Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercury

buty - bardzo jasne ecru

Polecane posty

Wybrałam sukienkę: http://www.suknieagnes.pl/pl.html kolekcja 3 model 1758 tylko nie umiem się zdecydować na kolor. Chyba bardziej pasuje mi ecru - sukienka w tym kolorze wygląda prawie jak biała, tylko w takim ciepłym odcieniu - takie bardzo jasne ecru. Zastanawiam się tylko czy da się kupić takie buty, które nie będą ani białe ani zwykłe ecru żeby się nie gryzły z sukienką. Już jestem nawet skłonna zamówić białą suknię, jeśli będzie jakiś duży problem z doborem butów do niej. Co radzicie? Znacie jakieś strony z takimi butami żeby pasowały? Czy może lepiej kupić białą? Pzdr!

PIEKNAA WYBRALAS SUKNIEEE ORGINALNAA , BOSKAAA A CO DO BUTOWWWWWWWWW KURDE MOZE BYC CIEZKOO TRAFIC KOLOR POMIEDZYYY BIALYM A ECRU

Gość a ja nie moge
tego linka otworzyć

fajne buty imili :) a co to za firma? gdzie takie można kupić? obcas mają trochę za wysoki ale może firma ma jakieś na niższym :)

Ja je kupowałam w Nadarzynie w Maximusie od polskiego producenta...są skórzane i wygodne.. Producent nazywa się Daniello :)

no ja jestem z Zabrza:)...tyle ze ja wesele mialam robione w okolicaCH Radomia wiec mialam troszke blizej..a tez wlasnie mialam problem ze znalezieniem butow...bo nic mi sie nie podobalo:)...a w Tuszynie w Ptaku? blizej troszke:)