Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co prawda to prawda

wypisujcie tu ŻYCIOWE PRWDY I MORAŁY!

Polecane posty

Gość a ja wiem cos
że jak kobieta ma jakieś świetne, oryginalne perfumy, to facet nigdy o niej nie zapomni, myślami zawsze będzie tęsknił za tym cudownym zapachem. :D - nie jestem nikim szczególnym, ani piękna, ani pracowita, ani mądra, ani inteligentna, ani nawet jakoś szczególnie zabawna, mam krzywe zębiska, krótkie włosy i zapach: Escada Moon Sparklin :D

wygląd - miałabym wiele do życzenia :)

Gość Samica oślica rozianięta pica

Umiesz liczyć, licz na siebie... Zawsze się sprawdza :D

nastepna prawda do pomarańczy ''kto przezywa ten sie sam tak nazywa''

bede dzis nie złosliwa od teraz:o postaram się choć ciezko

Gość simona b
pokretne sa losy kafeterii Samico;)

Simona bardzo pokrętne.:) prawda dla deko bądz taka jakbyś chciała być w koncu zapomnisz jaka jesteś naprawdę. Ludzi i tak gówno obchodzisz,bo skoro wszyscy mają motto zyciowe''myśl o sobie''to po co mysleć o innych?

Gość co prawda to prawda
twardzi, silni, bezwzględni ludzie bez sumienia nie przesiadują na kafeterii, nie mają problemów uczuciowych, właściwie to prawie wcale nie mają problemów, bo zajmują się głównie sobą i zaspokajaniem swoich potrzeb. tacy ludzie nie przejmują się innymi, nie martwią się o nich - wiedzą, że każdy musi dać sobie radę sam, a jeśli jest słabszą jednostką, to nie powinien być w społeczeństwie i prędzej czy później sam się z niego wyeliminuje. Czytaliście może filozofię F. Nietzschego? :D

no wiem, wkońcu ci co mnie gówno obchodza to to ja ich też muszę. bądz taka jakbyś chciała być w koncu zapomnisz jaka jesteś naprawdę. to jest niewykonalne :P zresztą ja w realu jestem inna niż tu:P co prawda kiedys mi ktos powiedział ze strasznie olewczo podchodze do ludzi :)

Umiesz liczyć? Licz na siebie -innych Twoje szczescie jebie :classic_cool: Faceci to najwieksza zakala tego swiata -powinno ich sie wybić :classic_cool:

deko nie wierzę ludziom ,którzy twierdzą ze realnie róznią sie od wizerunku kafeteryjnego;) bo ''Każdy z nas ma cztery twarze: tę, którą pokazuje, tę, którą widzą inni, tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich nie rezygnujmy z pozostałych.''

Gość co prawda to prawda
internet to najgorszy wróg takich jak my - przesiadujących na kafe. owo forum jest skupiskiem ludzi z problemami - każdy człowiek ma problemy, ale nie każdy wypowiada się o nich na kafe, bądź bierze udział w dyskusjach pomagając rozwiązywać cudze problemy. Podstawowa wada przesiadujących tutaj: zwracanie uwagi na cudze problemy. Anonimowość w tym miejscu to również jedna z wad tego forum. Każdy może sobie wykreować jakąś postać i udawać, że nią jest. Przypisywać sobie cechy, których nie ma. PORAŻKA.

Gość tradycjonalistka
Nigdy nie jest tak zle ,że nie może być gorzej ani tak dobrze,że nie może być lepiej.

sami - nie chodziło mi o to że tutaj gram. Chodziło mi o to, że w realu oprócz wyrazów (kore mogą zostać różnie zrozumane) jest tzw mowa ciała, tembr głosu i to wszytsko połączone.. może zostanie odebrane prawidłowo, a tutaj w necie no cóż w duzej mierze słowo napisane można sobie zinterpretowac na swoj sposob:P

Gość simona b
Sami, okna Johari ;) ?

Gość tradycjonalistka
Każdy ma swojego mola,który go gryzie

Gość tradycjonalistka
Umiesz liczyć-licz na siebie!

Gość tradycjonalistka
Co komu pisane to go nie minie-w sensie,że nie ucieknie się przed przeznaczeniem.

Gość simona b
odpowiedzi i rozwiazanie na moje problemy leza tylko we mnie dowiedz sie czego naprawde chcesz i daz do realizacji z calych sil twoje szczescie to nie szczescie innych miej odwage( i sile:>) byc soba

Simona-;) Deko wiem o co Ci chodziło,ale sama przyznaj tutaj możemy pozwolić sobie na wiecej niż realnie. co prawda to prawda--to forum jest anonimowe,służyć powinno tylko do wymiany poglądów.Powinien skupiac sie tylko na rozmowie a nie na nickach. Nie powinniśmy oceniać ludzi tutaj piszących,tylko poglądy piszącego. itd itp miłego dnia:)

ale wiesz sami pomimo tego wszystkiego co sobie napisalysmy to i tak cie lubie, wzasadzie to nigdy ci tego nie pisalam :P

Gość co prawda to prawda
dlatego ludzie korzystający tutaj z pomocy innych są przegrani! nigdy nie wiedzą, czy osoba, która udziela im rad miłosnych, tak naprwdę nigdy nie miała faceta, być może jest dziewicą bez doświadczenia, a udziela porad łóżkowych... jakoś rekompensując sobie w ten sposób braki życia realnego... nigdy nie wiadomo.

Gość simona b
to po chuk tu pisujemy ? :o nie lepiej pogadac z kolezanką? ;)

Gość Ati Ati
Filmowo... nobody's perfect ( od siebie dodam-nie jestem idealna, idealnie sobie z tym radzę); "Na choler* mi taka miłość"

Gość love is impossible
nie ma miłości