Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieir

Opalanie na solarium

Polecane posty

Gość kieir

musze zlapac troche kolorku przed weselem, ktore odbedzie sie za miesiac. Narazie wykupilam sobie karnet na 60minut. I pytanie do doswiadczonych jak to rozlozyc w czasie i na ile wizyt w salarium. Juz bylam na 7 troszke jestem czerwona. Nast razem na ile pojsc? moja skora tak zawsze reaguje na slonce, ale potem brazowieje jednak z solarium nie mam doswiadczenia, bo bylam z dwa lata temu raz tylko.

7min to wg mnie zdecydowanie za dużo. powinnaś iść najpierw ze dwa razy na 5, później dwa razy na 6 i stopniowo zwiększać liczbę. nie przekraczałabym na Twoim miejscu 10min. ale to zależy od lamp. ja kiedyś spaliłam się na 8min pod nowymi mocnymi lampami, a ostatnio poszłam na 12 na normalne lampy, ale podwójnie brązujące i tylko trochę miałam plecy czerwone. a mogę zapytać, ile taki karnet kosztuje u Ciebie??

Gość kieir
u mnie taki karnet kosztuje 50zł. czyli wychodzi w przyblizeniu 80gr minuta. Oplaca sie moim zdaniem, bo normalnie 1,20

Gość kieir
i cholera tez mysle, ze za duzo. Ale juz poszlam. Nie wiedzialam do konca, ale poszlam na slabsze lampy, bo dziewczyna w solarium powiedziala, ze jesli dawno nie bylam to najlepiej na slabsze. Zamierzam iść w poniedzialek tez na 7 minut juz nie bede chyba zmniejszac. Zastanawiam sie tylko czy czyms sie smarowac? po przyjsciu wsmarowalam balsam. Ale mzoe cos z filtrem przed?

Gość u mnie 1.30 chamy

Gość kieir
te ceny są najróżniejsze. Właśnie dwa lata temu jak byłam na solarium placiłam 60groszy a dzisiaj 1,20. Na szczęście są ilgi i karnety. Po 3 karnetach wykuupionych jeden po drugim mogę mieć karnety po 30zł. Ale nie zamierzam tyle się smazyc na solarce. Nie chodzę tylk oraz mam potrzebę, bo to wesele. Mam nadzieję, żę jak pojdę 3 razy po 7minut i potem 3 razy na 30 to jakos to slonko mnie ładnie złapie oj slonko lapmy:)