Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajena

brak okresu, tycie, zatrzymywanie wody?

Polecane posty

Gość ajena

cześć Mam już 50dc, ciąży brak (robiłam test oraz betahcg), generalnie od zawsze mam nieregularne cykle, od paru lat biorę bromergon (mam hiperprolatynemię), w ostatnim miesiącu niestety nie brałam go przez większość czasu (tak wyszło), no i czekam...normalnie to do 45dc okres był, a teraz przez ostatni miesiąc czuję się okropnie, przytyłam 2kg, mimo, że ograniczyłam jedzenie, poza tym ćwiczę, staram się spalać kalorie, a waga ani drgnie, mogłabym cały dzień nie jeść, a na następny dzień byłaby taka sama, albo i większa... no i nic...czy to możliwe, żeby aż tak mi się woda zatrzymywała w organizmie z powodu braku okresu? niech mi ktoś pomoże, wiem, że muszę iść do lekarza , ale dopiero za tydzień mam wizytę, a powoli wpadam w depresję, nie należę do superszczupłych i każdy kg przeżywam okropnie, widzę w lustrze te zaokrąglone boki i mam dość...pomóżcie...

Gość bromocorn bromergon
moge Ci tylko podac reke :( ja bromocorn zazywam od miesiaca i przybylo mi 3 kg, okresuu nie mam (dzis wydpada 38 dc), mam starszne zaparcia. Wczesniej mialam 2 podejscia do bromergonu i bylo to sama (tylko niogdy nie wytrzymalam miesiac) te zaparcia to niby mialy minac alez ile mozna czekac!! Stosuje diete nielaczona, cwicze i nic!! Kg przybywaja - gdyby chociaz staly w miejscu i tez nie jestem chuda!!

Gość bromocorn bromergon
nawet nie od miesiaca tylko od 2 marca!! wrrr

Gość ajena
kurcze, ale to dziwne u Ciebie, bo ja bromka biorę od jakichś 3 lat i takich akcji nie miałam, codziennie nawet 2 wypróżnienia, w tym czasie nie przytyłam, w tamtym roku przybyło mi 2kg, ale kurcze, jak się tak zastanowię to wtedy zwiększyłam dawkę z pół tabletki na całą...hmm.... no ale teraz w ciągu miesiąca przybyło mi 2 kg, a bromka odpuściłam...więc ciężko powiedzieć, ale wydaje mi się, że to nie wina bromka.Tak czy siak mam nadzieję, że to woda zatrzymana w organizmie...czuję się okropnie...2 miesiące bez okresu ech...

Polecam jeszcze przed wizytą u lekarza - zbadać poziom hormonu tarczycy TSH.