Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza23

Nie mogę zajść w ciążę kto jeszcze???

Polecane posty

Już 2 lata jestem po ślubie i od 2 lat nie mogę zajść w ciążę.Boję się że to przez to że wcześniej zażywałam logest, później harmonet a teraz biorę luteinę na wyregulowanie okresu żebym wiedziała mniej więcej kiedy mam owulację bo miałam cykle dość długie co 2 miesiące.Czy któraś też próbuje i nie może???A może któraś zaszła wkońcu i opowie co nieco o swoich staraniach:)

ja chodzę tylko do lekarza.Miałam podwyższoną lekko prolaktynę ale lekarz mi przepisał leki i ostatnio wyniki wyszły dobre.Byłam u dwóch innych lekarzy bo każdy mnie wysyłał na jakies badania a wyniki wychodziły dobre.Ostatnio przeniosłam się do pani doktor i powiedziala że mam opuchnięty prawy jajnik-a tamci tego nie widzieli!!!I mialam robioną cytologie i w sumie się nic nie dowiedziałam bo mam przyjść 6 kwietnia do niej.Przez rok się tym nie przejmowałam bo myslałam że to normalne ale już 2 lata jak nie mogę zajść w ciąże

To że Ty chodzisz do lekarza to ok.Ale sukcesu nigdy nie ociągniesz jeśli nie przepada się partner!!!!! Może to z jego plemnikami jest problem...

Gość do iza23
moim zdaniem to nie przez tabletki masz problem. podobno niektóre kobiety mają... nie wiem, ja brałam tabletki anty 3 lata i zaszłam w ciążę 4 meisiace po odstawieniu (przy czym był to 1 cykl bez gumy). więc bywa różnie. trzymam kciuki!! 🌻

Gość wiem od wczoraj
to dziwne ale ci co chcą to nie moga a ci co nie planowali mają....

witaj zgadzam się z poprzedniczką że twój partner też powinien się przebadać, bo problem niekoniecznie jest z twojej strony. Ja też długo brałam długo tabetki - cilest i jasmin i zaszłam 2 razy w ciążę w pierwszym cyklu starań.