Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

ile wlosow dziennie wam wypada?

Polecane posty

Gość Skąd to niby mozna wiedziec
Chyba nikt nie liczy, bo i jak :D

Gość MAASSAASASAASASA
mi wlosy leca. po umyciu wlosow.na placach bardzo duzo zostaje.

Gość kamkaza
mam identycznie jak" lospalamos" przy każdym myciu 300 włosków jak nic poleci...Biorę vitapil od 3m-cy,szampony różne każdy przeciw wypadaniu,maseczki i gotowe kupuję i sama też domowymi sposobami i nic...załamanie mnie bierze.

Gość mark56
zapuściłem długie włosy i zauważyłem że wypada mi dużo włosów przy czesaniu . skoro wypadanie do 200 włosów dziennie to norma to jestem spokojny . ponad 35 lat nosiłem ,,jeża'' to wypadanie włosów było niezauważalne

Gość daria 123
Teraz to już prawie włosy mi nie wypadają. Wcześniej to można powiedzieć, że co dzień to garściami. Ale jak zdecydowałam się na szampon (dokładnie taki: http://www.dslaboratories.pl/7,revita.html ) to problemy z wypadającymi włosami się skończyły. Jeśli ty też masz taki kłopot to ten szampon jest dobrym pomysłem także i dla ciebie.

Gość tcm
Dzień Dobry, Chińska medycyna jest bardzo pomocna w leczeniu wypadania włosów jeżeli chcecie Państwo zasięgnąć rady eksperta , a nasza medycyna nie pomaga , możecie się kontaktować z lekarzem tradycyjnej chińskiej medycyny : www. tcm-online.com.pl pozdrawiam TCM

Gość gość
ja miałam problemy z wypadaniem włosów odkąd pamiętam, na szczęście teraz jest lepiej lekarz polecił mi vitapil po 1 miesiącu stosowania było już lepiej, zawsze kupuje go na stronie apteki czerwonej bo mają najniższą cenę. biorę go już pół roku, może macie informację jak długo można go stosować

Gość gość
Mi ogólnie, nie tyle co wypadają, co się łamią. Pod wpływem suszarek, prostownic i od spinania włosów. Ostatnio pokusiłam się o warkoczyki. Powoli tego żałuję, ponieważ zauważyłam masę włosków przy skórze z białymi końcówkami, czyli włosy z cebulką które postanowiły sobie wypaść. To skutek obciążenia włosa przez doplecienie dodatkowych syntetycznych włosów. Nie wytrzymały tego i się wyprowadziły z mojej skóry. Mam nadzieje, że nie będę łysa za miesiąc gdy pójdę je zdjąć. :D

Gość gość
Mi obecnie wypada ok. 10 w tracie mycia, a w takcie czesania...60. Mam proste włosy, więc muszę je czesać codziennie- ale są bardzo cienkie i dość gęste, zdążają urosnąć na czas dość długie baby hair, więc nic nie widać :)

Gość gość
Ja miałam bardzo dużo stresu i niestety odbiło się to w widoczny sposób na moich włosach. Zaczęły wypadać, jak nigdy dotąd, dlatego kupiłam sobie tabletki z biotyną. Kuracja trwa dopiero dwa tygodnie, a z tego co wiem powinna potrwać dwa lub trzy miesiące. Dopiero wtedy można mówić o prawidłowym efekcie.

Gość kuma

Szkoda, że tak późno odkryłam biotebal, miałabym mniej kłopotów i stresu. Włosy naprawdę zaczęły mi nadmiernie wypadać i zaczęłam robić badania tarczycy.Nie wszystko wyszło w normach, ale przynajmniej wie, co ma poprawić. 

Gość greta

Ja również go biorę, kolejny miesiąc poświęciła wzmacnianiu własnych włosów. Moja tarczyca, niestety nie ma normalnych parametrów i wymaga leczenia. Nie oznacza to jednak, że zrezygnowałam z siebie i będę wyglądać jak fus.