Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehehehehehe

Kto z Was nie lubi Rastafarianów czy jak to sie tam pisze..???

Polecane posty

Gość hehehehehehehehehehe

ja nie lubie poniewaz ciagle pala maryhe , nic pozatym nie robia , sa nieudacznikami zyciowymi , ech po co tacy ludzi sie pjawili na tej planecie, ostatnio slyszalam ze maja wlasnego boga i biblijne drzewo mądrosci z ktorego ewa zerwala jablko to byla marihuana , zal mi tych osob serio , niestety w moim otoczeniu sie pojawiaja :O:O:O:O:O TRzeba uruchomic ponownie piece w Auschwitz , a nie sie meczyć :O:O:O

Z Kazdym Dniem ... wiesz co? , wiekszosc osób ktore ja znam nie umią zyć bez maryhy Jak nie zapalą to maja takiego doła ze szok:O , nie mówie tu ogółem ale mam o nich złe zdanie , tez słyszałam o ich bożku z Afryki.... nie wypowiadam sie bo to w takim wypadku jest juz sekta , jesli maja jakiegos bogaa.......

Gość precz z maryska to
jest swinstwo nei dla ludzi niech cpaja w holandi a nie w polsce:o

Gość precz z maryska to
ludzie ktorzy sluchaja rege przewaznie.... cpuny i tyle

A ja znam jednego takiego raste- zajefajny koleś. ma nieziemsko pozytywne podejście do życia, filozoficzne odchyły:) i co z tego, ze nosi szerokie spodnie i ma dredy? Idzie się z nim dogadać:D

Gość nie chcemy ich w polsce i tyle

Gość Rastamann
A ja nie chce was w Polsce, potomki bosych antkow i ofiary gwałtów żołnierzy radzieckich. Przed wojna polska byla multikulti i chcialbym zeby te czasy wróciły. A nie kazdy musi byc taki sam i kochac jedynego katolickiego boga. A kto z was chociaz czytał biblię?

Gość poiuytrewqakdhsf
autorka jest jakas psychiczna...

Gość julia na dachu
ja lubie rasta;-)

Gość czlowiekkk
Piece w auschwitz trzeba uruchomić dla takich ludzi jak autor tego tekstu, jak bardzo trzeba być pojebanym, żeby pisać takie rzeczy?! Skoro wam przeszkadzają to się wyjebcie, a nie piszecie o nich jak nie wiadomo o kim! Oni smierdza i tyle nich sie wynosza z polski , gowno z Polski robia gówno z polski robią tacy ludzie jak ty frajerze!

Gość Randy odszedł na emeryturę:(
palenie nimi w krematoriach to może przesada, ale na ciężkie roboty na Kamczatkę to bym ich wysłał

Gość DoMCiO;p
ciebie bym wyslal na kamczatke a ich na jamajke dla lepszego zycia ...;)

Gość DoMCiO;p
Może tam by nie przeszkadzali w życiu tobie i innym , czlowiekkk nie ma co odrazu wszystkich ublizac i wgl ale wypowiedz dobra ;p ;D

Gość asahopnasasa
takie joł ćpuny

Gość DoMCiO;p
Ja sam osobiście dopilnuje żeby ciebie wrzucili do takiego pieca , sam jestem rastafaraninem i wcale nie pale marychy , to styl życia a nie zachowanie , to miłość do wszystkich ludzi , a nie palenie marychy .... Bless :D