Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaegódka

Szukanie męża - jak wam idzie, bo ze mną właśnie zerwał man ktory mi odpowiadał

Polecane posty

Gość magamala
miss z: zarabiasz, gotujesz, seks. wszystko ma ten twoj ksiaze.

Gość magamala
wlasnie, ze o tym mowie. to jak miss z - facet sie niezle ustawil, bo ona glupia. po prostu babka ma swoja role w zyciu a facet swoje. facet zapewnia byt rodzinie, a kobieta sie stara o niego. tak trudno to zrozumiec? tylko, ze teraz faceci oczekuja wszystkiego,

Gość magamala
upupup no i co? skonczyly sie argumenty?

Gość helołu
kto głupi ten głupi - wiesz każdy robi tak zeby mu było wygodnie, poniekad Cie rozumiem. Ale jesli juz przypisujesz stereotypy to raczej facet powinien starac sie o kobiete - nie odwrotnie. Jeszcze raz Ci powtórze, .ze mieszkania i innych rzeczy w zwiazku mozna dorabiać się WSPÓLNIE. tak trudno to zrozumiec?

Gość magamala
dobrze, ale nie jest to regula. Jest to kwestia umowy. Nie przecze, sa kobiety, ktore beda wolaly twoje podejscie.

Gość helołu
argumenty?? No wiesz - dyskusja ta jest właściwie nijaka więc raczej nie chodzi o brak kontrargumentów, ale o to, ż nie chce mi się pisać poza tym jestem teraz w pracy

jestem psychologiem- pracuje z dziećmi i to jest moje powołanie skąd wiem że śmieje się takim laską w twarz? hmmm podrywają go ciągle- ale on nie jest tylko maszynką do robienia pieniędzy, jest CZŁOWIEKIEM który jak każdy potrzebuje uczuć i miłości których Ty mu nie dasz. Tacy mężczyźni bardzo się pilnują żeby nie trafić na pijawkę. Ja o tym, że firma jest jego dowiedziałam się po 2 miesiącach. Szukał miłości a nie żony i ja to rozumiem

Gość ale facet ma szczęście
magamala chciałbym ci przypomniec ze seks kosztuje w granicach 50-300 zł za numerek bez zobowiązań, wymagań i fochów.

Gość helołu
brawo miss. Zrozumcie inne kobietki ze facet to tez czlowiek, bedzie Wam łatwiej a zdecydowanie wyjdzie to obojgu na dobre. Związek to relacja dwustronna. Pozdrawiam, pa.

Gość magamala
Wiesz co helolu? Podziwiam cie, za takie stonowane odpowiedzi! Jedno, ze w ogole chcialo ci sie prowadzic ta pozal-sie-boze dyskusje, a drugie - ja tez chyba sie teraz zajme praca. Nie chce sie mi jak cholera...

Mi zależy raczej na związku partnerskim , uklad w którym on gotowal a ja zmywalam czy 1/3 prac domowych wykonywał mężczyzna odpowiadał mi. Ale niezrozumiem jakim prawem użył określenia uzywana szmata czy że nie nadaję sie na żonę

Gość magamala
Ja tez juz sobie ide, ale ty Jaegodka zajmij sie soba, a nie szukaniem materialu na meza :-)

Gość helołu
jaegódka nazywanie kogos szmatą to inna już sprawa. ktoś taki nie zasługuje moim zdaniem na nic. Ale to kwestia innego tematu.

Gość helołu
dobra teraz juz ide na powaznie. Pozdrawiam Panie.

Gość ale facet ma szczęście
miss - szacun. pijawki w stylu autorki i magamal nie nadają się nawet na kochanki. Jagódka sama sobie odpowiedz dlaczego nazwał cię szmatą, widać dotarło do niego co się święci.

Gość frufru
"akurat ja jestem ladna, wiec facet nie powinien narzekac. jak nie chce mnie utrzymywac to trudno. jestem mloda, w koncu kogos znajde" wiecznie mloda nie bedziesz. co bedzie jak cIe wtedy facet zostawi? z czego bedziesz zyc?.. "nie chcecie nikogo utrzymywac - droga wolna. Jak helolu wolisz byc z jakims babochlopem, co nawet nie potrafi ugotowac, tylko praca i praca - twoj wybor. Kobieta powinna lezec i ladnie pachnie, jak ktos madry powiedzial!!!" no jak bedziesz gotowac to juz to nie jest tylko leżenie i pachnienie :) "a ty frufru to jakas feministka desperatka chyba. A co ty masz z takim gadaniem? Masz jakiegos faceta, zes taka madra?" feministka owszem, desperatka bynajmniej, na dokładkę szczęśliwa mężatka od kilku lat. do tego samodzielna i niezależna. Jaegódko nazywac Cię szmatą to akurat nie powinien.