Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Disney

Podwyższona temperatura!

Polecane posty

Gość to zależy
Disney rób test ciążowy :)

Bym chciała zrobić teraz test..ale że jest niedziela to nie wiem ktora apteka czynna;) wiec chyba poczekam do jutra by kupic i zrobi we wtorek z porannego moczu.

Gość to zależy
O rany, ale trzymasz nas w niepewności. U mnie test leży już w szufladzie i czeka na odpowiedni moment :)

Hehe...ja również jestem w niepewności ale nie chcę rozczarowania:( A jakie masz objawy i kiedy chcesz zrobic test??

Gość to zależy
Ja jeszcze jestem przed @, ale mam dziwne przeczucie, ze chyba jestem w ciąży. Zauważyłam powiększenie piersi i cały czas pobolewa mnie brzuch. Dzidziusia planowałam w niedalekiej przyszłości, ale mój partner powiedział, że dalsze czekanie nic nie zmieni i że możemy zacząć próbować.

A występuje u Ciebie śluz?? - taki jak ja opisałam. A nie wiesz czym są spowodowane te bóle brzucha??

Gość to zależy
Śluzu mam dużo, jakbym ciągle miała dni płodne. Chyba jest biały, nie przyglądałam mu się dokładnie zresztą na wkładce ciężko zobaczyć czy jest biały czy przeźroczysty. Bóle brzucha są podobno rzeczą normalną w pierwszych tygodniach ciąży, wynikają one z zagnieżdżania się jajeczka w macicy.

zrobiłam dziś test - bo nie wytrzymałam i wyszedł negatywny;/ - robiłam go o godz. 15. czy mógł się mylić?

Jeśli był wykonany 3 tygodnie od ostatniego niezabezpieczonego stosunku, to wynik możesz uznać za pewny. W przeciwnym razie - odwrotnie ;)

A może być tak..że jeszcze mam za mało hormonu który się wytwarza podczas ciąży - i test jeszcze nie wykazuje??

Jeśli nie minęły 3 tygodnie to tak właśnie może być.

Disney!!!! Pls daj znac jak sie dalej potoczyla sytuacja u Ciebie, ja jestem w podobnej z tym, ze u mnie nie wystepuje tak obfity sluz, ostatnia miesiaczka zaczela sie 11.05, w tym miesiacu jej brak.0d okolo 15.06 Mam podwyzszona temp, ogromny apetyt i pojawiajace sie co jakis czas bole brzucha jak na @ . Zrobilam test ciazawy ale moze za wczesnie ? -wyszedl negatywny :/ prosze o odpowiedz

A może któraś z forumowiczek miała podobną sytuację ? zapraszam do dyskusji :)

Ja wlasnie tez mam podobny problem tylko ze wczoraj uprawialam seks ale biore tabletki antykoncepcyjne i jest to 1 tydzien cyklu i konczylo mi sie krwawienie z odstawienia. Dzisiaj mam podwyzszona temperature ok 37 stopni i bole w podbrzuszu. Nie wiem czy jest mozliwosc bym byla w ciazy...? Martwie sie troche, prosze o odpowiedz.

Gość kejsi
ja mam taki sam problem.. czekam na @ robilam chyba juz z 2 testy ale wyszly negatywnie... mam podwyszonna temperature 37.3 .. i strasznie duzo uplawow, gdzie wczesniej przed @ wogule ich nie bylo .. nie wiem co mam o tym myslec a dodam ze wczasnie dni plodnych przytulalismy sie codziennie .. poprostu nie moge sie doczekac dnia spodziewanej miesiaczki bo wydaje mi sie ze troche sie pospieszylam z tymi testami ...

Gość kejsi
podnosze temat

Gość libelke
Czesc dziewczyny mam pytanie pomozcie bo juz sama sie gubie. A wiec staramy sie z mezusiem o baby moj cykl to 26 dni owulacje mialam sto pr. 11 dnia cyklu wiem bo mialam test owulacyjny i do tego super bole jajnika kochalismy sie w ten dzien. Od 15 dnia cyklu miewam jakby lekkie mdlosci ale nie rano tylko za dnia i wieczorem i bole brzucha jak na miesiaczke, od 17 dnia cyklu bola mnie troszke piersi poza tym wszystko jak wczesniej dzis mam 18 dzien cyklu rano zmierzylam tem i mialam 36,8 niestety nie wiem jaka mialam tem przed owu. Ale z wczesniejszych pomiarow moja normalna tem to 36 36,2 wiem ze powinno sie miec ok 37 stopni mam mierzyc dalej czy wzrosnie lub spadnie przed miesiaczka? moje pytanie czy jesli przed miesiaczka tem do wzrosnie 37 znaczy ze moge evt. Moge byc w ciazy ?