Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek_24

Jak uprzykrzyć życie współlokatorowi który jest chamem i brudasem

Polecane posty

Gość Piotrek_24

Mój współlokator jest chamem i brudasem. Zostawia po sobie syf wszedzie gdzie tylko można. Do tego ma chamskie odzywki i zachowania. Słowa nie pomagaja. Jak takiemu uprzykrzyc zycie aby popamietał i sie zmienił? Macie jakies niezawodne sposoby?

Gość ale chcesz sie odgrywac
tez za pomoca brudzenia etc. moze opisz cos blizej co robi ten kolo

Gość Piotrek_24
chce uprzykrzyc mu zycie na wszystkie mozliwe sposoby, nie tylko przez brudzenie- np. 'przypadkowy' hałas w nocy itp

Gość no ale opisz co koles robi bo
latwiej dopasowac np jak jest brudasem zostawiaj swoje "klocki" w klopie,nie wiem korzystaj z jego rzezcy albo udawaj ze korzystasz z usmiechem debila "sorka nie kupilem kawy" sorka daj mi chleb itp,jak sie bedzie kochal z laska nie wiem włacz wiertarke no roznie to mozna

Gość Piotrek_24
a cos niezwiazane z pozyczaniem produktów spozywczych?

Gość no np oblej jego najlepsza kos
koszulke czyms "przypadkiem" trzaskaj drzwiami nastawiaj budzik na 6 o ile nie zwriujesz sam od tego

Gość Piotrek_24
a jak po takim przypadku bedzie sie bardzo rzucał?

Gość ale ty to rób z mina
pod tytułem sorka nie chciałem

Gość Piotrek_24
mimo wszystko może sie koles rzucać a ine bardziej wyrafinowane sposoby?:)

Gość piotrek ale yo ty chyba jestes
tym chamem ?

Gość ale opisz kolesia
co on robi bo latwiej bedzie do jego mentalnosci dopasowac,bardziej wyrafinowane to jest dosypywanie srodków przeczyszczajacych zeby cie nie nakrył

Gość Piotrek_24
nie ja

Gość Piotrek_24
nie sprząta ni po sobie ani gdy jest jego kolej, wszedzie zostawia syf i brudne naczynia, kocha pozyczać różne rzeczy, płaszcz tyłek 24/h na dobe, nie jest punktualny, nie dotrzymuje danego słowa, jest hipokrytą, nie mozna z nim normalnie pogadac powąznie na dany temat bo zazwyczaj urywa rozmowe słowami "pier**isz".

Gość niestety musisz to samo
wiesz co musisz robic to samo albo kupic kałacha na rynku serio ja bym robiła dokładnie to co on,mialam bitwe z sasiadem imprezy szły na okragło ja puszczałam muze jak byli na kacu ,po 3 miechcach zwatpił na takich to 1 sposob robic to co oni ,olewaj go ,nie sprzataj trudno zacisnij zęby na mieisac ale przetrzymaj bedzie com mowił tez odpowiadaj ,pier,,,,lisz> olej go totalnie

Gość Piotrek_24
ma ktos jeszcze jakies pomysły?

Gość brutslny ale skuteczny
sposób jest jeden. zmień mieszkanie.

Gość Piotrek_24
zmienić niestety nie moge

Gość Ale wy problemy macie
Robisz tak: 1)Ładujesz brudasa do bagażnika samochodu + łopatę 2)Po drodze zaopatrujesz się w najbliższym sklepie budowniczym w kilka kilogramów sody kaustycznej 3)Jedziesz na odludzie położone blisko wody 4)każesz mu wykopać dół przy zbiorniku wodnym. Tylko pamiętaj, że musi być 5x większy niż objętość jego ciała. 5)Jak wykopie, robisz mu łopatą "kuku"- jeśli przeżyje, trzeba będzie go dobijać... aż do skutku. 6)Zwłoki wsadzasz do dołu, dół zasypujesz kupioną wcześniej sodą kaustyczną 7)Soda kaustyczna powinna rozpuścić zwłoki w przeciągu kilku godzin- w tym czasie, możesz skoczyć np do McDonalda albo agencji towarzyskiej 8)Jak już się najesz i sobie poruchasz pora wrócić do naszego przyjaciela. Pora spuścić rozpuszczone zwłoki do wody- kopiesz dół, który poprowadzi wodę 9)Skończone! Pora to uczcić kolejną wizytą w agencji 🖐️

Gość Weź zadzwoń na policje
albo podaruj mu w prezeńcie mydło i instrukcje obsługi! :) :) :)

Gość lalla
to zalezy, czy mieszka z toba w pokoju, czy razem w mieszkaniu ale pokoje macie oddzielne. i czy mieszkacie w tym mieszkaniu tylko we 2 czy sa jeszcze inni lokatorzy. napisz dokladniej to cos pomyslimy, mam kilkuletniwe doswiadczenie w mieszkaniu z wkurzajacymi ludzmi :P

Gość Piotrek_24
w jednym pokoju mieszkamy we 2 :) to jest akademik ;)

Gość dagemara
ile twój współlokator ma lat ?

Gość lostka
dolej mu to picia troche kropli do oczu:D

Gość skromna masturbatorka koni
wymyć brudasa:P a co do wanny i wykąpać go

Gość Piotrek_24
ma juz 25 l

Gość nie ma problemyyywdsk
idz do kierownika akademika i popros zeby nie przeniosl bo koles jest nie do wytrzymania

Gość lalla
to jechalismy na jednym wozie. ja mieszkalam kiedys z laska, ktora mowila do siebie i swoich niewidzialnych "przyjaciol", za to ze mna chyba wstydzila sie rozmawiac :P jesli on po sobie nie sprzata, nawet wtedy kiedy jest jego ustalona kolej, zrob tak jak ktos juz wyzej napisal: zabierz jego syf, ktory ci przeszkadza i walnij na jego lozko, stolik czy cos tam innego, a jak zapyta z milym usmiecham powiedz, ze "pomogles mu w sprzataniu".. rob mu na zlosc co sie tylko da: korzystaj z jego rzeczy, zwlaszcza jak go nie ma ( chociaz z tego ci pisales przesiaduje w chacie, moze byc trudniej) i oczywiscie nie oddawaj ich, przestawiaj wszystko nie na miejsce, "pozyczaj" jedzenie ( nie musisz go jesc, po kryjomu wyrzucaj), przeszkadzaj mu zapraszajac non stop znajomych, robiac imprezy. ale bez tekstow typu- "moze wypijesz z nami?", najlepiej zeby te imprezy wypadaly, kiedy nastepnego dnia rano on musi wstac, cos zalatwic, isc na zajecia, egzamin itp. z bardziej "zabawnych"- zaproponuj ze zrobisz wam cos do jedzenia, a do jego porcji dosyp czegos na przeczyszczenie. nie bedzie mial mozliwosci powiedziec, ze ta potrawa zaszkodzila. grzecznie poinformuj kierownika akademika, ze wspollokator np prowadzi meline, albo zakloca porzadek w akademcu.. a jesli bedzie zwracal ci uwage rob slodka minke i mow "nie myslalem, ze ci to przeszkadza".. a potem dalej swoje :P

Gość Piotrek_24
:)

Gość rusałka_44
hałasuj mu ile wlezie szczególnie w nicy jak rano musi wczesnie wstać :P

Gość Piotrek_24
dziękuje wszystkim co juz się wypowiedzieli :) Jestem otwarty na nowe pomysły:)