde do 1500o moze 1800 kcal

wydawało mi sie ze czrne szpilki są zawsze modne

Gość szczerze to
widzisz tak juz dziala psychika przecietnego czlowieka, skupia sie na takich rzeczach:) ja kanapy nie ocenialam :) figure masz w porzadku, jestes szczupla masz wciecie w talii, moznaby pochodzic na silownie ,ale tego to akurat nie krytykuje, bo sama mam z problem:P

Gość makabreska
jakbys sie zdecydowala (w sumie jestesmy juz tylko we trzy z czego tamta trzecia osoba juz cie widziala :) ) to chetnie zzobacze twoja figure, nie zeby ocenic tylko podziwiac :) moze jednak wrzucisz na moment jedno zdjecie figury? tak dla zmotywowania prosiaczka, ktory we mnie drzemie ;) jak nie masz na to ochoty, rozumiem, nie ma co sie zmuszac :)

Gość szczerze to
czarne klasyczne szpilki tak, ale to nie sa klasyczne czarne szpilki, tylko buty na niskim obcasie z bardzo wydluzanymi noskami, z tego co pamietam oczywiscie bo nie mam zdjecia przed soba.

a moze podaj mi swoje gg to ci podesle cos dla motywacji :-) nie chce juz tu nic wklejac:-(

Gość szczerze to
no to przepraszam, nie pamietam juz tych butow, wydawaly mi sie niskie i z baaardzo dlugimi noskami, ale rzucilam tylko okiem wiec moge sie mylic jak najbardziej:)

Gość makabreska
nie mam gg :) pewnie to dziwne ze istnieja takie osoby ale tak jest :) podam maila, jak sie zdecydujesz wyslac bede bardzo wdzieczna sylwik.22@interia.pl

a moze załozysz sobie teraz gg tak szybko do jednorazowego uzytku:-)

Gość makabreska
ok sprobuje, daj mi chwile :)