Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka jetsem

mam pytanie do doswiadczonych seksualnie panow!!!!

Polecane posty

co myslicie 26letniej dziewicy ladna blondynka ma powodzenie u facetow mila sympatyczna itd zwyczajnie faceci sie za nia uganiaja kolezanki tez ja lubiajest bardzo fajna osoba ale wlasnie z seksem czeka na odpowiedniego faceta od razu mowie ze tonie ja:) ale ktos bardzo mi bliski i nie wiem jak jej pomoc bo spotykala sie jakis czas z afcetem w ktorym sie zakochala powiedziala mu o tym a on troche dziwnie zareagowal i o chyba ja olal bo sie do niej nie odzywa widze jak ona to przezywa i cierpi nie wiem jak jej pomoc poanowie czy ona naprawde jest "nienormalna" prosze wypowiedzcie sie chce poznac opinie dosw seksualnie panow bo wiadomo prawiczek bedzie zachwycony:P

poza tym cala trojka pracujemy w tym samym zakladzie pracy

Gość wulc poprzeczny
a umie gotować?

ona teraz ciagle placze biedaczka nie moge patzrec jak cierpi jak go dorwe w poniedzialek w pracy to chyba sama mu "nawale po gebie"

Gość takie niby wyzwolone i femina
ale tu głupoty wypisujecie ! najwidoczniej coś z nią nie tak i to nie jest sprawa dziewictwa a czegoś zupełnie innego :)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
takie niby wyzwolone i femina: a czy czekanie z seksem na odpowiednia osobe to cos zlego i swiadczy o zaburzeniach? nie kazda potrafi rozlozyc nogi przed byle kim:P niektore czekaja z tym na wlasciwego i ja nie widze w tym nic zlego teraz panuje taki lans im wiecej chujow w cipie tym lepsza laska co sie dzieje na tym swiecie autorko nie sluchaj nie daj sie zwariowac pzdro

Gość takie niby wyzwolone i femina
teraz przeszłość seksualna nie ma znaczenia , nikt nie poszukuje dziewic no może kafeteryjne prawiczki ale też nie wszystkie :classic_cool: :) Kobieta może zniechęcić faceta dwoma rzeczami urodą i głupotą w tej właśnie kolejności , bo czasem jak ładna to może mieć troszkę "bałaganu" w głowie ale i tak się jakiś facet przekona :)

Gość no a życie płynie szybko
i obok niej, nie wierzę żeby była tak atrakcyjna jak piszesz,napewno jakiś kaszalot,i dlatego jeszcze dziewica.Niech płacze i dalej czeka na rycerza na białym koniu :classic_cool:

Gość a może na koniu
Arabskim ? :classic_cool:

Gość naprawde ładne kobiety
mogą przebierać w facetach , mają ich na pęczki co prawda część z nich to bogate bubki albo drechy bo tylko Ci mają odwagę zaczepić taką wystrzałową babkę ale coś normalnego też jej się trafi na bank :)

Gość napewno jej się trafi
jak będzie emerytką :-O

Gość a skąd tu pytanie do
doświadczonych facetów, przecież tutaj samych prawiczków mamy. Jest tu jakiś doświadczony nie tylko w gadaniu?

Gość no i co że same prawiczki
:classic_cool: Jestem doświadczonym prawiczkiem :D

Gość nie martw sie
oprócz prawiczków są też doświadczeni :-D

Gość Doświadczony prawiczek
Można też być prawiczkiem doświadczonym przez życie :) . A to nie zmienia faktu iż jak ładna to lecą chłopy na nią niesamowicie a jak brzydka i głupia to raczej nie ma zainteresowania. Na szczęście takie kombinacje typu brzydka głupia i złośliwa zdarzają się 1/100

Gość do jej kolezanka jetsem
przygotuj lub zapisz,przyda się koleżance. Tu leży dziewca, wstręt do mężczyzn miała,ziemi się oddała...

Gość nKamil
Odpowiedź jest jasna dlaczego to zrobił. Chciał ją tylko przelecieć,ale głupio mu było to powiedzieć jej w oczy dlatego uciekł...Gdyby kochał to by coś wymyślił...