Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaegódka

Szukanie męża - jak wam idzie, bo ze mną właśnie zerwał man ktory mi odpowiadał

Polecane posty

Gość helołu
ha ha lepszego tekstu nie słyszałem jaegodka! Szukaj aż znajdziesz takiego jelenia, choc w to wątpie... facet tez ma wymagania...!

Gość magamala
helol i inni - jeszcze bedzieci prosic jakas babke, zeby z wami byla!

jeżeli Twoim priorytetem w poszukiwaniu faceta jest młody wiek i zasobny portfel... no to zyczę powodzenia :D ja owszem poszukuję młodzieniaszka, ale cudów nie oczekuję i nie marzę że będzie bogaczem :D:D:D

Dla mnie kobieta musi być dziewicą żebym sie z nia chciał żenić dla Twojego byłego, który spełniał Twoje oczekiwania, też.. Każdy ma swoje wymagania,

megamala- obecny współczynnik feminizacji społeczeństwa polskiego wskazuje, że prawdopodobnie nie będą musieć- mężczyzn jest mniej więc będą mieć wybór z kim chcą być przykro mi...

jeszcze kilka lat temu niewypadało powiedzieć kobiecie że szuka męża który utrzyma rodzine a mężczyźnie że szuka dziewicy. Teraz ludzie śmielej mowią o swoich prawdziwych potrzebach.

Gość helołu
magamala please - mam mieszkanie :) Wesoło tu z Wami nie moge... jakies dziwne macie wyobrzenie o facetach i to Was gubi drogie Panie. Pieniadze to nie wszystko :)

Miss, ale dużo mlodych pięknych kobiet wyjechalo więc faceci są w trudnej sytuacji

Gość frufru
po pierwsze - w dzisiejszych czasach malo kto jest w tak komfortowej sytuacji że moze sobie przed 30 kupic mieszkanie. a wynajem to idiotyzm na dłuższą metę, miesięczna rata kredytu mieszkaniowego wynosi mniej więcej tyle, a przynajmniej płacisz za swoje. po drugie - w dzisiejszych czasach ciężką sztuką jest utrzymać rodzinę z jednej pensji. obojętnie jaka by ona nie byla - ta pensja - zawsze bedzie za mala, bo wszak im wyzsza pensja tym wyższe wymagania, nie? :) po trzecie - jak masz takie wymagania wobec faceta, to on moze miec swoje wobec Ciebie, równie sensowne jak Twoje. po czwarte - współczesnej kobiecie nie uchodzi bycie na utrzymaniu mężczyzny. bez własnych pieniędzy narazasz się na całkowity brak srodków do zycia przy okazji rozwodu (i nie licz na podział majątku, mężczyźni doskonale umieją się zabezpieczać przed chciwymi zołzami), nie mówiąc już o braku własnej emerytury, nie mówiąc juz o kompletnym uzależnienie od pana i władcy. brak własnej kasy oznacza brak niezależnosci i wolnosci. po piąte - Ty nie szukasz męża a sponsora. po szóste - dość majętny facet zdaje sobie sprawę z tego że nie musi brac pierwszej lepszej. a powiedz czym Ty się niby wyróżniasz z tłumu i czemu mialby brac wlasnie Ciebie?...

hehe Brytyjczycy mają mieszkania i potrafią taką polkę utrzymać

skoro już jesteście dziewczynki takie zaradne to powinnyście zdać sobie sprawę, że nawet po tym waszym wymarzonym ślubie to mieszkanie nie będzie wasze, a wy nie będziecie miały żadnych dochodów ani emerytury... ale nie martwcie się- w razie rozwodu na kafe na pewno ktoś was zrozumie i przytuli:D

Ja pracuje ale w malżeństwie nie można liczyć tylko na siebie, to mężczyzna powinien być wsparciem i być zaradnym.

Gość helołu
frufru jak zwykle sensownie gada! Pełen szacun wyjełas mi t z ust, a ze ja jestem tylko facetem to ciezko mi było to powiedziec! :)

Gość ale facet ma szczęście
może nawet nie zdaje sobie sprawy jakiego losu uniknął :)

Gość magamala
akurat ja jestem ladna, wiec facet nie powinien narzekac. jak nie chce mnie utrzymywac to trudno. jestem mloda, w koncu kogos znajde

Gość magamala
nie chcecie nikogo utrzymywac - droga wolna. Jak helolu wolisz byc z jakims babochlopem, co nawet nie potrafi ugotowac, tylko praca i praca - twoj wybor. Kobieta powinna lezec i ladnie pachnie, jak ktos madry powiedzial!!!

Gość magamala
a ty frufru to jakas feministka desperatka chyba. A co ty masz z takim gadaniem? Masz jakiegos faceta, zes taka madra?

Gość magamala
a ty helolu tez tylko na latwizne bys szedl - jak sie chce miec super babeczke to sobie trzeba zapracowac, a nie na haslo rownouprawnienie. teraz faceci malo co robia

"leżeć i ładnie pachnieć" a to nie jest przypadkiem funkcja odświeżaczy do toalet?!? Mi też mówią,że jestem ładna. Mój narzeczony ma 28 lat, własną firmę, mieszkanie i samochód. Ale w życiu by mi przez myśl nie przeszło, że to mnie zwalnia z pracy, nauki i wszelkiego wkładu w nasz obecny i przyszły majątek!!!

Gość magamala
miss z - to sie usmialam. A swoja droga zobaczymy jak po slubie urodzisz i zaczniesz mu jeczec, ze nie chcesz pracowac. ale to normalne, tak powinno byc. od tego jestesmy

Gość magamala
a poza tym miss z co sie chwalisz. takich jak twoj jest malo i jesli to prawda, to dobrze go pilnuj!

magamala- mozna byc kobieta, zarabiac kupe kasy i potrafic gotowac, wiesz? :d

Gość hrdyuktgysukrgs
co to za durny topik???

Gość magamala
nie o to chodzi - jasne ze mozna zarabiac i umiec gotowac. ale nie do tego zostalysmy stworzone i nie taka nasza rola. Przynajmniej ja tak uwazam - facet musi byc facetem

Gość magamala
nie chce mi sie z wami gadac. baby sa jednak glupie - gdyby byly solidarne i WSZTSTKIE wymagaly podstawowych przywilejow od mezczyzn byloby im duzo lepiej. ale jakies idiotki feministki sprawily, ze teraz my musimy sie martwic o cos, co jest podstawowym obowiazkiem faceta!

megamala- od lat wkładam kope pracy i wysiłku w mój zawód. To moja największa pasja która do tego przynosi mi przyzwoite pieniądze. Nie yobrazam sobie nie pracować!!! A mój mężczyzna wciąż jest podrywany przez takie panienki jak Ty. I śmieje im się w twarz:) Ps. gotowanie to moja trzecia pasja. Po mojej pracy i seksie.

Gość magamala
miss z a co takiego fascynujacego robisz, jesli mozna wiedziec? A skad wiesz, ze twoj facet smieje im sie w twarz? oze on ci tak mowi, a korzysta. a byc z toba - dobrze sie ustawil po prostu. moze to ty jestes naiwna?

Gość helołu
magamala jasne, że moge utrzymywać kobiete jesli tego wymaga sytuacja i nie jest to dla mnie żaden problem. Ale chyba cos jest nie tak, jesli kobieta wrecz wymaga tego od faceta i podświadomie na to liczy, nieprawdaz?? niegdzie nie powiedzialem ze wole byc z babochlopem mam swoj hornor. Nie mam problemow z kobietami-one same sie pchaja. na jedno to dobrze na drugie nie. takie ktore leca tylko na kase skreslam ot tak. A kobieta jak najbardzie powinna lezec i poachniec ale oprocxz tego dobrze jakby czyms sie też potrafila wykazac. Ciekawe jakbys Ty sie czuła jakby facet wymagal od Ciebie ze masz miec mieszkanie. Chore nie? A stereotypy mozna tez przypisywac kobieta ale nie w tym rzecz jesli wiesz o czym mowie.